Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Fudbal

Ovde bludniče igrači Zvezde?!

U poslednjih nekoliko dana srpskim fudbalom dominiraju rebusi. Niko od onih koji se oglašavaju u sukobu ...

  • zar je bitno Vreme: 24.08.2013 12:51h

    Samo me zanima kako su svi takvi objekti u ulici Goce Delceva dobili gradjevinsku dozvolu. Urbanisticki plan ih sigurno nije predvideo

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mima Vreme: 24.08.2013 08:03h

    Nisam za to da gospodin Tomislav Karadzic ostane na celu FSS, ali ima, cini mi se, dosta istine u ovome sto on sada govori o ljudima koji ga napadaju. Pitam se zasto nije ranije govorio o tome? Da li zato sto ga nisu d i r a l i ili?... Ovaj lik sa donje fotografije ima uzasnu f a c u. Verujem u istinitost price gospodina Karadzica, to je razlog sto nam fudbal tako s t o j i, kako nam raskalasnim zivotom zive fudbaleri - nije ni cudo!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Selektivno protiv kriminala Vreme: 23.08.2013 16:23h

    Naravno da je prostitucija u pitanju nemojte braniti kriminalca sa svojim komentarima ako niste upuceni u celu stvar. Kokeza je i prisluskivan od strane policije u istraznim radnjama ali je to posle ispalo da oni prisluskuju Vucica jer su ova dvojca dobri drugari i saradnici. Naravno sad o tome se vise ne prica!!!

    Preporuka čitalaca: +9 - 2

  • Goran Vreme: 23.08.2013 16:20h

  • adam Vreme: 23.08.2013 14:32h

    Ja sam silom prilika spavao u ovom hotelu, i bio sam sam iznenadjen ljubaznoscu recepcije i konobara u restoranu.Sta se radi iza zatvorenih vrata mene u opste ne zanima.Pa i ako to rade po sobama, a gde bi? na ulicu.Pa po celom svetu se to radi .Auuuuuuuuu ala smo primitiva.Bolje da se vole nego da se ubijaju.

    Preporuka čitalaca: +4 - 5

  • MalaFrancuskinja Vreme: 23.08.2013 13:31h

    Ajmo!!! Sada znaju gde treba da idu razne Sare,Stane,"sexy" Sandre,Afrike i Azije, Blondine i Negrine... Eto,drage Dame, ako volis Zvezu samo izvoli... Grobarke neka sacekaju dok ne saznamo gde oni imaju "h.m"otel,ili da pitamo Blondi,da nam odg u nekoj od narednih kolumni.

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

  • andrea Vreme: 23.08.2013 12:39h

    prolazeci sa zadnje strane kontakta jedne veceri, svojim ocima sam videla tri devojke cca 17-19 godina i kokezinog oca ili bliskog rodjaka, nisam sigurna jer mnogo lice. a i svojim ussima cula, ovaj im je objasnjavao sta treba da rade u drustvu i kako da vode u sobe, mozete i sve tri ali bolje je po jedna sa jednim ili dvojicom, rece im covek nasta su one bosanskim akcentom rekle ne brinite znamo mi kako...i da i ja zivim u blizini neposrednoj i jako dobro znam sta se ovde desava. sobe doduse i nisu na sat, smestaj je ukljucen u cenu posto devojke uglavnom borave ovde.

    Preporuka čitalaca: +13 - 4

  • Milan Vreme: 23.08.2013 11:31h

    Dakle, Zvezda udomljava "bivse" dilere, lepo mesto za pranje novca!

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • crni Vreme: 23.08.2013 10:54h

    pa ja zivim pored ovog hotela i iskreno vecu glupost u zivotu nisam cuo.Tu radi jako ljubazno osoblje i vasa prica je jako ruzna i zlonamerna

    Preporuka čitalaca: +5 - 11

  • mo Vreme: 23.08.2013 10:10h

    Eto kako mediji mogu da te upropaste. Radila sam u ovom hotelu i tvrdim da su ovo sve same gluposti. Profil gostiju je isti kao i bilo kom drugom hotelu-porodice, parovi, gosti preko firmi koji dolaze na seminare u Bg... A, o izdavanju soba na sat nema ni govora, to je klasicna izmisljotina. Ne branim nikoga, nego govorim kako jeste...

    Preporuka čitalaca: +6 - 6

  • atza87 Vreme: 23.08.2013 09:37h

    Bolje je pitanje da li on naplacuje tih "nekoliko sedmica" po dolasku u klub. Ako naplacuje onda to treba da se istrazi, a ako ne naplacuje on onda cini uslugu klubu. Ako pisete clanak onda se pozabavite podacima koji mogu biti zanimljivi, nije zanimljivo da li je neko i u kojoj meri vlasnik hotela koji ima profit od nesto preko 30 000 eu godisnje..

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>