Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Svet

Ispovest iz harema: Silovana sam na bolničkom krevetu!

Filis Česler (72) tek je pod stare dane smogla snage da otkrije pakao koji je preživela kada je postala ...

  • amill Vreme: 03.09.2014 13:05h

    Ne moze ona osuditi citavu Islamsku veru zbog tamo neke porodice. Islamska vera je cista zena se postuje i voli poklanjaju joj se skupoceni nakiti i ima sva prava kao i ostale zene samo sto je ima hijab i to je stiti od svakakvog zla, a to sto je ona nasla neku poremecenu licnost za to je sama kriva i ne moze ona pricati da su svi muslimani isti kad i sama kaze da od te kuce nije ni izlazila. A i to nije bio Harem jer Harem je nesto sasvim druge a kod muslimana su muskarcu u braku dozvoljeno vise zena radi sirenja vere. to je to zato nemoj te vredjati nesto o cemu pojma nemate. Strasno a ovoj zeni svaka cast na takvoj maloumnosti prilikom pisanja ove knjige

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • fdgvd Vreme: 06.10.2013 14:27h

  • Ana Vreme: 24.09.2013 14:07h

    Biljana, ja sam pravoslavka i ubedjena sam da od moje vere nema ni pravednije, ni bolje, i ne bih je menjala ni za sta na svetu, ali bih volela da mi pokazete u Kur'anu gde se to propagira. Nama neko pleme u Africi moze da deluje varvarsko, kao one zene sto izduzuju vrat ogrlicama, toliko da bi se slomio kad bi ih skinule. Ili kad decaka od 11-12god. salju u lova na lavove, kao cin inicijacije, ili devojcice koje moraju da zive izdvojene u kolibama u vreme ciklusa, jer su neciste... Ne postoje vise i manje razvijene kulture. Svakome je njegova najrazvijenija.Bavila sam se islamom, i ubedjena sam da predrasude teraju narod da komentarise, kako se ovde komentarise. Na TVu, a jos manje iz sapunjavih serija se ne moze steci prava slika. Ako cemo tako, jesmo li i mi narod iz 'Srpskog filma'? Skloni smo da od drveta ne vidimo šumu.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Biljana Vreme: 24.09.2013 10:32h

    Ana, bolesnih umova ima svugde. Medjutim katolicizam ne propagira mucenje i vlasnistvo nad zenama a islam to radi, bar islam u Avganistanu, Iraku, S.Arabiji, Dubaiju, Kataru...

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Pazarac Vreme: 23.09.2013 18:38h

    Nije tacno da islam pripoveda nasilje ne daj Boze nikome da se desi ovo islam je najcistija i najlepsa vera sad ko ne zna da postuje tudju ne zna ni svoju! A vi samo pokazujete ovakvim komentarima kakvi ste ljudi.!

    Preporuka čitalaca: +5 - 10

  • Vasilim Vreme: 23.09.2013 17:50h

    Hahaha, mnoge su tako otkrile šta je islam i koja su "prava" žena kod muslimana. Kad pogledam serije i filmove i ja bih voleo da sam u haremu. Ali to je samo propaganda. Realnost je kao najcrnji horor film.

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Sarai Vreme: 23.09.2013 17:30h

    kako bas sad nadje da progovoris..??? O.o kakva koicidencija! :D

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • Mila Vreme: 23.09.2013 17:08h

  • Ana Vreme: 23.09.2013 14:43h

    Tipican primer americke antiislamske propagande. Ne osporavam joj horor kroz koji je prosla, ali to joj nije uradio islam, vec taj Abdul, covek sa ociglednom dijagnozom! Da li se na taj nacin treba shvatiti i katolicizam, zbog onog Nemca, ili je bio Austrijanac, sto je decenijama drzao onu mucenicu u podrumu?

    Preporuka čitalaca: +3 - 11

  • alexandra Vreme: 23.09.2013 12:32h

    dajte ovaj clanak zeljku i milici da procitaju i da ne islamizuju farmu 5 u sred srbije , i da onaj neadertalac zvani cupa ne arlauce po farmi i izgovara jedinog mi boga alaha,edin rezira prestavu sa vise muslimanskih imena nego srpskih ,sve te bezboznike isterajte sa farme da ne zavaravaju omladinu da su oni pravi izbor.

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • someone Vreme: 23.09.2013 10:33h

    Pa vi volite islamiste i branite ih, to su monstrumi ,bolesni umovi to je njihova vjera...zvjerstva mucenja ubistva to njihova vjera propovjeda....pa da oni su jos u 1350 god ili kojoj vec kod njih ravnopravnost i demokratija nece doci za 700 godina ...

    Preporuka čitalaca: +12 - 4

  • maja Vreme: 23.09.2013 10:30h

    Koliko su samo zene jake....svaka joj cast

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Gavrilo Vreme: 23.09.2013 10:28h

    Čuj: "U OČAJU, tri puta je pokušala da dođe do američke ambasade, ali bez pasoša nije imala prava kao Amerikanka. Postala je OČAJNA." Kakav izgovor za teror nad tim narodom... a najgore je to da takve i slične propuste američkih institucija plaća nevin narod na teritoriji avganistana, i drugim teritorijama!

    Preporuka čitalaca: +5 - 9

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>