Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Platforma o Kosovu ne ide pred poslanike

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da nije planirano da se državna platforma o Kosovu nađe pred ...

  • arpudasije Vreme: 26.12.2012 21:31h

    vama se ne isplati pisati komentare, jer vam je potrebno par sati da ih objavite, iako ste dobre novine.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Slavko Vreme: 25.12.2012 10:49h

  • папа-рацо Vreme: 25.12.2012 01:08h

    Жалосно је кад КЛИЗИТЕ у АМБИС - мазохистички тврдоглавуо, а зарад ОНОГ који вам неће пружити ни прст као могући спас ! Сви МРЗЕ фризере истине и стварности ! Хајде , бар једном частите само себе ИСТИНОМ. Не мисаоним конструкцијама у циљу увлачења у задљици БИВШИМ и ПРОМАШЕНИМ у времену и простору ! Макар напишите адресу на ђонове, да пробају да Вас нађу. Izgubili ste se - ТО Вам ОНИ поручују !

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Krstan Vreme: 24.12.2012 14:05h

  • Radiša Vreme: 24.12.2012 11:37h

    Zamislite koje je dekodiranje mozga izvršeno nad Dačićem, kad je on od predsednika komunističke omladine, kako sm kaže sad demokrata. Tako rade katolički jezuiti preko službi bezbednosti Srbije, koje su im pod čizmama dali su Ivici pasoš, pa na „molitveni doručak“, pa ga učlanili u INTREPOL da valja drogu za Vatikan, pa na tajne večetre sa Keti. I evo sad Ivica je u mengelama priča da on mora da reši pitanje Kosmeta do kraja januara 2013 god., a do 06. oktobra 2013 god., 1700 godišnjice Milanskog edikta trba da odkine Vojvodinu i da Srbiju sveda na beogradski pašaluk...,

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • wiena Vreme: 23.12.2012 19:52h

    Pa sasvim normalno. Nijedan normalan politicar, cak i normalan obican gradjanin, nece podrzati jednu bezvesnu platformu, koju je napisao jedan trgovac WC soljama. Zasto nije ucestvovala SANU?.Jer oni znaju cjelu pricu jer je Srbiji receno kratko i jasno. Pitanje statusa za Kosovo je zavrsena prica, i tu nema sta da se dalje razgovara. Uostalom zadnja drzava koje je priznala jeste Pakistan kao 98 drzava.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • novica952 Vreme: 23.12.2012 18:24h

    Ovakva izjava premijera Dačića po pitanju stavljanja platforme pred poslanike u skupštini Srbije pokazuje odsustvo svake kordinacije na liniji predsednik republike i premijer i pokazuje da zaista iako se ona demantuje postoji političko neslaganje u vrhu koalicije oko vrednosti platforme i njene konačne uloge. I dok Dačić javno pokazuje da se ne slaže da se prekine tehnički dijalog kome se priključio i potpredsednik Ljajići time derogira platformu ostali članovi vlade iz redova SNS malo prećutkuju ovu temu i time dokazuju da postoji nejedinstvo. Gde će ovo odvesti platformu i dali će jedna dobra ideja doživeti sudbinu da se nje odriću njeni tvorci i da na kraju postane bezvredno parče papira.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Anonimno - * Sve ovo radi jedan naslednik u Bogu * Vreme: 23.12.2012 11:50h

    * U ovome danu neka su blagoslovene svekrve,snaje,ujne i ujaci neka su blagosloveni * Očevi,majke,kćeri i sinovi neka su blagosloveni * Rodbine,porodice i svi rodjaci od istih neka su blagosloveni * Svi svetovi,sunce,mesec,naša planeta i sve planete neka su blagoslovene * Sve što zivo i mrtvo je,ako nije neka je blagosloveno * Ako je zgoreg po sve ovo,onda umesto da je blagosloveno neka je sve ovo sto sam blagoslovio prokleto * Amen i Amin *

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • sumadinac Vreme: 22.12.2012 20:24h

    Ovakvim izjavama Sps ispada iz igre .Sada je na Sns i DSS da povedu Srbiju pravim putem.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>