Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KARADŽIĆ I TERZIĆ PONOVO ODGLUMILI ZA „OSKARA“

Lažni osmesi

Autor: P. Milovanović | 19.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

Tomislav Karadžić i Zvezdan Terzić su rođeni za Holivud! Kakav Robert de Niro, Pirs Brosnan, Leonardo Dikaprio... Tole i Terza, visoki funkcioneri našeg fudbala, juče su na dodeli „Zlatne lopte“ FSS-a odglumili za „Oskara“ da su veliki prijatelji.

2014.

2014. | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Iako se non-stop pljuju putem medija, koristivši teške reči i ozbiljne optužbe, predsednik Fudbalskog saveza Srbije i generalni sekretar Crvene zvezde zakopali su ratne sekire i smeškali se pred brojnim foto-reporterima. Ipak, svakom ko bar malo prati naš posrnuli i napaćeni fudbal jasno je da tu nisu čista posla, već da se radi o sjajnoj režiji dvojice velikih glumaca. Interesantno, Karadžić i Terzić su identičnu scenu odglumili i 2013. godine, kada su takođe bili na ratnoj nozi, da bi se na koktelu FSS-a iskusno smeškali jedan drugom u lice.


Tako su glavešine srpskog fudbala Tole i Terza po oprobanom receptu rešili da ispoštuju protokol na tradicionalnoj dodeli nagrade za najboljeg igrača i trenera 2014. godine, pa su pred samim kremom našeg fudbala jedan drugom stegli ruku, onako srdačno, poput velikih prijatelja, a osmeh, naravno, nije izostao. Osmeh, ali onaj lažni!

Podsetimo, Terzić je Karadžića u nekoliko navrata terao u penziju, proglasio ga je čak psihijatrijskim slučajem, dok je predsednik Saveza, s druge strane, za genseka Zvezde rekao da je nalickani pubertetlija. Jasno je da su osmesi bili lažni, te da u trenutku rukovanja jedan drugom nisu poželeli ništa dobro.

2013.

2013.

Terza o Toletu...


29. JUL: „Nije ovo monarhija, pa da Karadžić odlučuje da li će ostati predsednik ili neće. Ako se nije šalio, 2016. su izbori, pa neka izađe na crtu i neka pobedi.“
9. NOVEMBAR: „Tole je bivši predsednik FSS-a i ja mu želim ugodnu penziju“, rekao je gensek Zvezde nakon što mu je izrečena šestomesečna suspenzija rada u fudbalu.
20. NOVEMBAR: „U bolesnoj želji da ostane na vlasti, Karadžić je spreman na sve, pa i da kroz blato provuče Ivanovića i Kolarova. Znao sam do danas da je uništio srpski fudbal, ali nisam znao da je zreo za psihijatrijsku bolnicu.“

Tole o Terzi...


28. JUL: „Terza, vidiš šta te čeka kao budućeg predsednika za jedno 10 godina“, rekao je Karadžić na promociji Dika Advokata.
2. OKTOBAR: „Terziću je najvažnije da se sredi, nalicka, da obuče odelo, stavi kravatu i da se slika za novine. Pa ni on sam ne veruje šta priča i daje izjave, samo da bi se pojavio u novinama. Ne znam šta mu je, ponaša se kao pubertetlija.“
11. NOVEMBAR: „Ne dam Fudbalski savez onima koji se bave kriminalom“ (mnogi su ovo shvatili kao aluziju na Terzića).

Poslednji komentari
  • Rile Vreme: 19.12.2014 07:57h

    Nisu glumci kako Vi novinari pišete. Svađa je fingirana kao bi se podgerjala atmosfera negativna među navijačima. Isto kao u našoj skupštini za govornicom se svađaju a u restoranu sede zajedno, jedu i piju.

  • ... Sram vas bilo! Vreme: 19.12.2014 14:39h

    Dok god ovi uništitelji srpskog fudbala budu na čelu ove organizacije crno se piše prvenstveno fudbalerima, a mi navijači... sa ovim tipovima sve jedno nam je. Preksinoć taj nezasićeni tip-karadžić taj licimer, odvali je kako je srpski fudbal na najnižim granama do sada... PA UPRAVO JE ON TAJ KOJI JE DOVEO DO TOGA, PA KOGA VIŠE ON ZA ....AVA. Ima li neko ko će da stane na put ovom i ostalim krimosima... AKO NE NEK IDE SVE U BOŽJU MATER. JE...TE DRŽAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Radovan Kojić Vreme: 24.12.2014 11:35h

    ZLOUPOTREBA NAVIJAČA – STOP POLITIČARIMA U SPORTU… TOMISLAV KARADŽIĆ – OTKRIĆU IMENA MINISTARA - … Tri ključna mesta oteti od strane političara pred očima Tomislava Karadžića… “Opozicija je poentirala”, izabravši svoje ljude na čelne funkcije… - Dešavaju se stvari za koje svi znamo. Na sva tri mesta su delegati koji su birali predsednike ovih saveza i Zajednice bili podloženi izuzetnom političkom pritisku. Znamo to mi, ali znaju i ljudi iz UEFA koji su upoznati sa svim detaljima - kaže Karadžić... Prvi čovek FSS otkriva i neke interesantne detalje… - “Evo vam samo primer u vezi sa prošlonedeljnim izborima u Zajednici Superlige. Dan pred Skupštinu kandidat Milanović je imao pisane potvrde većine klubova. A onda su predstavnike dva kluba, sa pola puta ka Staroj Pazovi, kući vratila dvojica ministara, a trećeg jedan gradonačelnik” - otkriva Karadžić…DA LI SU NAVIJAČI NAJLOJALNIJI GLASAČI I “REDARI” – “KREATORI VLASTI”…???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP