Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Tri savetnika u trci za šefa diplomatije!

Ivan Mrkić broji poslednje dane na čelu Ministarstva spoljnih poslova Srbije, a kao najozbiljniji kandidati ...

  • nwa Vreme: 10.04.2014 19:25h

    Draskovic je činjenično bio najbolji ministar spoljnih poslova od 1941 i trebao bi biti opet.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Plavi Vreme: 10.04.2014 18:11h

    Od gospode savetnika bio bi bolji jedino onaj koji je i bio šef diplomatije a to je Vuk Drašković. Primećujem da se njegova rešenja za mnoga bitna državna pitanja teka sad prepoznaju kao vredna jer u vladi u kojij je tada bio šef diplomatije nije bilo sluha za bilo šta što ovu zemlju otvara ka svetu i vodi napred. I napokon mislim da bi on bio dobro rešenje jer, Vuk je stari lisac.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Lala Vreme: 10.04.2014 17:08h

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 10.04.2014 14:22h

    Ђерђ је Вучићев саветник за спољне послове усмерене ка уласку Србије у НАТО пакт. Сетимо се Матковићеве големе борбе за прекид достављања робне и новчане помоћи Србима на Косову и Метохији у оквиру медијске - полицијске - судске акције "патриотска пљачка".

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Nikola Popovic Vreme: 10.04.2014 13:14h

    Vuk je samo rekao da bi uspesno vodio resor inostranih poslova.To je resor koji ne moze stranci da donese popularnost ali bi Srbija od dobrog vodjenja tog resora mogla ostvariti benefit.Da je Vuk zeleo korist za stranku on bi trazio resor kapitalnih investicija ili nesto slicno.Obzirom da je trazio ovo mesto,znaci da mu je jedini razlog interes Srbije.Vuk je dobro vodio taj resor i po meni ,on je jedan od najboljih kandidata.Treba mu omoguiciti da nastavi tamo gde je stao obzirom da je prethodna vlada prisvojila principe kojima se on rukovodio u spoljnoj politici.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Dušan Vreme: 10.04.2014 13:09h

    Zašto eksperimentisati sa nekim kandidatima sa malo ili nikakvog iskustva u diplomatiji kada imamo Vuka Draškovića koji je već bio ministar spoljnih poslova i taj posao radio onako kako treba i kako dolikuje šefu diplomatije jedne ozbiljne moderne države, kakva će biti naša Srbija, nadam se za nekolio godina.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Mira Vreme: 10.04.2014 13:02h

    Pa gospodin Djuric dok igovori recenicu treba da podje vreme. Pa kako mozete uporedjivati njega i Jeremica. To je zaista smesno. Jeremiceve i njegove skole. Drugo decko mozda jeste pametan i sposoban za savetnika ali ne i za direktne susrete i dijaloge. Jer dok objasni sta je hteo da kaze sagovornik ce se upavati. Vi kao da se salite sa tim predlozima.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Sheena Vreme: 10.04.2014 12:57h

    Iskreno, smatram da bi Draskovic najbolje vodio to ministarstvo. Svedoci smo da je je Srbija za vreme njegovog mandata na tom mestu izuzetno poboljsala svoj medjunarodni polozaj.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • boki bejbe Vreme: 10.04.2014 12:49h

    Vuk bi bio odličan za ovu poziciju...kad već dođe do raspodele kolača.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Дарко Vreme: 10.04.2014 12:01h

    Вук Драшковић је био сјајан министар спољних послова, осведочени демократски лидер који је увек трагао за најбољим решењима за Србију и нико као он својим угледом не би могао да допринесе поправљању угледа Србије у најразвијенијим државама данашњег света. Уосталом, никада као за време његовог претходног мандата на месту министра спољних послова нисмо тако брзо бројна непријатељства претварали у пријатељства а у том периоду у спољној политици нисмо повукли ниједан потез који би Србији могао да нанесе штету, већ само оне који су нам поправљали позицију.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>