Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić: Kriv sam, ako ne dobijemo datum!

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je dobijanje datuma za početak pregovora ...

  • Ivica Dacic Vreme: 16.06.2013 21:54h

    Aco jel pocela sednica vlade.Ma znam i ja to hocemo odmah datum odmah ili sada necemo pohvale nego datum sta jos treba da uradimo da dobijemo datum ja mislim mora da kvarcujemo direktorat civilnog vazduhoplovstva republike Srbije prvo staro rukovodstvo pa onda novo posto Zivanovic nije uradio kako treba onda nema sta stvar jasna sto posto dobijamo darum.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Bojana Dikovic Vreme: 16.06.2013 15:11h

    A ja juce citala bilo na Krstarici Vlada Srbije strepi od uvodjenja visa.Pa mi smo krivi ako Srbija nedobije datum prvo ono pa datum.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Jelena Visnjic Vreme: 16.06.2013 12:58h

    Pa Aco kako da dobijemo Datum kad Zivanovic nije uradio kako treba u Direktoratu ja i bivsi direktori jos nismo u apsu za ono sto smo radili mora nas kvarcuju celo bivse rukovodstvo pa onda datum.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • kaja Vreme: 16.06.2013 12:37h

    kriv si ti i ako dobijemo i ako nedobijemo datum.sa tobom i tebi slicnima nama nema spasa ni ukom slucaju!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • sono io Vreme: 16.06.2013 12:14h

    Svakako da neko treba objasniti... prvo, KOJA SRBIJA DOBIJA DATUM?... Da li Srbija koja je po Ustavu, sa KiM, ili krnja Srbija, bez KiM....,, To prvo objasnite .... Dakle - KOJU SRBIJU ZASTUPATE ?....

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Zoran Vreme: 16.06.2013 11:36h

    Pogrešno, Vučiću. Kriv si ako dobijemo datum! To ti je nagrada EU za odricanje Kosova. Logika koja dubi naglavi dugoročno neće imati podršku naroda Srbije!

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • GoranB Vreme: 16.06.2013 11:21h

    Ne mislim da ce Vucic biti kriv za to ako se ne dobije datum.Covek je dao sve od sebe da do toga dodje, medjutim Nemacka je kocnica.Da li su to neki stari visedecenijski razlozi,da li nismo ispunili njihove zahteve ili nesto trece???U svakom slucaju moramo nastaviti put ka EU,jer tamo pripadamo i geografski i civilizacijski....

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • Filip Vreme: 16.06.2013 11:01h

    Vučiću koga ti zamajavaš sa datumom?! Da li ćemo mi da doručkujemo datum Vučiću?! Moramo ukloniti ovaj model vlasti i pseudo elitu i postaviti kralja!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Padre Vreme: 16.06.2013 10:13h

    Baš si se zabrinuo!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Гамудије Vreme: 16.06.2013 10:05h

    Па наравно да си крив... ко те терао да обећаваш, обећања ти нису јача страна, почев од хапшења Динкића... заборавио си се момче, реч је закон, јеси рођени политичар али време радикала је прошло, не правите исте грешке,испали сте паметнији од Шешеља али нешто треба поштовати а то је народ, не треба вам више маркетинг, успели сте све у Србији држите у шаци, имате пуно поданика купљене радним местом, то се зна, види се, сад се полако спуштаајте на земљу, нисте ви спасиоци Србије, немате ви ту снагу.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • istina Vreme: 16.06.2013 10:05h

    Nisi ti kriv krivi su oni koji ti veruju,ti samo radis i to ljigavo da ljigavije ne moze biti,vredjas nam inteligenciju,bar pametnijima a za ove priglupe radikale ti si stvarno bog.Spinovanje ti ide od ruke,samo povedi racuna da se to jednog dana ne okrene protiv tebe jer neces vecno biti miljenik srece i medija.Mozda ce poneka nepismena budala da ti i poveruje ali g Vucicu ti ne vodis racunao narodu nikada nisi ni vodio tvoj osnovni cilj je gola vlast sto je politicki legitimno ali metodi kojima se sluzis su podli i opasni i za tebe i za ovaj nesrecni narod.Hapsis uz pomoc medija verovatno ces im i suditi po istom principu jer mediji koji rade za tebe vec su doneli presude samo se ceka proces da se te presude izreknu.ali vodi racuna postoji i ona narodna da batina ima dva kraja i svaka sila ne vodi nicemu dobrom.Zelim ti puno srece ali nacin na koji radis daje rezultate na krace vreme a istorija i vreme daju konacne ocene,...

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Srba sd Vreme: 16.06.2013 08:21h

    Za izdaju Kosova je bar moglo da im se uzme jedno 50 milijardi eura .Ovako OSTAVKE.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Asid Vreme: 16.06.2013 04:37h

    Naravno da nećemo dobiti datum, to je bar svakom jasno. Jedino ne znamo kome će Nemačka dati zadatak da se tome usprotivi!

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>