Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vuk Drašković jedva dočekao da "tvituje" papi!

Političar Vuk Drašković je prvi od naših političara koji je „tvitovao“ poruke papi Benediktu ...

  • ZA VUKA DO GROBA Vreme: 07.12.2012 14:53h

    Savršenio rečeno! Vuk je od uvek bio savršen narator, političar, književnik. Nadam se da će ljudin shvatiti poruku koju je vuk hteo poslati ovom objavom! BRAVO VUČE! Šta dobijamo kada nekog uskog dijapazona shvatanja i punu mržnje, pustimo da da svoje mišljenje?. Bezlične izjave pune demagogije. A vi koji vrebate prvu pozitivnu vest i na nečiji uzvik: ''JURIŠ'', pomahnitalo okupirate sve sjatove, samo kako bi je predstavlili kao propast i smišljenu laž i zaveru. Ali čemu dalja diskusija, kao što rekoh, to je spoj uskog dijapazona shvatanja i evidentne mržnje... ZA VUKA DO GROBA

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Petar Miladinović Vreme: 06.12.2012 15:49h

    Pstoje izleda mali ljudi, tkz, HEJTERI, koji sve sto Vuk uradi, napiše, kaže, napadaju sa takvom mržnjom da mi nije jasno da li su ljudi, ili poremećeni umovi! Odakle Vam, gospodo takav izvor mržnje? Zar Vas nije ni malo sramota? Imate li časti i malo ljudskosti u sebi? Ili Vam je đavo sve uzeo? Šta Vam je taj čovek uradio kada ga zoliko mrzite? Znajte, Vi u toj borbi ne možete da pobedite, istina je na našoj strani!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Саша, Пожаревац Vreme: 05.12.2012 20:17h

    Наравно да Вука многи не разумеју, зато би им било боље да ћуте...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Vlatko Vreme: 05.12.2012 19:55h

    Pa da , da ga je poslao u p.m. na Twitteru , verovatno bio nastalo odusevljenje ili mozda opet pljuvanje po coveku, jer kako ga nije sramota da tako nesto napise, od nasih vajnih "patriota" sve se moze ocekivati i na svasta sam vec navikao.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • dragan Vreme: 05.12.2012 19:43h

    Koliko odvratnih kometara , a zasto, zbog jedne sasvim normalne i ljudske recenice upucene papi Benediktu. Imam otvoren nalog na Twitteru i pratim sve vaznije politicare na njemu, medju njima i V.Draskovica, koji odusevljava ljude sa svojim mislima i mislim da ima vec skoro 6 500 pratilaca, i ako je ovo stvarno napisao i ako je to uputio papi to je jos jedan dokaz ogromne inteligencije koju poseduje ovaj covek.Nazalost, totalno neshvacen od vecine naseg naroda, jer da nije tako i da je malo bolje slusao sta je pricao u poslednjih 22 godine, sada bi Srbija bila u rangu jedne Poljske ili Ceske po standardu i kvalitetu zivota, ovako smo po svemu na zadnjem ili blizu zadnjeg mesta, ako cemo gledati samo Europu.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Алекса, ПО Vreme: 05.12.2012 19:36h

    Нисте Вука разумели ни деведесетих, не разумете га ни сад. Сваки паметан човек се мења временом на боље. Они што су волели Слобу и Шешеља се такође мењају, али на горе. Њихова болесна мржња захтева озбиљну медицинску негу...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Rosuljac Vreme: 05.12.2012 18:27h

    Ahmadinedzad@ zasto se javljas kad nisi pomenut.Vuk je upravo mislio na takve poput tebe.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dragan Bozic Vreme: 05.12.2012 18:13h

    Mnogi ce citajuci Vukovo ''tvitovanje'' Papi-mladjanom pripadniku Hitlerjugenda,Vukove reci opisati recima slicnim ovim od Dragana Petrica(klon -udbovskog) liferanta i podrugljivaca.Daleko od toga da ce se dotaci istine koju Vuk napisa, svako gde neskriveno poseca na nedeljivost Hristosa kao sina Bozijeg , dok se nazovi ''papisti'' vekovima igraju skrivanju svetotajinskih tajni od samih hriscana.Takodje Vuk podseca Papu na strahovite zlocine nad pravoslavnim Srbima, gde je katolicko-jezuitski red imao ogromne zasluge. Pa eto Srbi, svi vi koji pisete nakaradno-glupe komentare o cemu vuk pise-tvituje,prozivajuci Papu.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • righteous clan Vreme: 05.12.2012 18:12h

    pa šta?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Nikola popovic Vreme: 05.12.2012 18:08h

    Ocekivao sam da ce oni koji i ne znaju sta je covek napisao poceti da lupetaju i neargumentovano kritikuju ono sto je covek napisao.Takvi poput vas gospodo placeni komentatori se javljaju posle svake njegove nove knjige kritikujuci ga a li doduse naglase da knjigu nisu citali ali je kao takvu najstrozije osudjuju.Napred pljuvaci nizvolite pljuvaonica vam je na dohvat ruke.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Marija Simonović Vreme: 05.12.2012 18:04h

    Lakonski, a genijalan zaključak gospodina Draškovića. Ja bih dodala da sve vernike trebaju da spajaju Bog i duša , a da političke doktrine nemaju šta da traže u ma čijim verskim organizacijama.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Makisa Vreme: 05.12.2012 14:02h

    Sta jos necemo cuti za ovog Draskovica.

    Preporuka čitalaca: +2 - 6

  • posmatrac Vreme: 05.12.2012 13:42h

    Nadam se da ce mu papa objasniti da se post posti svih 42 dana non stop, a ne samo preko dana.Davno je Vuk izjavio da posti tako sto meso jede samo kad zadje sunce.E bre Vuce, skini se ljudima sa glave....

    Preporuka čitalaca: +0 - 8

  • starbuck Vreme: 05.12.2012 13:26h

    dobro je da nije na engleskom

    Preporuka čitalaca: +1 - 6

  • dragan petric Vreme: 05.12.2012 13:06h

    Lazno Tvitovanje Hteo da vodi Srbiju a ne zna ni da koristi racunar! Petostruki predsednicki kandidat,davnoprosli lider opozicije i bivsi ministar spoljnih poslova NAVODNO je postao aktivan na Tviteru! Sve koji ga poznaju ovo je iznenadilo jer znaju da je jedan od retkih gradjana Srbije koji nemaju i ne znaju da koriste ni mobilni telefon a kamoli neki od slozenijih vidova konikacije kao sto su drustvene mreze. Sta je pisac hteo da kaze papi, malo ko je razumeo ali je jasno da umesto Vuka u njegovo ime tvituje Dana ili neko drugi . Prijatelji porodice Draskovic u sali kazu da kad Vuk vidi racunar ne zna da li ta sprava ujeda ili ili igra fudbal - za njega je i abakus slozena sprava. Krunski dokaz da Draskovic ne zna ni da ukljuci racunar a kamoli da tvituje je fotografija sa japanskim diplomatom u zgradi UN dok je bio ministar spoljnih poslova http://www.svevesti.com/a98954-vuk-dra%C5%A1kovi%C4%87-sa-daljinskim-upravlja%C4%8Dem

    Preporuka čitalaca: +0 - 8

  • mILE Vreme: 05.12.2012 12:48h

    Vučino ta sav si pain. Ja sm svo vreme ubeđivao prijatelje da si ti satana jezuitska. Sad kažu da sam bio u pravu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 7

  • Ahmadinejad Vreme: 05.12.2012 10:56h

    Tako je vucino...Sam si se javio...

    Preporuka čitalaca: +0 - 7

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>