Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Kuhinja

Sigurno više nikad nećete dopustiti konobaru da stavi limun u vašu čašu!

Kriška limuna u čaši vode ili u nekom drugom piću uobičajena je stvar. Međutim, jeste li ikada ...

  • Maja M. Vreme: 09.03.2014 19:24h

    Mene vise brinu korice limuna ili pomorandze koje se koriste pri mesenju kolaca i ostalih poslastica. Mozda redakcija ima savet kako da se odstrane stetne hemikalije u koje potapaju ovo voce da bi duze ostalo sveze. Mozda soda bikarbona?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>