Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Lažni osmesi

Tomislav Karadžić i Zvezdan Terzić su rođeni za Holivud! Kakav Robert de Niro, Pirs Brosnan, Leonardo ...

  • Radovan Kojić Vreme: 24.12.2014 11:35h

    ZLOUPOTREBA NAVIJAČA – STOP POLITIČARIMA U SPORTU… TOMISLAV KARADŽIĆ – OTKRIĆU IMENA MINISTARA - … Tri ključna mesta oteti od strane političara pred očima Tomislava Karadžića… “Opozicija je poentirala”, izabravši svoje ljude na čelne funkcije… - Dešavaju se stvari za koje svi znamo. Na sva tri mesta su delegati koji su birali predsednike ovih saveza i Zajednice bili podloženi izuzetnom političkom pritisku. Znamo to mi, ali znaju i ljudi iz UEFA koji su upoznati sa svim detaljima - kaže Karadžić... Prvi čovek FSS otkriva i neke interesantne detalje… - “Evo vam samo primer u vezi sa prošlonedeljnim izborima u Zajednici Superlige. Dan pred Skupštinu kandidat Milanović je imao pisane potvrde većine klubova. A onda su predstavnike dva kluba, sa pola puta ka Staroj Pazovi, kući vratila dvojica ministara, a trećeg jedan gradonačelnik” - otkriva Karadžić…DA LI SU NAVIJAČI NAJLOJALNIJI GLASAČI I “REDARI” – “KREATORI VLASTI”…???

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ... Sram vas bilo! Vreme: 19.12.2014 14:39h

    Dok god ovi uništitelji srpskog fudbala budu na čelu ove organizacije crno se piše prvenstveno fudbalerima, a mi navijači... sa ovim tipovima sve jedno nam je. Preksinoć taj nezasićeni tip-karadžić taj licimer, odvali je kako je srpski fudbal na najnižim granama do sada... PA UPRAVO JE ON TAJ KOJI JE DOVEO DO TOGA, PA KOGA VIŠE ON ZA ....AVA. Ima li neko ko će da stane na put ovom i ostalim krimosima... AKO NE NEK IDE SVE U BOŽJU MATER. JE...TE DRŽAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Rile Vreme: 19.12.2014 07:57h

    Nisu glumci kako Vi novinari pišete. Svađa je fingirana kao bi se podgerjala atmosfera negativna među navijačima. Isto kao u našoj skupštini za govornicom se svađaju a u restoranu sede zajedno, jedu i piju.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>