Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić, Dačić i Dinkić danas popodne o rekonstrukciji: Šta će biti s URS-om?

Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić danas će u 17 sati u ...

  • НОВА РАДНА МЕСТА Vreme: 29.07.2013 14:20h

    Државни врх постаје све бољи и мудрији, а да би и свим грађанима било боље (а поготово за 800.000 незапослених), неопходно је да се у ХИТНОЈ реконструкцији Владе : 1). СМАЊИ БРОЈ МИНИСТАРСТАВА тако што ће се спојити : Енергетика и рударство; Привреда и трговина; Грађевина и саобраћај; Образовање, култура и омладина; …, 2). ЗАМЕНЕ СВИ ПЕНЗИОНЕРИ, почев од Кркобабића па до државних секретара и управника сектора, предузећа.. Срамота је колико примају пензионери у Влади (пензија + плата + чланство у Комисијама, УО,…) 3). уместо пензионера, хитно ЗАПОСЛИТИ у министарстава по 2-3 млађа магистра или доктора ЕКОНОМИЈЕ, чији ће примарни циљ бити отварање НОВИХ РАДНИХ места у делатностима из области за која су задужена министарства, и која ће доносити зараду и инвеститорима и запосленима и држави..

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • miroslav Vreme: 29.07.2013 13:20h

    koja crna pravila da Dacic nije lopina to je svetska lopina a vi ga samo stitite

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • ramo Vreme: 29.07.2013 12:46h

    dinkic je i dalje u vladi. nije trenutak za izbore i dokazivanje moci vucica i sns. bilo bi gubljenje vremena u vaznom trenutku.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • rudar Vreme: 29.07.2013 12:32h

    nije resenje da srbija svake godine ima izbore i da se neka partija ili pojedinac dokazuju osvajanjem glasova i pozicija vec da se srbija razvija i njeni gradjani imaju bolji zivot. izbori su gubljenje vremena u kom bi stale i mnogi poslovi bitni za srbiju i njene gradjane. naravno ds bi sada izbore, misle da bi se vratili u vlast i to razmisljanje je logicno ali nisu izbori logicni kad se predruzujes eu i resavas pitanje ksoova.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Panter Vreme: 29.07.2013 12:29h

    Narodu je dosta i SPS-a i URS-a. Isti su oni. Vole fotelje vise od svega. Ponasaju se kao dozivotni ministri i predsednici. Muka mi je od takvih. A sada bi medjusobno da se isteruju. Ista je to sorta. IZBORI su jedino resenje. URS i SPS opozicija

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • kokica Vreme: 29.07.2013 12:06h

    dinkic ostaje u vladi jer nije trenutak za izbore . ostaju mu finansije pod budnim okom nbs i j tabakovic, kao i ostalih clanova vlade, a izbori se odlazu za 2o14 nakon pocetka pregovora sa eu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • xerox Vreme: 29.07.2013 11:05h

    Spasite nas kadrovskih rešenja bivše vlasti koja nas je pojela kao rak. Mi u Zaječaru uskoro pokrećemo peticiju za smenu direktora JP Pošte Zaječar Dejana Dragojevića. Iznećemo medijima sve što je radio za protehlih četri godine.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Saša Vreme: 29.07.2013 10:05h

    U pitanju je zamajavanje gladnih usta po Srbiji. Kaparisani plaćenici kupuju vreme da još koji dan ostanu na vlasti da mogu da kradu. Ista je to družina: Vučić, Dačić, Dinkić itd.., koja je od Srbije napravila logor smrti. Jedini nam je izlaz da ......... kaparisane plaćenike i da postavimo kralja!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • miroslav Vreme: 29.07.2013 09:56h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>