Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Tadić: Nemam želju da budem lider DS, ali sam spreman za to!

Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić rekao je večeras da mu "nije ambicija" da ponovo ...

  • demokrata Vreme: 17.12.2013 16:25h

    Poštovao sam g. Tadića i danas ga poštujem; no, kompromisi, ugađanje ovome i onome, a najgore - loše kadriranje - su doveli DS dovde gde jeste. Prošlo vam je vreme, Predsedniče.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • DSV Vreme: 17.12.2013 10:00h

  • laki Vreme: 16.12.2013 18:26h

    nedaj bože da nam sa taj ekspert vradi da završi šta je započeo da zaveši raspad srbije u potpunosti ako njegovi mentori procene da će im odraditi posao daleko im lepa kuća žutoj feli

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Vesna Vreme: 16.12.2013 17:18h

    Vrlo lepo. Posle onakvog haosa u stranci koji je ostavio Đilasu i nekontrolisanja članstva, za šta smo svi zajedno kažnjeni na izborima, on je spreman za još jedan krug. Vrlo sam razočarana.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Viki Vreme: 16.12.2013 16:06h

    Kompromisi koje je Tadić činio su nas i doveli do ovog stanja u kom se nalazi DS. Pored svega nije mogao da izađe na kraj sa sve većim apetitima pojedinih članova stranke koji su na kraju i pokazali svoje pravo lice napustivši stranku kada je otišla u opoziciju. Tadić jednostavno nema više snage da preuzme vođstvo, ali bi baš zbog stanja u koje je doveo stranku, zbog tereta koji je ostavio da Đilas preuzme na sebe morao i te kako da pomogne daljem radu.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • MilanCh Vreme: 16.12.2013 12:35h

    Tadic nije imao snage da se izbori sa nekolikicinom prvih saradnika. Zato Djilas sada nema bas najbolji rejting jer mora da pere prljav ves unutar stranke. Lako je bilo iz pozicije vlasti biti odlican.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • momazver Vreme: 16.12.2013 07:01h

    Gde si Dzordz Kluni...dugo te nije bilo..odmorio sise,napunio baterije i mozes u novo *zamajavanje* naroda,dok ce oni ispod tebe,OPET pod tvojim kisobranom da nastave otimacinu onog sto je jos ostalo neocerupano u Srbiji.Al vid foru..moraju da te *mole* ne bi li ti,kao, se smilovao i eto ucinio /sludjenom * narodu,a POSTENOM delu DS-a ...ako ga uopste ima i eto ponovo postao predsednik..NECEGA.../jer EVIDENTNO, NECE TE U BELOSVETSKIM *DEMOKRATSKIM* KRUGOVOMA/ Zasto..ti to znas, a mi naslucujemo.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Klaka Lakić Vreme: 16.12.2013 05:31h

    Boris Tadić je uveo DS u nezapamčenu krizu a takođe i državu.Tadić nije iskoristio kadrovski potancijal stranke za dobrobit naroda i države već je dozvolio karijeristima i mešetarima da se okoriste narodom i državom.Kakve on to nove ideje ima koje bi koristile stranci?Mislim da DS-u ne treba parader koji bi možda izamamio poneki ženski uzdah a to je Boris Tadić.Ova generacija rukovodilaca u DS-u nema budućnost i tu je potrebna temeljna promena.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>