Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Saveti

Otkrijte tajni život svingera!

Novi rijaliti šou u SAD ''Tajni seksualni život '' pratiće živote pet ''običnih'' parova koji praktikuju ...

  • Davor Vreme: 21.08.2013 13:40h

    Bojane, Bog postoji i ja verujem u njega ! ;)

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Ell Vreme: 19.08.2013 13:30h

    Ko ovde siri mrznu ? A sa tako "pametnim i naprednim" ljudima poput tebe , daleko cemo dogurati....!!! Bog "ne postoji ?"Da necemo mozda zagovarati teoriju velikog praska, ili Darvinovu teoriju ?! Najzalosnije je to, kada se neko odrice svog Svoritelja...Pa cak i posle toliko dokaza koje su pronasli i potvrdili napisano u Bibliji. Naravno, uvek ce se naci neki koji zele da izmisle "toplu vodu". Fariseji su gledali razna cudesa koja je Isus cinio, pa opet nisu verovali..Prema tome, nevernika je oduvek bilo i bice ih... " Ne znate li da su telesa vasa udi Hristovi? Hocu li , dakle, uzeti ude Hristove i od njih naciniti ude kurvine?" "Borite se da udjete na uska vrata,jer ce mnogi traziti da udju i nece moci".Siroka vrata i sirok put, vode u propast. To, takodje, ima velike veze sa duhovnom zapustenoscu i prazninom.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • bojan Vreme: 16.08.2013 01:19h

    Drugovi komentatori, malo nazadnih ucenja i shvatanja: Bog ne postoji :) Lepo od vas sto sirite mrznju svuda po internetu.

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • Ell Vreme: 15.08.2013 22:50h

    YEREMMY, Prvo,Adamu je Bog dao zenu jer je video da nije dobro coveku da bude sam.Drugo,samo jedan od primera je car Solomon koji je imao mnogo zena,mnogo dece,da nije mogao ni imena dece da zapamti koliko ih je puno bilo,pa su majke morale da ga potsecaju.A bio je NESRECAN jer je odstupio od Bozijeg zakona koji govori o jednom coveku i jednoj zeni. I kaze " Ne cini preljube".Svako ima pravo na svoj izbor, ali ce i svako snositi posledice za svoje postupke.A o orgijanju..Pa jednu Sod. i Gom. je Bog unistio,a sirenje ove "zaraze",kao i popularizovanje homoseksualizma je samo jedan od znakova pomenutih u Bibl.da se blizi drugi dolazak Isusa Hrista.A pre toga,prokletstvo ce prodzdreti zemlju,o cemu govori knjiga pr. Isaije,24 glava -Jer se zemlja oskvrni pod stanovnicima svojim,jer prestupise zakone,izmenise uredbe,raskidose zavet vecni "... "Sva ce se zemlja ljuljati kao pijan covek,i premestice se kao koliba,jer ce joj otezati bezakonje njezino ".

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • YEREMMY Vreme: 14.08.2013 22:48h

    Swingerski nacin zivota ima svoje objasnjenje. U pocetku bese covek,i BOG mu stvori zenu da ne bese mu bilo dosadno i da ne bese sam. A coveku ne bese dosta jedne jer vidjese i lepse i bolje. I nasta porodica od mnogo zena i mnogo coveka,i svi zivese u sreci i ljubavi i gajise puno svoje dece. PRVOBITNA LJ. ZAJEDNICA NIJE POZNAVALA PAR KAO SEKSUALNI PAR,OTUDA SU SWINGERI USTVARI POVRATAK NA SAM POCETAK BIVSTVOVANJA COVECANSTVA.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • Ristic Vreme: 14.08.2013 16:05h

    Bolesnici sat drugo reci.

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>