Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić: Srbija jeste pred bankrotom!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da država jeste pred bankrotom, ali da ...

  • Mojne meni tooooo Vreme: 07.10.2013 10:19h

    "Etihad nam čini!" A što nam čini druže Vučiću? U tom istom kapitalizmu niko nikom ne čini džabe već zbog interesa! E duguješ odgovor koji je interes "Etihada" u tom "činjenju"! I mojne druže prosipati da je to zato "što voli Srbiju", ne potcenjuj ovaj narod toliko! Ili ćutiš zato što "činjenje" košta Kosova i Metohije?! !"#$&/=)(/&%

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • dada Vreme: 06.10.2013 21:04h

    to bi se moglo resiti za dan,ali nazalost ti si njihov pion.mislim od ovih silnih mafijasa kojima nefali dlaka s glave.da nisi to sto jesi sve bi ih pohapsio,oduzeo im pokretnu i nepokretnu imovinu,i srbija bi bez dugova sa punim budjetom krenula napred !

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • DSV Vreme: 06.10.2013 19:03h

    Emirati "kredit" ,Emirati "povoljan kredit" ,Emiratiiiii.Rusi "povoljan kredit " Rusi povoljan kredit" .Pare nam NETREBAJU od MMFa samo "kredibilitet" ,KAD ONO BANKROT SINE .E sad ce te na raport i kod Merkelove i kod ostalih ,gde ste spiskali lovu ????

    Preporuka čitalaca: +15 - 0

  • Milan Zivanovic Vreme: 06.10.2013 18:26h

  • Zoran M. Vreme: 06.10.2013 18:09h

    Sada mi je lakse.Enterijer u avionima i usluga ce biti bolji nego u Lufthanzi! Pa to sam cekao.Silno smo se mucili vozikajuci se u avionima nemackog avioprevoznika, ali sada su tu Arapi! Svima ce biti lakse.A da ce vecina spasti na hleb i dzem ,u to ne sumnjam.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Afrički rob Vreme: 06.10.2013 17:50h

    Posao države je da stvori povoljne uslove za posao i zapošljavanje, a ne samo da lupa poreze i misli na svoj sopstveni opstanak.Kada smo najurili dinkića očekivali smo da ćete vratiti PDV na 18% i ukinuti porez na dobit i brisati državne agencije koje pojedu 800 miliona eura budžeta.Ali avaj.Osim zapošljavanja i ugrađivanja svojih nesposobnih kadrova na svim mogućim nivoima niste uradili ništa što nam daje nadu u bolju budućnost, dolazak investitora i sl.Ko je lud da ovde nešto radi kad matematika pokazuje da je ovde i sa jeftinom radnom snagom gotovo nemoguće ostvariti dobit (osim ako radiš na crno).

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Ivan Vreme: 06.10.2013 15:35h

    Probajte da naterate projektante da rade unapred,bez nadoknade,ko bude pobedio dobice adekvatnu nagradu.Budimo vispreniji,nemojmo spavati i razvlaciti se vise.Pozz

    Preporuka čitalaca: +3 - 7

  • AleksandarVeliki Vreme: 06.10.2013 14:53h

    ne drami Vučiću, kakvim bre bankrotom!?? DS-ovci su krali i kapom i šakom i država je funkcionisala, a od kad si ti došao na vlast pohapsio si grdne lopove, zavrnuo bezbrojne slavine I SAMO KUKAŠ!??? jel to neki novi vid predizborne ili postizborne kampanje!???

    Preporuka čitalaca: +16 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>