Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vreme je za vanredne izbore

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da je poverenje građana koje je ...

  • DSV Vreme: 19.12.2013 11:40h

    Kazete "ponizili bi ostale stranke" ali oni su ponizili mOJ STANDARD ! Kazete "oni bi pobedili" a ko bi RUKOVODIO drzavom -samo Vucic . Kazete "trebaju promene" pa sta ste za GODINUIPO promenuli??? Kazete "ima energiju "pa kad JE JEDINKA pobedjivala u TIMSKOM RADU AAMA??? Mnogo vi hvalite a necete da zavirite u novcanik jer vam ga oni pune ali iz MOG OTIMATE -TO CE BITI NA DUZE STAZE LOSE ! Zna to Vucic i zna da ce te SAMO jedan mandat vladati i AMIN .Jer kad POBEDITE onda su SVI PROTIV VAS !zna to Vucic i zna da nemoze da sa Merkelovom a bez LOVE izvuce drzavu izpropasti !

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Toma Vreme: 17.12.2013 11:29h

    Posle 2000.godine imalismo mnoge izbore i pokazalo se da je svaka nova vlast gora od predhoidne.Ostavite se izbora,podnesite rascun gradjanima sta je sada bolje nego pre godinu ipo dana.Iborima sada zelite da prikrijete los rad vlasti,posle izbora idemo Hajde jovo nanovo.Novimizborima nebi se nista promenilo,ali radikaln0m promenom sistema jedino je moguce nesto postici.Ali vlast nece reformske promene jer biu izgubila priuvilegije.Mnogo pricate o stednji,ali necete da ukinete agencije jer one strankama na vlasti su izvor finansiranja stranaka.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • gagana Vreme: 17.12.2013 09:08h

    Normalno da posle ovako ubedljive pobede bi trebalo da se ide na izbore,ali opet to je manje vaznije od trenutne situacije u kojoj se nalazimo... Vucic to dobro zna zato i ne zuri sa izborima..ali ako svi to budu zeleli verujem da ce prihvatiti i opet ponzititi sve ostale stranke posto jedini ima snage i postenja da vodi ovu zemlju na pravi nacin...

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • malasirena5 Vreme: 17.12.2013 09:06h

    Izbori su svakako potrebni...naprednjaci na svim dosadasnjim izborima su pobedili, to je volja gradjana i ona mora da se poštuje. Naprednjaci su pokazali svojim dosadasnjim radom i zalaganjem da gradjani treba da im veruju. Vucic treba da bude premijer. Snagu i energiju, koju on poseduje ,nema ni jedan politicar iz sadasnje vlade. Njegov uspeh je evidentan, iako mnogi to pokusavaju da ospore.

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>