Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Reportaža/Srbija

Cvetkovićev pajtos gradio na otetoj zemlji!

Parking hotela “Izvor” i deo akva parka u Aranđelovcu, koji su u vlasništvu biznismena Miroljuba ...

  • Gordana Kocic Vreme: 01.05.2013 15:28h

    komentar BILJANA NE MOGU A DA NE REPLICIRAM. PA KO JE PROTIV DOBRIH POTEZA I REKONSTURKCIJE RUINIRAQNIH HOTELA? NIKO NORMALAN. ALI VI NISTA NISTE SHVATILI. NE MOZE U PRAVNOJ DRZAVI DA SE KRADE, DA SE NA TUDJEM GRADI, DA LI VI TO RAZUMETE? TO SU CINJENICE I TO NIJE BLACENJE. DA VAMA BILJANA NEKO OTEO DEDOVINU I NAPRAVIO AKVAPARK I UBIRA PRIHODE A VI NEGDE MUKU MUCITE DA PREHRANITE PORODICU STA BI ONDA KOMENTARISALI,? DAJTE MALO OBJEKTIVNIJE GLEDAJTE NA STVARI. NISTA LICNO, ALI STVARNO NISTE UPUCENI A KOMENTARISETE. jA DOBRO ZNAM STA SE TU DESAVALO ZA RAZLIKU OD VAS KOJI ABOLIRATE LOPOVE. VI STE JAKO DOBRA OSOBA I VOLITE SVOJ GRAD ALI NA TUDJ RACUN, TO JE EVIDENTNO!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Gordana Kocic Vreme: 01.05.2013 09:04h

    Ovo je eklatantan primer mafijaskog ponasanja otimacine i korupcionastva.Zemlja koja je nekada pripadala najvidjenijim porodicama, ciji su koreni vekovima davali najbolje izdanke, pa cak neke istorijske licnosti, ne mogu da naplate od ortodoksnog mafijasa novac koji im pripada!To se zove organizovani kriminal, kada je drzava krov za za pljacku, kada je premijer otvorio hotel koji ima pratece objekte na tudjoj zemlji, kada premijer aminuje kradenu robu! Trebsa p;isati direktno novom ministru pravde, trebas se obratiti svim novim institucijama, borba protiv korupcije je primarni zadatak nove vlasti, imate p;odrsku, ovoga puta pa je iskoristite!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • izmedju ArTo :) Vreme: 30.03.2013 09:13h

    eto to je ono nase prokleto zato sto propadamo jer drzave name - onda bi dobili vlasnici naknadu pre prodaje drzavne zemlje,tj.njihove, vlasnici koje podrzavam... treba da im se plati...a sad koliko je sa druge strane taj jadni arandjelovac dobio je preko 250 ljudi uredno prima plate i grad zivi,kao na moru, a u tom parku pored propalih hotela sjati se dosta narkomana i sl. a ... ostalo je sve poznato ! A sada se sve renovira...Neka isteraju do kraja,vlasnici-tuze jadnu nam drzavu ,ali licno sada kada je prodato svi se sete novca i zarada...zao mi je,ali da je vise ovakvih hotela i slicno bilo bi nam bolje svima

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • biljana Vreme: 28.03.2013 14:33h

    Sta god da neko napravi dobro u ovom malom nasem gradu, divnom banjskom mestu, kome trebaju hoteli, naprave ga profiterom, ne ulazim u to sta je kome oduzeto, neka trazi preko suda, ne blatite ono sto je dobro za grad. Valda je bolje da neko popravi one ruine od Zdanja i Sumadije, nego da propadaju.

    Preporuka čitalaca: +1 - 6

  • Aleksandar Stanković Vreme: 28.03.2013 14:15h

    Pre svega želim da vam uputim izraze moje zahvalnosti što ste se osmelili da objavite ovaj tekst. To pre svega što sam i ja sa svojim rođacima od 22.04.2004 godine nastojao, da na osnovu zakona ove države, povratim otetu zemlju našim precima u čemu nisam uspevao i pored saznanja da je skoro 8 i slovima ( osam ) hektara oduzete nam zemlje sadašnjem vlasniku Hotela "Izvor" dato na korišćenje, i raspolaganje po sopstvenoj želji i planovima, bez jednog plaćenog dinara. Prilikom kupoprodaje hotela plaćena je samo vrednost objekta ( čija je rekonstrukcija trajala punih 7 godina ) dok svo zemljište ( oduzeto 1961 godine ) dato besplatno na korišćenje. I nije samo to- kasnije je od opštine ( bivšeg predsednika ) dobijao još, opet bez dinara! Ima li to još gde u svetu? Još jednom vam hvala.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Zoran Vreme: 28.03.2013 12:21h

    Pomenuti "biznismen" nije nista drugo do najobicniji profiter, isti kao Miskovic...tokom 90-ih je svoju imperio gradio zelenasenjem i kupovinom firmi za smesan novac, a broj porodica koje je zavio u crno je veliki....Oduzimao je ljudima sve zivo: kuce, stanove, firme....Ocigledno je imao debela ledja u prethodnom rezimu, a ne bi me cudilo ni u sadasnjem rezimu....inace, vrlo dobro se cuva medijske eksponiranosti... ali isplivace sve jednom na videlo, kad tad....to sve zivot regulise...

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>