Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Dodik: Vučić je u pravu, Evropska komisija laže!

Predsednik Republike Srpske Milodrad Dodik izjavio je da je premijer Srbije Aleksandar Vučić potpuno ...

  • rano je Vreme: 13.01.2015 10:52h

    Vidim snejes se sa Dodikom ali mislim da je za smejanje rano Dali ti vidis kako ti narod koji je verovao tvojim recima i izabrao da budes tu gde si.Dali citas ili cujes ili osecas veliku razocaranost tih istih ljudi.Govorio si o ekspertima tvje vlade i sta su oni to dobro sa tobom uradili.Nezakonski i bez pitanja skinuste deo penzija.Ekspert Mali dize cenu karata za prevoz kao da koristimo brze pruge a drugi Petronijevic izvredja penzionere sto se bunimo rekavsi da nam drzava daje penzije i nema zamena teza i tacka.Odakle si ga samo izvukao da takolupeta.Pa mi smo sami zaradili posteno penzije atim parama drzava gradila puteve mostove razne zgrade i on sad nas ovako vredja.Nema tu kod njih oboje ni znanja ni postovanja prema starima.Samo bus plus i nista od toga ni manje ni vise.Narod ti nikad teze nije ziveo i nikad nezadovoljniji nije bio.Tuga i cemer

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Samson Vreme: 12.01.2015 17:10h

    Srbija zeli partnersku saradnju zasnovanu na istini, postovanju i demokratskom kodeksu! Premijer Vucic je pokazao privrzenost Srbiji i njenim ciljevima, kao i veliko postovanje prema gradjanima Srbije koji su ga izabrali za premijera!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • drchekil Vreme: 12.01.2015 15:53h

    mene cudi sto niko od zvanicnika evrope ne kaze nesto o tome...niko nema primedbe na Vucica....u nemackoj stampi ga hvale a nasim nazovi nezavisnim ga kude...mislim da ona nije ni svesna da te nezavisne agencije uvek imaju neke interesne grupe koje ih finasiraju i nista on nije slagao,mozda je bio grub kada je rekao da su lazovi ali iskreno za tako nesto i nema blaza rec

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • MILAN Vreme: 12.01.2015 12:23h

    Kakvu koris bi imao premijer od toga da slaze,sve je moguce i verujem mu u potpunosti. Svaka cast Dodiku to je pravi prijatelj!

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • robin mud Vreme: 12.01.2015 06:28h

    Suuuuuuuupeeeer! Kada nestane jos trikova iz rukava, ti uzmi malo (laznog) nacionalizma i udri na trece-razredne sluzbenike iz Brisela! To pali, narocito kada si na tapetu i kada narod nema sta da jede, a tajkuni se jos vise bogate!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • maja Vreme: 11.01.2015 20:01h

    Dodiku se sve više divim! Ne libi se da govori iskreno - to je danas neverovatna retkost. Ako tako nastavi, napaćeni narod Srpske ima šanse da opstane.

    Preporuka čitalaca: +3 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>