Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

NAMEŠTALJKA: Fudbalska afera potresa Surdulicu!

Policija je odredila zadržavanje od 48 sati dvojici čelnika FK Radnik koji se takmiči u Prvoj ligi ...

  • Mina Vreme: 19.03.2015 12:37h

    Da je samo to bilo bi dobro ima jos dosta racuna koji nisu vidjeni ,a placani opstinskim parama...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ISKENDER Vreme: 27.02.2015 18:09h

    Ovom papirologijom može da zamazuje oči beograđanima i ostalim građanima Srbije koji možda nisu upućeni u provincijskim svakodnevnim dešavanjima. Pa Rover je priznao krivicu za koju će debelo robijati ako deo ne prebaci na nalogodavca dotičnog buljavog sa slike. Od Radnika je ekspresno hteo da napravi novi Obilić, Železnik, Zvezdaru, Bežaniju,... ali u pogrešno vreme kada takve gazde nemaju uticaja na državu.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Branko Đošić Vreme: 26.02.2015 22:38h

    Biću kratak da nebi bio dosadan. Komntatori koji se kriju iza kojekakvih imena su slaba roba. Žao mi je što ne mogu da pročitam zabranjene komentare. Svakome smem brk u brk da kažem ono što mislim, pa ću i ovaj put: "Bata Noce ;)" je čovek modernih shvatanja pa samim tim može mu se. Ja sam sunjao u sve njegove priče sve dok me nije demantovao jedan od profesora građevinskog fakulteta koji je siguran sam izuzetno korektan. Ove ljude koji su "uhapšeni" nemam komentar, svi se znamo ko koliko vredi a pojedincima cena poraste preko noći zbog...i da ne dužim više. Pišite ali stanite iza svoje pisanije...

    Preporuka čitalaca: +1 - 5

  • Đorđe Čvarkov Vreme: 26.02.2015 22:38h

    Gospodine Tončev, ako ovi ljudi najbolje promovišu grad onda vam "marketing služba" ozbiljno ne funkcioniše. A pošteni su do ... Građani nisu uznemireni, nimalo, jedva su dočekali da zaigra mečka i pred vaše kuće. A ako neko uznemirava nečije porodice onda ste to Vi i vaši politički poslušnici.

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • Dragce SC Vreme: 26.02.2015 21:43h

    Tesko nama ako nam grad ''na najbolji nacin'' promovisu ova dva ''postena coveka''. Bio sam uz gospodina Tonceva cak i na poslednjim izborima, a sada se zaista stidim toga. SURDULICANI znaju ko su Rover i Puljca, ali znaju i ko je Danijela, prema tome, nemoj ti da nam pricas o njihovom postenju i sposobnostima. Braniti Rovera i slicne njemu, a napadati intelektualce poput Danijele je velika sramota i veeeeeeeliki minus za tebe Novice.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Surduličanin Vreme: 26.02.2015 20:14h

    Mala ispravka i par dodatnih informacija: Dragan Stanković (66) je zvani Puljča i Goran Slavković (48) je zvani Rover. Gospodin Stanković je "stari" predsednik FK "Radnik", a gospodin Slavković je postao predsednik FK kluba "Radnik" posle gospodina Stankovića. Mislim da trenutno nisu niti jedan niti drugi u rukovodstvu FK "Radnik". Inače g. Stanković je dugogodišnji sportski radnik. Kao fudbaler je igrao u FK "Radnik" i FK "Čelik" iz Surdulice još u doba SFRJ (u pionirskom, omladinskom i seniorskom sastavu). Posle završene amaterske neprofesionalne fudbalske kerijere, je bio dugogodišnji beskurulozni fudbalski sudija. Penzioner, a svoj radni vek je proveo u livnici "Mačkatica" - Surdulica (koja je trenutno u stečaju) kao modelar i poslovodja. Gospodin Slavković-Rover nema takvu uspešnu sportsku fudbalsku karijeru. Privatni preduzetnik je, to jest drži kafanu u centru grada, odmah do zgrade Skupštine Opštine u Surdulici.

    Preporuka čitalaca: +4 - 5

  • Vera Vreme: 26.02.2015 17:10h

    Jao stoo je dosadaaaaaaan ovaj covek!! Da ga ne zovu Dijamant ( margarin)

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • sava Vreme: 26.02.2015 17:05h

    sta je ovom coveku? gde on zivi? ej bre, sve se vidi, sve se zna, shvati... ti ces nekome da mazes oci cccc

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Valery Vreme: 26.02.2015 16:20h

    Ako su nevini sud će to dokazati, nema potrebe da vas non stop čitamo u novinama sa novim optužbama i žalopojkama. Nema potrebe da se mešate u nešto što ni sami ne razumete. vi niste vlasnik ovog grada, vi ste samo predsednik Skupštine.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Zabrinuta Vreme: 26.02.2015 16:09h

    Brinem se, kao gradjanka Surdulice, za svoj grad. ovaj čovek je sve na svim funkcijama, sad izigrava i advokata dotičnih. Držite se vi gradnje, a državne organe ostavite da rade svoj posao za koji su se školovali. E svašta, očekujem da mi jednog dana izadje iz frižidera.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Nina Milojkovic Vreme: 26.02.2015 14:42h

  • Petar Kalinic Vreme: 26.02.2015 14:20h

    Pitam se samo u kom svojstvu gospodin Novica Tončev komentariše hapšenje i na taj način vrši pritisak na tužioca i u čije ime govori? Da li u svojstvu narodnog poslnika (iako je narodu koji on predstavlja u interesu borba protiv korupcije) ili možda govori u svojstvu člana predsedništva SPS-a ( iako SPS bar deklarativno podržava borbu protiv kriminala i korupcije) ili u možda govori samou svoje ime ako je tako zašto tako govor i zašto je protiv toga da se ispita utaja poreza i kriminal?

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • pirgos Vreme: 26.02.2015 13:58h

    smesno

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • misa tumbas Vreme: 26.02.2015 02:18h

    cuj "ruse uspesan klub"...haha daj stavite ovo u rubriku komedija

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • toki Vreme: 25.02.2015 22:20h

  • radnik AMSS u protestu Vreme: 25.02.2015 22:12h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>