Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BRAZIL NIKAD DALJE NIJE BIO

Da li je u Skoplju odzvonilo Mihajloviću? (ANKETA)

Autor: S. R. | 17.10.2012 - 12:37:00h | Komentara: 12

U samo četiri dana izgubili smo korak za Hrvatskom i Belgijom koje nam na putu za Svetsko prvenstvo u Brazilu beže čak šest bodova. Vremena i prostora za popravni ima, ali s igrom iz Skoplja, teško se i jedan bod može sustići.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović

Da li smo se u utorak uveče oprostili od Brazila, a ujedno i od mladog i ambicioznog trenera Siniše Mihajlovića, ostavljamo vama da date sud.

Poslednji komentari
  • Branko Vreme: 17.10.2012 13:34h

    Umesto da smo ostavili mladog nekorumpiranog Radovana Curcica,koji je vec super radio i sa Ivanovicem i ostalim igracima,uzesmo ovog sarlatana,zato sto je nekad bio dobar.

  • BOJAN Vreme: 17.10.2012 18:07h

    Mozda neznam nista o fudbalu, ali jedino znam da se ceo tim odjednom ne menja nego postepeno,mogao je da za ove kvalifikacije pozove dva ili tri mlada igraca pa sledece godine jos dva. Necemo nista da napravimo, Hrvatska ce nam u Zagrebu dati 5 komada ako igramo sa ovim timom. Gde su nam provereni igraci kao Zigic, Pantelic, Krasic, Jovanovic, Bosko Jankovic, Danko Lazovic, jeste da su oni blizu 30 godina ali to su najbolje godine za fudbal, pored njih jos dva tri mlada igraca i tu smo. Nekazu za dzabe napravljen dobar tim spojio mladost i iskustvo. Mihajlovicu mozda i jesi bio jedan od nasih najboljih igraca ali kao trener nemas pojma, pa kakav Tomovic umesto naseg trenutno najboljeg defanzivca Baneta Ivanovica, pustas da igraju Fejsa,Tosic,Markovic,Ignjoski ubi boze neznaju loptu da prihvate a kamoli da sutnu na gol.

  • Borovo Vreme: 17.10.2012 20:03h

    ja sam odrasto u Borovu u blizini Mihe.Ipak je pored dobrog fudbalera bio uobrazen,prgav i svadjalica.Ja mislim da jos mlad i zelen da vodi reprezentaciju.Vec 10 god mi nemamo fudbal i svi nas sramote.Mene je stid njih,iskreno......

  • Vidra Vreme: 17.10.2012 20:24h

    Srbija, himna, zastava, grb, reprezentacija bilo kog sporta je obeležje ove nacije. Sa fudbalom sam se sinoć definitivno pozdravio za sva vremena. Zbog Siniše, onih mlakonja i čelnika FSS. Razočarenje potpuno. Kada je Siniša povukao Tadića i ubacio Ivanovića kod 1:0 za Makedoniju prebacio sam program i gledao Hrvate. I pucao od muke. A zato je reč reč. Nikad više ih gledati neću. Pa bili prvaci sveta. Što neće biti za moga života. A voleo sam taj fudbal brate. Baš sam ga voleo. I na kraju mi ćemo uvek imati Sinišu za selektora. To su pokazali i mladi. Puška, šuma, tuča, haos to je naša perspektiva.

  • Дане С. Vreme: 17.10.2012 23:43h

    Он, Михајловић, може да буде демонстратор извођења слободних удараца и ништа друго.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP