Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Zdravlje

Tajna hrono ishrane joj promenila život: Kako da izgubiš šlauf, a jedeš SVE!

Na Hrono ishranu sam naišla više puta u životu, ali nikad nisam preterano obratila pažnju na nju ...

  • Sanja Vreme: 12.07.2015 10:30h

    Hrono ishrana je prvenstveno zdrav nacin hranjenja.Kao takva mora regulisati telesnu tezinu na optimalnu bez obzira da li imate visak ili manjak kilograma.Sem, oni koji zele da smanje svoju telesnu tezinu s pocetka bi trebali da preskoce uzinu.Fizicka aktivnost svakog jutra ili veceri (brzi hod u trajanju 45-60min) je pozeljna, ali kada ste na hrono, telo i um vas nekako guraju u akciju. Moje iskustvo je odlicno.Osecam se zdravo, snazno a raspolozenje mi je odlicno.S pocetka jeste teze nego kasnije, ali svaki pocetak je takav...malo extra volje u startu i rezultati ne izostaju. Prihvatila sam hrono ishranu kao nacin zdravog hranjenja i na kraju zdravijeg zivljenja.Nemam niti namere niti volje ikada vise se vratiti pogresnom kombinovanju hrane, jer tek kada iskusite horono ishranu shvatite koliko ste mucili i telo i duh trpanjem u sebe namirnica bez ikakvog smisla i reda. Bonus svemu tome kod mene je i 8kg manje za nesto jace od mesec dana, a bilo je s pocetka i brljanja.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • ljiljana Vreme: 11.02.2015 12:40h

    Zasto kudite nesto sto niste probali? Budiite karakter pa se hranite po hrono ishrani samo mesec dana i videcete da li je laz ili istina. Protiv su samo oni koji nalaze izgovor da bi sto vise jeli.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • nada Vreme: 11.02.2015 07:11h

    oprobano deluje na hrono sam od pocetka novembra uvek sita jedem koliko zelimm ne drzim se striktno restrikcije sem u orvom mesecu a ni trada preterano sem sto ne jedem secer psenocno brasno, mleko, izgubila 4 kg i dovela svoj rezim ishrane u red, naucila da volim hranu i razmisljm o njoj sa ljubavlju, odlian nacin da se vratimo sebi

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Silvi Vreme: 08.02.2015 16:41h

    Skinula 8 kg za mesec dana, a jela vise nego kad sam bila najdeblja...i dalje se tako hranim uglavnom. Ne mogu da zamislim da jedem hleb sa mesom...dorucak obozavam, a retko veceram...i kilaza stoji.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Dejana Vreme: 08.02.2015 13:47h

    Nije uopste komlikovano kako vam djeluje. Za dorucak moze svasta, i neograniceno, naravno pazite da ne kombinujete mlečno i jaja. Za rucak crveno meso, ili neko drugo meso, moze i čorbica, naravno napravljeno sa hrono sastojcima. Ja uzmem npr parče mesa, i dosta povrća svežeg. Za večeru, može riba, belance, pileće belo, neki laki proteini. Nekad mi se večera svede samo na jedno belance i dosta kupus salate, krastavca ili zelene salate. Ne opterećujem se toliko i ne boravim toliko u kuhinji. Pravim sebi jednostavna jela. I nije toliko skupa, koliko mislite. Mozda u početku dok nabavite sve namirnice za hljeb i ostalo.Uglavnom, na fb imate dve grupe Hrono ishrane, i dosta savjeta kako početi. Prije svega dobra je grupa za podršku, i podsticaj.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Karolina Vreme: 08.02.2015 13:35h

    Hrono je jedna velika laž i prevara, u smislu da možete jesti sve i koliko hoćete. E, pa ne možete! Posebno ako hoćete da smršate. U hrono ishrani ste stalno gladni, jer bez UH koji su dozvoljeni samo za doručak, ne možete da se najedete. Osim toga, ako jedete velike porcije, pa makar to bila i salata, pozdravite se s gubljenjem kilogama. Dakle, hrono je dijeta kao i svaka druga dijeta. Daje rezultate, ali moraš da gladuješ, kao i kod svake druge dijete, ako misliš da smršaš.

    Preporuka čitalaca: +2 - 17

  • milano Vreme: 18.12.2014 21:07h

  • katarina Vreme: 31.10.2014 22:25h

    Hvala VAM NA LIJEPOM SAVJETU,BAS IMAM SLAUF OKO STOMAKA PA CU PROBATI I OVO ,JAVLJAM VAM REZULTATEPOZDRAV

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • jelena Vreme: 20.10.2014 01:41h

    Gde ste tacno videli posirana jaja?Mogu da se jedu jaja kakva volite, kajgana, omlet, kuvana na masti, puteru, malo ulja...Nisam na ovoj dijeti ali ne deluje komplikovano i frustrirajuce.Trazi vreme za spremanje klope (znam da je pekara laksa opcija nego umesiti hleb, i skuvati pravi rucak je teze nego kupiti polugotovo) i dobru organizaciju,Ali ljude mrzi da ukljuce mozak...drzite se turskih serija uz porciju cipsa i kokica :)

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • tanja Vreme: 06.10.2014 22:17h

    Kad bih imala vremena i novca da spremam sva ova s*anja, mozda bih i bila na hrono dijeti... Ko ce spremati posirana jaja ujutro? Oni koji nemaju pametnija posla.

    Preporuka čitalaca: +3 - 10

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>