Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

BEZ CENZURE

Otkrijte tajni život svingera!

Autor: Blic žena | 14.08.2013 - 14:38:00h | Komentara: 6

Novi rijaliti šou u SAD ''Tajni seksualni život '' pratiće živote pet ''običnih'' parova koji praktikuju svingovanje. Program će pokazati kako izgleda svakodnevni život svingera i pružiće intiman , voajeristički uvid u njihove seksualne aktivnosti.

sving

Foto: Shutterstock (ilustracija)

''Velika je zabluda da ako ste svinger , onda po ceo dan spavate sa različitim ljudima , radite kao striptizeta i slično ''kaže Džejmi , kojoj je svingovanje sa suprugom Everetom velika strast poslednje tri godine ,a inače je računovođa u jednoj firmi.
Njen suprug se slaže da je postavljanje osnovnih pravila ključ za srećnu vezu svingerskih parova .
''Od nas ništa ne bi bilo kad bih kao Tajger Vuds saletao žene njoj iza leđa''.
Džejmi je, inače, pre mesec i po dana rodila njihovo prvo dete i priznaje da joj prva pomisao kad je sazna da je trudna, bilo: “Hvla bogu pa u poslednje vreme nisam bila ni sa kim, pa mogu da budem sigurna da je dete Everetovo“.
Šou će osim ovo dvoje mladih pratiti živote još četiri para.

KAKO PREPOZNATI SVINGERE

Postoji mnogo priča o signalima po kojima se svingeri prepoznaju međusobno. Ipak, većina njih ne mora biti tačna. Prema nekim teorijama, ovaj stil života može odavati spoljašnji izgled kuće para u kom preovlađuju roze i ljubičasti ukrasi.

Jedan od znakova može biti i nakit: prstenje na palčevima ili na nožnim prstima, lanci oko struka, kao i pomeranje burme sa leve na desnu ruku kod žena. Prema podacima sa Svingerske društvene mreže, dva do četiri odsto venčanih parova svinguju.

Popularnost ovakvog stila života naglo je skočila poslednjih godina, a parovi koji ga praktikuju naročito se ponose time koliko im je svakodnevni život, pored ovog neuobičajenog hobija, zapravo normalan. Mnogi čak tvrde da je takvo seksualno ponašanje njihove veze učinilo još čvršćim, jer se seksualno eksperimentisanje ne odigrava iza partnerovih leđa, što osnažuje poverenje između partnera.
 
Poslednji komentari
  • Ristic Vreme: 14.08.2013 16:05h

    Bolesnici sat drugo reci.

  • YEREMMY Vreme: 14.08.2013 22:48h

    Swingerski nacin zivota ima svoje objasnjenje. U pocetku bese covek,i BOG mu stvori zenu da ne bese mu bilo dosadno i da ne bese sam. A coveku ne bese dosta jedne jer vidjese i lepse i bolje. I nasta porodica od mnogo zena i mnogo coveka,i svi zivese u sreci i ljubavi i gajise puno svoje dece. PRVOBITNA LJ. ZAJEDNICA NIJE POZNAVALA PAR KAO SEKSUALNI PAR,OTUDA SU SWINGERI USTVARI POVRATAK NA SAM POCETAK BIVSTVOVANJA COVECANSTVA.

  • Ell Vreme: 15.08.2013 22:50h

    YEREMMY, Prvo,Adamu je Bog dao zenu jer je video da nije dobro coveku da bude sam.Drugo,samo jedan od primera je car Solomon koji je imao mnogo zena,mnogo dece,da nije mogao ni imena dece da zapamti koliko ih je puno bilo,pa su majke morale da ga potsecaju.A bio je NESRECAN jer je odstupio od Bozijeg zakona koji govori o jednom coveku i jednoj zeni. I kaze " Ne cini preljube".Svako ima pravo na svoj izbor, ali ce i svako snositi posledice za svoje postupke.A o orgijanju..Pa jednu Sod. i Gom. je Bog unistio,a sirenje ove "zaraze",kao i popularizovanje homoseksualizma je samo jedan od znakova pomenutih u Bibl.da se blizi drugi dolazak Isusa Hrista.A pre toga,prokletstvo ce prodzdreti zemlju,o cemu govori knjiga pr. Isaije,24 glava -Jer se zemlja oskvrni pod stanovnicima svojim,jer prestupise zakone,izmenise uredbe,raskidose zavet vecni "... "Sva ce se zemlja ljuljati kao pijan covek,i premestice se kao koliba,jer ce joj otezati bezakonje njezino ".

  • bojan Vreme: 16.08.2013 01:19h

    Drugovi komentatori, malo nazadnih ucenja i shvatanja: Bog ne postoji :) Lepo od vas sto sirite mrznju svuda po internetu.

  • Ell Vreme: 19.08.2013 13:30h

    Ko ovde siri mrznu ? A sa tako "pametnim i naprednim" ljudima poput tebe , daleko cemo dogurati....!!! Bog "ne postoji ?"Da necemo mozda zagovarati teoriju velikog praska, ili Darvinovu teoriju ?! Najzalosnije je to, kada se neko odrice svog Svoritelja...Pa cak i posle toliko dokaza koje su pronasli i potvrdili napisano u Bibliji. Naravno, uvek ce se naci neki koji zele da izmisle "toplu vodu". Fariseji su gledali razna cudesa koja je Isus cinio, pa opet nisu verovali..Prema tome, nevernika je oduvek bilo i bice ih... " Ne znate li da su telesa vasa udi Hristovi? Hocu li , dakle, uzeti ude Hristove i od njih naciniti ude kurvine?" "Borite se da udjete na uska vrata,jer ce mnogi traziti da udju i nece moci".Siroka vrata i sirok put, vode u propast. To, takodje, ima velike veze sa duhovnom zapustenoscu i prazninom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP