Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Naprednjaci blizu apsolutne većine!

Godinu dana od đurđevdanskih izbora, kada je SNS tesnom većinom pobedio DS, danas su naprednjaci blizu ...

  • Toma,Staro Selo Vreme: 07.05.2013 16:59h

    Neznam sta su naprednjaci i opstali iz ove vlasti to uradili dobro za ovu zemlju,sem sto su je dokrajcili,otudjili petinu teritorije,dograbise se radnih mesta,korupcija cveta li cveta li cveta.Sva ova istrazivanja su porucena i namestena,ja sada mnogo gore zivim nego ranije,kuca mi je puna nezaposlnih a piosani i elektonski mediji po narudzbiuni lazu li lazu.Kao i ujvek svi se utrkuju da se dodvore vlastgima zato kod nas prerko tgelevizije sve bliusta a u stvarnosti zivimo u jednom mraku.No zivim u nadi da ce se najzad na p;olitickom polju Srbije naci neka nova snaga koja ce prekinuti ovu srpsku agoniju.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Leka Vreme: 06.05.2013 14:41h

    To je samo dokaz da smo kulovi i da smo još jako daleko od gradjanske opcije.Još 50 godina se nećemo izvući iz kulovije,pinka,granda,narodnih kuhinja i povlastica za sirotinju.Jad smo mi i čemer i zato su nam takvi rezultati anketa.Hleb i mleko su naša stvarnost i realnost i dok u čuturama te kulovije se ne promene nešto makar za promil,mrak,mrak i mrak.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • Dragan Vreme: 06.05.2013 14:33h

    Kakvi su ovo glasaci SNS-a.Pa,zasto slepo podrzavate Vaseg vodju bez obzira sta on rekao i uradio???Sta Vam je obecao u kampanji,a stra sada radi?Radi sve kontra sto vam je obecao,a vi idalje slepo idete za njim? da nije prihvatio sporazum Vi bi ga opet podrzavali i rekli kako je on hrabri Srbin koji se suprostavio Zapadu,sad kad je prihvatio Vi govorite kako se mora napred,tralala...Ne znam sta bi trebao Vici da uradi,da bi svi vi koji ste glasali za njega rekli,Daj covece,dosta je ,ne lazi nas vise.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Rada Vreme: 06.05.2013 13:39h

    Uz svo dužno poštovanje rada agencija, sva ta istraživanja nisu uopšte merodavna. Narod voli onoga ko je na vlasti, pa ma ko on bio, misleći da će priklanjanjem i okretanjem od jednog ka drugog, doći do neke sitne lične koristi. Međutim kad creva zakrče, kad se ne usudimo otvarati sanduče zbog nagomilanih neplaćenih računa, kad se zatvarimo u kuće i sa zavišću gledamo kako ljudi na vlasti žive, kad naša deca lutaju od privatnika do privatnika u uzaludnom traženju posla, tada ćemo dobro da razmislimo koga zaokružujemo. Toliko o rejtingu. Niko ne treba baš toliko da se uzdiže zavaravajući se da ovaj narod ne vidi šta se sve radi

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • milan ns Vreme: 06.05.2013 13:21h

    gledaj tomicu kako veze kolce,sramota me je ko mi je predsednik!

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • Vladan Vreme: 06.05.2013 09:59h

  • Milan Vreme: 06.05.2013 09:31h

    Da li neko od vas, običnih smrtnika, danas bolje živi? Godinu dana sa Kosovom, Briselom, ponekim tajkunom, i sve to uz priče velikih investicija u Srbiji!? Nisam zlonameran, ali ne mogu misliti drugačije kada mi je isto, a u nekim slučajevima i gore za ovih godinu dana nove vlasti. Niko nije zaustavio enormno trošenje novca, rasipništva, astronomske lične dohotke u javnom sektoru, korupcija i mito na istom, ako ne i gorem nivou, pogotovu u zdravstvu. Nažalost, ni u ovoj vlasti nema šireg kapaciteta, tek poneki pojedinac, dok su se neki visoki funkcioneri tako divno primirili, baš vešto smišljeno.

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • Viki975 Vreme: 06.05.2013 09:24h

    Ne znam ja koliko oni mogu da se pouzdaju u rejting ipak su rezultati na izborima merodavniji mislim da ce se pravo stanjestvari pokazati na sledecim izborima

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Ana Vreme: 06.05.2013 08:14h

    To je normalno, naš narod se uuvek privoli pobedniku. Ali to ne znači da rade kako treba.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • MilanCh Vreme: 06.05.2013 08:10h

    DS nijevizgubio, DS je dobio novu sansu da krene boljim putem.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • marija Vreme: 06.05.2013 07:08h

    znači, polako idemo ka totalitarizmu...

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>