Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Reportaža/Srbija

Roditelji u strahu: Deca satima sama čekaju autobus!

Roditelji dece koja svakodnevno putuju u Osnovnu školu u Beljini koja se nalazi nadomak Barajeva besni ...

  • Roditelj 2 Vreme: 18.09.2013 22:07h

    Evropo daleko li si! Pored dve zgrade osnovne skole u Barajevu, deca idu u objekat kojo nije dostojan da se nazove SKOLOM! Dok u Barajevu imate opremljene kabinete za sve predmete, u ovoj skoli POSTOJI tabla na kojoj se nista ne vidi! Dok se u Barajevu deca normalno greju, u Beljini deca sede u jaknama. Dok se u Barajevu otvaraju prozori, u Beljini su blindirani! Sa takvom skolom ne znam kako ce mo u EVROPU! Iz takve skole deca treba da polazu sedam predmeta za prijemni. Ta skola u Beljini treba da sluzi opstini i dirketorki skole kao ponos!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Roditelj Vreme: 18.09.2013 22:00h

    Draga Marija, Kada si tako pametna onda mi mozes reci koju si ti skolu zavrsila kada si tako pametna???

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Aca Vreme: 18.09.2013 08:08h

    Ja imam dete koje pohađa školu u Beljini i kao roditelj sam zabrinut jer u ovoj državi ništa nije kao pre 30-40 godina. Tačno je da deca izlaze iz škole u 11h i 50min 2 puta nedeljno i 12h i 40min 3 puta nedeljno bar moje dete i njen razred. Redovna linija Lastinog autobusa ide 11h i 45min pa u 13h i 45 min. Da se deca druže i igraju polu tačno je jer se uvek desi neka nezgoda između njih (svađe,tuče, rasprave ). Znači hoću da mi dete pravo iz škole dođe kući a ne da gubi vreme van škole i kuće. Kad završi sa svojim obavezama oko škole onda će se družiti sa drugarima. Ko ima decu sigurno će se složiti samnom.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Ucenik Vreme: 17.09.2013 21:15h

    Marija srce,pojma nemas!!Kada bi imali u skolskom dvoristu igraliste normalno gde ne pada drvece oko njega da budemo u stahu.Da li ce nas neki pas napasti posto ih ima na desetine,a smrad koji dolazi od mrtvih zivotinja pa i moramo i da bezimo s terena.Da nije svega ovoga mozda bi i nama bilo zanimljivo da ostajemo posle casova.Ti si mozda u svoje vreme imala kos,dok mi sada u 21. veku nemamo ni vodu ni normalni WC.U tvoje vreme nije bilo toliko narkomana koji se setaju slobodno ulicom.Nas ima 60 djaka koji cekamo taj autobus.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Mirjana Vreme: 17.09.2013 00:51h

    Sta pises Marija? Imas li decu? Zar ne znas da su se vremena promenila? U kojoj Srbiji ti zivis? Onoj od pre 30 godina (bezbednoj, uredjenoj, stabilnoj)? Ova Srbija danas nije vise ni bezbedna ni uredjena ni stabilna i roditelji se punim pravom bune!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Marija Vreme: 16.09.2013 20:51h

    Vecina moje generacije je danas zavrisila visu ili fakultet i radi, tako da me nerviraju ovi razmazeni roditelji. Taj djacki autobus je ujutru isao polu prazan zato ste je vecina dece isla redovnom linijom (zaljube se devojcice u nekog srednjoskolca pa idu redovnom linijom da ga vide i slicno). Sve je ovo normalno i ne vidim razlog ovakvim glupim pricama roditelja. Bolje je da se vise druze nego da trce na facebook i provode sate ispred kompjutera a ti isti uplaseni roditelji neka malo pogledaju slike dece na facebook-u pa neka nesto pricaju.

    Preporuka čitalaca: +1 - 7

  • Marija Vreme: 16.09.2013 20:50h

    Stvarno strasno!!!! Verovatno su deca od secera pa ce da se istope. Ja sam isla u skolu u Beljini, nije postojao djacki autobus, isli smo redovnom linijom, koja je u to vreme isla spojeno dva sela, bila je guzva, gori autobusi, definitivno gore stanje ali nam nista nije falilo. Prvo da kazem, ne ceka se 2h nego 1h, a to vreme smo provodili igrajuci fudbal, kosarku, odbojku itd. Posto u selu nema parkova i neke posebne zanimacije to vreme do autobusa nam je bilo dragoceno. Zimi smo se sankali i grudvali, iskreno najlepse godine.

    Preporuka čitalaca: +1 - 7

  • miki Vreme: 16.09.2013 19:45h

    Deca koja putuju iz Velikog Borka do Barajeva isto imaju problem ,mala deca cekaju vise od 1 sat na stanici u Barajevu po kisi ,snegu i to nije sve, prljavi Lastini autobusi ,sve u njima pocepano,voze nas kao stoku i niko ne reaguje,krecu pre vremena i posle ste osudjeni da cekate po 2 sata sledeci autobus,niti je zainteresovana opstina da utice na Lastu,ovo je bruka ne vidjena kako nas tretiraju kao stoku.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • duda Vreme: 16.09.2013 17:35h

    E moja Srbijo i kukamo kako nemamo dece pa na Prvom programu vec nekoliko godina ide emisija Zadnja posta Srbija gde se moze videti bukvalno opustela sela, a i ovo sto imamo jedno ili dvoje drzavi smeta, samo da je njima, njima i njihovoj deci. I niko neporeče da se neće praviti novi putić kroz Pionirski park inate se sa drzavom, svaki dan se otkrije neki novi lopovluk vredan milione evra, da su dinari pa je mnogo, Toma i Aleksandar su obećavali brda i doline dok je bio Tadić na vlasti, kad ono jos i gore od toga: daleko mu iz kola da izadje da proseta 30 metara, nego ćemo da mu napravimo novi put. I o čemu Ti Aleksandre pričas, o kakvoj stednji kad se Tvoj gazda razbacuje? Ova deca treba da izadju na put da ga zatvore zajedno sa svojim roditeljima pa da vidimo sta će biti...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>