Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Zaštitnik građana Šutanovcu: Građani će nas sve ganjati motkom po ulici

Zaštitnik građana Saša Janković poručio je na Tviteru narodnom poslaniku Draganu Šutanovcu i državnom ...

  • Elliott Ness Chikago Vreme: 17.02.2014 14:38h

    Kako da drzava funkcionise kad imate Curane koji se samo sepure samo toliko da ih vidi uza i sira rodbina zajedno sa tazbinom.Onda imate ministra koji javno kaze kako je u jakni nosio dolare koje su mu u segedinu davali za rusenje poretka.Nije li to rivicno delo.Nekako kad je istresao jaknu uvek se nesto zadrzalo nije ispalo.Priznaje da je kraduckao i to je sve legalizovao, Prete sa rusenjem pola milona kuca.Tek ce da vide kako izgledaju promene,imate lidera kojem je mehanizacija u Kolubari i gde on financira svoj spahiluk. Pola pije pola sarcu daje.Imate ministra koji nosi koferce, i nikad se ne sazna sta je bila svrha tog koferceta.Imate ministarku zdravlja kojoj je suprug u kriminalnim vodama.Bivsi ministar kupuje pasnjak usred Beograda meni prete rusenjem u vukojebini,Nece da moze,po cenu treceg Srpskog Ustanka.Oni ce da izdvoje 3000 eura za rusenje sto ne izdvoje za legalizaciju 500-600. Srbi vreme je za jedan veliki narodni bunt.Nigde nema toliko pogresnih ljudi kao u Srbiji.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Драгомир Vreme: 17.02.2014 09:03h

  • Milica Vreme: 17.02.2014 07:48h

    Naravno da ce vas ganjati, gospodine Zastitnice, jer je sistem, pa i Vasa funkcija ustrojena tako da , u principu,ne mozete mnogo da uradite, posto ste i sami priznali da postoje gradjani prvog i drugog reda. Naime,namoju predstavku, g. ZASTITNIK JE ODGOVORIO DA JE SVE STO MI SE DESILO PROTIVZAKONITO , ALI DA ON NIJE NADLEZAN ZA PRIVATNE FIRME!! Dakle, samo oni koji rade u državnim firmama mogu da očekuju neku zaštitu, a mi smo prepusteni sami sebi, druga, niža kasta... Može li tako da funkcionise sistem i sta ce se desiti kada gnev i ogorčenost onih koji se nisu "okacili drzavi na ledja" poraste do razmera kada jos jedino ulica preostane?

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Rodoljub Vreme: 17.02.2014 07:30h

    Svi govore i kliču da su za suštinske promene. Gospodin Šutanovac i njegova stranka su bili na vlasti ali nikakve suštinske promene ne videsmo. Naravn, osim onih zbog kojih se vode sudske istrage i sudi.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Nesa Vreme: 16.02.2014 19:54h

  • zoki Vreme: 16.02.2014 19:40h

  • Aleksandra Vreme: 16.02.2014 19:39h

    Ovaj Sutanovac se trudi da bude kul na tviteru. Njegovo vreme je proslo!

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Violeta V. Vreme: 16.02.2014 19:25h

    Ne možeš zaštiti svakog pojedinca ponaosob, ali možeš dobro organizovati sistem. Sistem je do sada dobro funkcionisao. i nije sadašnja vlas i ministar policije kriv što iz samih porodica ne postoje dobre osnove za razvoj pravičnog, nenasilnog čoveka.

    Preporuka čitalaca: +0 - 4

  • Pavla Vreme: 16.02.2014 19:22h

    Borovcanin je decko na mestu. On je iz ideala u politici i stvarno je dobar po pitanju sporta i omladine... bar to njegov rad do sada pokazuje.. mislim da Sutanovac preteruje... njega smo videli vec kao "velikog" ministra odbrane.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Pavla Vreme: 16.02.2014 19:22h

    Borovcanin je decko na mestu. On je iz ideala u politici i stvarno je dobar po pitanju sporta i omladine... bar to njegov rad do sada pokazuje.. mislim da Sutanovac preteruje... njega smo videli vec kao "velikog" ministra odbrane.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>