Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Da li je u Skoplju odzvonilo Mihajloviću? (ANKETA)

U samo četiri dana izgubili smo korak za Hrvatskom i Belgijom koje nam na putu za Svetsko prvenstvo ...

  • lemi Vreme: 18.10.2012 16:45h

    Siniša, gde ti je Filip Đorđević? Dečko u francuskoj drugoj ligi, u Nantu, na svakoj utakmici da gol. godinama je jedan od najboljih strelaca francuske druge lige. pozovi ga i rešićeš pitanje golgetera za duže vreme!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Djordje "Civijas for ever" Vreme: 18.10.2012 13:18h

    Sta reci bio je kao fudbaler super i legendarni borac za svaku loptu/trener sta reci da ga nepovredim recima nema iskustva u radu sa igracimanezna da motivise tim da se fudbal igra za gol,a ne za bespotrebno trcanje trosenje snage za te gluposti igraci gube koncentraciju za dobru igru, paseve,dobro postavljane na odredjenim pozicionim mestima za finale postzanja gola,svi igraci znaju dati gol bilo da je spic ili bek itd.tu nema Miha sluh za taj sistem kao nekad Ajax 80 godina svi napred svi nazad,mnogo je podmladio tim sa starijim iskusnijim igracima se moglo mnogo nvise postici,ali sad je kasno nema nas u Brazilu steta

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • olja Vreme: 18.10.2012 11:05h

    da li ste culi i videli jednom njegov intervju, pa ne zna srpski, folira se sa italijanskim naglaskom.on je naduven, pun sebe.naravno da glasam da ode..

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • danijela Vreme: 18.10.2012 11:02h

    Sinisa..pils lajt stvarno najbolje...hahha

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • dragana Vreme: 18.10.2012 09:11h

    Koji je ovo selektor po redu? Pita li se iko da nije problem u igračima a ne u selektoru? Svi kući, nema reprezentacije i gotovo!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • MrsiMudoje Vreme: 18.10.2012 08:17h

    Mlad i ambiciozan ! ? A kad bi nesto i znao ?!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Fr LEE Vreme: 18.10.2012 07:26h

    Sad su svi selektori! Niko ne pomislja da kaze da Mesi za reprezentaciju nikad nije odigrao ni na nivou drugoligasa. Isto je i sa nasim ``zvezdama``. Ne trpe autoritet. Liga nam je slaba, igraci razmazeni. Tu smo gde jesmo i toga treba da budemo svesni. Mi fudbal shvatamo preozbiljno a isti taj fudbal nam vode mafijasi zbog pranja para.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Дане С. Vreme: 17.10.2012 23:43h

    Он, Михајловић, може да буде демонстратор извођења слободних удараца и ништа друго.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Vidra Vreme: 17.10.2012 20:24h

    Srbija, himna, zastava, grb, reprezentacija bilo kog sporta je obeležje ove nacije. Sa fudbalom sam se sinoć definitivno pozdravio za sva vremena. Zbog Siniše, onih mlakonja i čelnika FSS. Razočarenje potpuno. Kada je Siniša povukao Tadića i ubacio Ivanovića kod 1:0 za Makedoniju prebacio sam program i gledao Hrvate. I pucao od muke. A zato je reč reč. Nikad više ih gledati neću. Pa bili prvaci sveta. Što neće biti za moga života. A voleo sam taj fudbal brate. Baš sam ga voleo. I na kraju mi ćemo uvek imati Sinišu za selektora. To su pokazali i mladi. Puška, šuma, tuča, haos to je naša perspektiva.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Borovo Vreme: 17.10.2012 20:03h

    ja sam odrasto u Borovu u blizini Mihe.Ipak je pored dobrog fudbalera bio uobrazen,prgav i svadjalica.Ja mislim da jos mlad i zelen da vodi reprezentaciju.Vec 10 god mi nemamo fudbal i svi nas sramote.Mene je stid njih,iskreno......

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • BOJAN Vreme: 17.10.2012 18:07h

    Mozda neznam nista o fudbalu, ali jedino znam da se ceo tim odjednom ne menja nego postepeno,mogao je da za ove kvalifikacije pozove dva ili tri mlada igraca pa sledece godine jos dva. Necemo nista da napravimo, Hrvatska ce nam u Zagrebu dati 5 komada ako igramo sa ovim timom. Gde su nam provereni igraci kao Zigic, Pantelic, Krasic, Jovanovic, Bosko Jankovic, Danko Lazovic, jeste da su oni blizu 30 godina ali to su najbolje godine za fudbal, pored njih jos dva tri mlada igraca i tu smo. Nekazu za dzabe napravljen dobar tim spojio mladost i iskustvo. Mihajlovicu mozda i jesi bio jedan od nasih najboljih igraca ali kao trener nemas pojma, pa kakav Tomovic umesto naseg trenutno najboljeg defanzivca Baneta Ivanovica, pustas da igraju Fejsa,Tosic,Markovic,Ignjoski ubi boze neznaju loptu da prihvate a kamoli da sutnu na gol.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Branko Vreme: 17.10.2012 13:34h

    Umesto da smo ostavili mladog nekorumpiranog Radovana Curcica,koji je vec super radio i sa Ivanovicem i ostalim igracima,uzesmo ovog sarlatana,zato sto je nekad bio dobar.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>