Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Milan ponudio tri i po miliona evra za Rajkovića!

Maestralne odbrane Predraga Rajkovića (20), zvanično najboljeg mladog golmana planete, na Mondijalitu ...

  • pfc....nastavak 3. Vreme: 25.06.2015 20:06h

    ....nastavak 3.. Treca stvar, da li je istoj toj Zvezdi sad jasno kako treba raditi na spasavanju kluba? Ako nije, a vidim prema nekim potezima da nije, onda samo da kazem: stvaralastvo, svoja akademija, ulaganje u mladost! Novo "utapanje" u potrazi za eldoradom u kupovini skupih igraca nikud ne vodi. Zvezda je malo progledala ali ako zatvori oci, videce da je jos daleko od obale spasa. Mislim da je velika greska ganjanje titule po cenu potopa....! Vidim da se hvale kako su smanjili dug...,hm!? Jeste, ali ste pojeli i potrosili Gazpromov novac za naredne tri godine, od cega ce te ziveti te tri godine? Zato, manje price gospodo i izuvanja pre obale reke!!! Sasvim iskreno,bratski i srpski - vass pfc!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • pfc-nastavak... Vreme: 25.06.2015 20:03h

    ....nastavak I sad svi kriticari, moram to da kazem, definitivno da zacute po pitanju dve stvari: prvo, je li sad ne valja nasa JSL koja je dala maltene kompletan tim svetskih sampiona?!!! I drugo,valjda je sad jasno sta je to sto ubija nas A tim da nize tako bedne rezultate?! Ako vam nije jasno, onda da objasnim: Puni novca kao brod, dobiju slobodno od klubova sa strasnom disciplinom ponasanja i maksimalnog profesionalizma, oni se razulare i krenu u potragu za uzivanjem, po dobro poznatim i ozloglasenim barsama na Dunavu i Savi. I logicno, misle na drzavni tim kao na lanjski sneg! Pogledajte kako je ove momke drzao u disciplini Paun!? Eto, to je to. Ima li covek koji moze da drzi ove raspojasane mangupe pod kontrolom i fukusirane na uspeh selekcije? Ne verujem da bi to i Paun uspeo, treba imati autoritet za njih, trenerski i igracki. Mozda Piksi , Antic, Muslin...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • pfc Vreme: 25.06.2015 20:02h

    Sve je to lepo, ali Rajko vredi najmanje 7-8 mil.Zdravko Mamic bi za njega uzeo najmanje 12 mil. evra! Ali treba imati trticu i odbijati prve dve do tri ponude! Zvezda ne treba da potrci za prvom ponudom, kolika god da je kriza i potreba za novcem. Ove Zapadnjake treba oduciti od nudjenja polovicne cene! Kao partizanovac zelim Zvezdi da pametno unovci ove momke i izadje iz bede. Naravno, zelim to svim klubovima koji su dali momke za veliki podvig!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>