Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Svet

Mađarska diže ogradu prema Srbiji što pre

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je danas da je vlada u Budimpešti odlučila ...

  • mile Vreme: 25.06.2015 06:10h

    Neverovatno. Pa odakle svi ti migranti dolaze u Srbiju ? Odakle u Grčku i Bugarsku ?? Ispade sada da Srbija liferuje migrante !?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Goran Vreme: 24.06.2015 19:10h

    Bodljikava žica na granici je Zid plača za izbeglice koje beže od verskog rata, koji je zakuvao Vatikan! Mađari su Srbi. Vatikan je Srbe pokatoličio i preveo u Mađare. Katolički generali su navodili Mađare iz Azije pod vođstvom Arpada 896 godine na srpske prostore između Tise i Dunava. Doveli su 20.000 Ugro-Mađara. To su niski azijati sa: krivim nogama, bubuljičavim licem i sa kosim očima. Papa je Crvenog Ištvana ( Čitaj: Stevana krvnika koji se nije mogao napiti srpske krvi) krunisao 1000 godine za kralja Mađara. Ono Srba što vatikan nije pomađario do 1904 godine Mađarska je Dekretom proglasila za Mađare. Vatikan je za 1000 godina od Srba prevedenih u Mađare napravio Mađarsku državu od 20 miliona stanovnika uoči Trianona. Primenom Reciprociteta mi Dekretom moramo: Mađare, Hrvate, Podturice i Arbanase da proglasimo za Srbe i vratimo ih veri pradedovskoj

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • walter Vreme: 24.06.2015 17:53h

    Bravo tako i treba ali podignite neki zid od jedno 15 metara da svet vidi ovu bruku i sramotu a politicari nek se takmice ko ce nesto reci o Naseru Oricu poceli su da se utrkuju oko Srebrenice i Orica umesto da resavaju taj problem oko Madjarske bruka i sramota!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • nekad se na granici pucalo Vreme: 24.06.2015 15:28h

    Ne, nesto je tu drugo u pitanju. Mislim da mi na duze staze postajemo dzamahirija. U par godina dobijes 50000 muslimana u Vojvodini, das 20000 ha zemlje Arapima i stvar je gotova do 2050. godine. Naravno sve je to posledica toga sto nemamo drzavu. Umesto kao u vreme Tita da postoji meki pojas granice koji se svaki dan drlja, kojeg cuvaju vojni psi, a vojska ima bojevu municiju i dozvolu da puca na svaki nelegalan prelaz granice, sada imamo poslusnicku vladu koja sve ovo NEMA, a docekuje azilante medicinskom pomoci, hranom i lekovima. Ako ste takvi dusebriznici primite ih kuci! EU ce vam obecati par miliona za zbrinjavanje i ostase oni kod NAS. Odlican plan, nema sta.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ko indusa u londonu Vreme: 24.06.2015 14:08h

    Mora tako uzimaju im socijalu ,a ni oni vise nemaju novca za to puna ih Francuska,Belgija i Holandija.Socijala je tamo ko nase 4 plate

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>