Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SINIŠA MIHAJLOVIĆ KRENUO U REKONSTRUKCIJU ROSO-NERA, SRBIN PRVI PIK

Milan ponudio tri i po miliona evra za Rajkovića!

Autor: P. Milovanović | 25.06.2015 - 15:45:00h | Komentara: 3

Maestralne odbrane Predraga Rajkovića (20), zvanično najboljeg mladog golmana planete, na Mondijalitu na Novom Zelandu, naterale su veliki, slavni Milan da zagrize! Italijanski div, čiju je trenersku palicu nedavno zadužio Srbin Siniša Mihajlović, poslao je Crvenoj zvezdi ponudu “tešku” oko tri i po miliona evra u zamenu za Rajkovu slobodu.

„Prija mi što me traži tako veliki klub,  ali bih voleo da ostanem još godinu  dana u Zvezdi”, kaže najbolji mladi  golman sveta

„Prija mi što me traži tako veliki klub, ali bih voleo da ostanem još godinu dana u Zvezdi”, kaže najbolji mladi golman sveta za “Alo!” | Foto: Profimedia

Ipak, čelnici kluba s “Marakane” ostaće po svemu sudeći imuni na milionsku ponudu, s obzirom na to da su svesni da njihov “kec” vredi daleko više, što će pokušati da naplate. Rajković je to potvrdio bravurama na golu “orlića” gde je činio čuda iz meča u meč, i poput pravog lidera je vodio ekipu do naslova svetskog prvaka.


Odlazak Pipa Ingazija, a dolazak Siniše Mihajlović označen je kao nova era roso-nera, koji će naredne sezone ponovo imati šampionske ambicije. Činjenica je da su za to potrebna i šampionska pojačanja, pa je bivši selektor Srbije rešio da krene od golmana, što je i logično. Upravo je Milan tu najtanji. Kristijan Abijati ima 37 godina, Dijego Lopez 33, pa bi 20-godišnji Rajković bio idealno rešenje za male pare. Suma od tri i po miliona evra je sića za crveno-crne, pre svega zbog ogromnog talenta i zrelosti koju Zvezdin golman poseduje, iako mu je samo 20 godina. Bila bi to investicija za budućnost, koja bi klubu sa “San Sira” donela sigurnost među stativama, jednog dana i daleko veću sumu za prelazak u neki drugi veliki klub.

“Alo!” je juče stupio u kontakt sa kapitenom zlatnih “orlića” i Crvene zvezde Predragom Rajkovićem, koji nije krio zadovoljstvo zbog interesovanja slavnog Milana.

- Ne znam još gde ću nastaviti karijeru i da li ću uopšte otići iz Zvezde. Čekam saigrače i stručni štab da se vrate sa priprema, pa ćemo videti. Naravno da prija što me traži tako veliki klub koji nudi lepu sumu, ali bih najviše od svega voleo da još godinu dana ostanem u Zvezdi - poručio nam je Rajko.
Čuvar mreže pred kojim je nesumnjivo velika karijera, otkrio je zatim za koji bi klub jednog dana voleo da brani:

- Sigurno je da ću jednog dana otići u inostranstvo i zaigrati za neki poznati klub. Kada bih mogao da biram, bez razmišljanja bih izabrao Čelsi - ispalio je traženi Predrag Rajković.

Martinez zaobišao Mihu!


Mihajloviću je uz Rajkovića jedna od glavnih kupovina ovog leta trebalo da bude Džekson Martinez, ubitačni napadač Porta. Ipak, od toga nema ništa pošto je kolumbijski reprezentativac pre Milana izabrao Atletiko Madrid. “Jorgandžije” su za pomenuti transfer iskeširale sumu od 35 miliona evra, koliko je i predviđeno klauzulom između Martineza i Porta.

Poslednji komentari
  • pfc Vreme: 25.06.2015 20:02h

    Sve je to lepo, ali Rajko vredi najmanje 7-8 mil.Zdravko Mamic bi za njega uzeo najmanje 12 mil. evra! Ali treba imati trticu i odbijati prve dve do tri ponude! Zvezda ne treba da potrci za prvom ponudom, kolika god da je kriza i potreba za novcem. Ove Zapadnjake treba oduciti od nudjenja polovicne cene! Kao partizanovac zelim Zvezdi da pametno unovci ove momke i izadje iz bede. Naravno, zelim to svim klubovima koji su dali momke za veliki podvig!!!

  • pfc-nastavak... Vreme: 25.06.2015 20:03h

    ....nastavak I sad svi kriticari, moram to da kazem, definitivno da zacute po pitanju dve stvari: prvo, je li sad ne valja nasa JSL koja je dala maltene kompletan tim svetskih sampiona?!!! I drugo,valjda je sad jasno sta je to sto ubija nas A tim da nize tako bedne rezultate?! Ako vam nije jasno, onda da objasnim: Puni novca kao brod, dobiju slobodno od klubova sa strasnom disciplinom ponasanja i maksimalnog profesionalizma, oni se razulare i krenu u potragu za uzivanjem, po dobro poznatim i ozloglasenim barsama na Dunavu i Savi. I logicno, misle na drzavni tim kao na lanjski sneg! Pogledajte kako je ove momke drzao u disciplini Paun!? Eto, to je to. Ima li covek koji moze da drzi ove raspojasane mangupe pod kontrolom i fukusirane na uspeh selekcije? Ne verujem da bi to i Paun uspeo, treba imati autoritet za njih, trenerski i igracki. Mozda Piksi , Antic, Muslin...

  • pfc....nastavak 3. Vreme: 25.06.2015 20:06h

    ....nastavak 3.. Treca stvar, da li je istoj toj Zvezdi sad jasno kako treba raditi na spasavanju kluba? Ako nije, a vidim prema nekim potezima da nije, onda samo da kazem: stvaralastvo, svoja akademija, ulaganje u mladost! Novo "utapanje" u potrazi za eldoradom u kupovini skupih igraca nikud ne vodi. Zvezda je malo progledala ali ako zatvori oci, videce da je jos daleko od obale spasa. Mislim da je velika greska ganjanje titule po cenu potopa....! Vidim da se hvale kako su smanjili dug...,hm!? Jeste, ali ste pojeli i potrosili Gazpromov novac za naredne tri godine, od cega ce te ziveti te tri godine? Zato, manje price gospodo i izuvanja pre obale reke!!! Sasvim iskreno,bratski i srpski - vass pfc!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP