Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Oko 400.000 građana Srbije ima neki mentalni poremećaj

Procenjuje se da oko 400.000 građana Srbije ima neki mentalni poremećaj, svake godine se ubije na desetine ...

  • Gordana Vreme: 16.10.2013 03:30h

    Sramota! Zar cete nas sada pljuvati I zbog problema koje imamo? Da li bi psiholozi I drugi bili ovako zadovoljni sobom da ostanu bez posla, par godina I da iz te situacije nemaju izlaz? Vas niko ne otpusta. Zasto, kada vas rad nikome ne pomaze? Kako niste pomislili da pomognete mladima tako sto biste ih u skolama ukljucili u neke aktivnosti, korisne za njih. Zasto ne pomognete nezaposlenima tako sto biste im obezbedili mogucnost neke zarade, organizovanjem raznih poslova. Zasto ne predlozite tako nesto opstinama, mesnim zajednicama I drugima. Delujte preventivno I videcete koliko ce manje problema ljudi imati. Mnogi, fizicki I psihicki problemi su samo posledica gladi koja je sveprisutna u nas. Cudo je da ovih problema nema I vise. Pa, Vi biste morali da znate da zdravlja nema sa losom biohemijom.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Драгомир Vreme: 13.10.2013 21:38h

    Објавите мој коментар јер сматрам да нема ни трунку негативности.Да видимо шта ће рећи читаоци?Дискриминишете изношење истине да одлазак код психијатра може да донесе негативности.Па се ја ко зна који пут питам коме ту треба помоћ.Ја јавно препоручујем спорт,песму,игру,дружење са животињама и потражити помоћ од доказаних паметних особа.А ићи код психијатра је губљење времена!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Makrijan Vreme: 13.10.2013 19:15h

  • jelda Vreme: 13.10.2013 16:58h

    suuuuuuuuuuuuper............. Slavica Djukic Dejanovic pravi prekovremene sate!!! Nadam se uz fiskal. racun?????????????????

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Mladen Vreme: 13.10.2013 14:24h

    Na ovim "prostorima", deset godina se ratovalo! Govori se da ima oko 500000 hiljada učesnika tih ratova (veterana), koje je "netko" poslao na ratišta i sada o njima nitko ne vodi brigu! Ovde se lamentira o "nekim patriotama" koji su "ratovali ispod "jorgan planine" i za svoj džep! "Veterani koji su bili po ratištima, danas nemaju posla, socijalnu zaštitu, socijalno osiguranje, niti država vodi brigu o tim svojim državljanima! Pogledajmo kako zemlje u okruženju (Hrvatska i Bosna) vode računa i brigu o svojim veteranima! Čudi me da ovde ni mediji (pisani i elektronski) ne pišu o problemima veterana Srbije, nego o tim ljudima čitamo u crnim hronikama kada "puknu" (PTS) i dođe do neželjenih posledica! Veterani u Srbiji su zaslužili da država povede brigu o njima bez obzira "tko ih je poslao na ratišta", kao i da se novinari i javnost uključe u rešavanje problema, koji su ogromni i da se javnosti predoči kako to rešavaju druge države!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nedjo Vreme: 13.10.2013 11:18h

    mnooogo vise..

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Neša Vreme: 13.10.2013 10:58h

    Na svoj ovoj nevolji sada bi i psihijatri da maznu neku kintu! Ne trebaju nama psihijatri, samo normalna zemlja i normalan život! Da li znači da bi psihijatri trebali da nas "pokrpe" i spreme za život u ovom paklu zato što se ništa neće menjati nabolje još dugo?Treba otklanjati uzrok a ne sanirati posledice!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Драгомир Vreme: 13.10.2013 09:48h

  • pera Vreme: 13.10.2013 08:42h

    To su oni koji su dosli po pomoc.Znaci duplo vise nas je na ulicama.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • momazver Vreme: 13.10.2013 08:16h

    kako znam da nisam LUD. Tako sto za sat psiholoskog savetovanja NECU da dam 100 evra...a posteno-i nemam ih..ALI, probajte nesto drugo. Idite u crkvu..sedite,klecite,nemorate ni da se molite...NISTA NE RAZMISLJAJTE/disite/..izgleda sasavo,ali pomaze.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>