Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! NASTAVIO DA REŠAVA REBUSE LJUDI IZ VRHA SRPSKOG FUDBALA

Ovde bludniče igrači Zvezde?!

Autor: Ekipa Alo! | 23.08.2013 - 08:13:00h | Komentara: 10

U poslednjih nekoliko dana srpskim fudbalom dominiraju rebusi. Niko od onih koji se oglašavaju u sukobu na relaciji Zvezda - Fudbalski savez Srbije ne istrčava se s imenima.

Karadžić tvrdi da je ovo leglo nemorala: Kokezin hotel na Novom Beogradu

Karadžić tvrdi da je ovo leglo nemorala: Kokezin hotel na Novom Beogradu | Foto: Emil Čonkić

Ali, kada recimo Tomislav Karadžić izjavi da je jedan potpredsednik crveno-belih “bivši diler, sada ugostitelj koji je delatnost proširio izdavanjem ‘soba na sat’ igračima”, lako dolazimo do zaključka da je mislio na hotel „Kontakt“ na Novom Beogradu koji je vlasništvo Slaviše Kokeze, koji se, prema pričama koje kruže Beogradom, potpuno uklapa u profil mesta koje je Tole opisao i označio baš kao lokaciju na kojoj fudbaleri Crvene zvezde uživaju u čarima prostitucije.


Živeo u „Kontaktu“: Sa Pinto

Živeo u „Kontaktu“: Sa Pinto | Foto: FoNet

Hotel na koji je Karadžić mislio, kada ga je spomenuo pre tri dana, nalazi se na Novom Beogradu i zaista je, prema podacima Agencije za privredne registre, 100 odsto u vlasništvu Slaviše Kokeze.

Luksuz i komfor: Unutrašnjost hotela

Luksuz i komfor: Unutrašnjost hotela

Ugostiteljski objekat potpredsednika crveno-belih poseduje 11 soba i tri luksuzna apartmana, opremljen je modernim nameštajem, sobe poseduju džakuzi, klimu, kablovsku televiziju, bežični internet, sef, dok rum-servis radi 0-24.


Unutrašnjost hotela

Unutrašnjost hotela

Koliko dobro posluje „Kontakt“ s Kokezom na čelu, potvrđuje podatak iz APR-a da je u 2012. godini zabeležen profit u iznosu od 3,7 milona dinara. Inače, od ranije je poznato da je Portugalac Rikardo Sa Pinto, čim je došao proletos u Beograd na kormilo Zvezde, prvih nekoliko nedelja odseo upravo u „Kontaktu“, ali nema zvaničnih informacija da li je, između ostalog, uživao i u čarima najstarijeg zanata.


I podaci iz APR-a potvrđuju da je Kokeza vlasnik hotela

I podaci iz APR-a potvrđuju da je Kokeza vlasnik hotela

Takođe, mnogi strani fudbaleri kada dođu u Crvenu zvezdu prvo provedu izvesno vreme u ovom hotelu, pre nego što im klub obezbedi stan.

Slaviša Kokeza

Slaviša Kokeza | Foto: Marko Metlaš

Kokeza nije odgovarao na pozive!
U nameri da čujemo mišljenje Slaviše Kokeze i pružimo mu priliku da se odbrani od tvrdnji Tomislava Karadžića, juče smo pozvali potpredsednika crveno-belih, ali do zaključenja ovog broja, nije nam odgovorio na pozive.

Poslednji komentari
  • atza87 Vreme: 23.08.2013 09:37h

    Bolje je pitanje da li on naplacuje tih "nekoliko sedmica" po dolasku u klub. Ako naplacuje onda to treba da se istrazi, a ako ne naplacuje on onda cini uslugu klubu. Ako pisete clanak onda se pozabavite podacima koji mogu biti zanimljivi, nije zanimljivo da li je neko i u kojoj meri vlasnik hotela koji ima profit od nesto preko 30 000 eu godisnje..

  • mo Vreme: 23.08.2013 10:10h

    Eto kako mediji mogu da te upropaste. Radila sam u ovom hotelu i tvrdim da su ovo sve same gluposti. Profil gostiju je isti kao i bilo kom drugom hotelu-porodice, parovi, gosti preko firmi koji dolaze na seminare u Bg... A, o izdavanju soba na sat nema ni govora, to je klasicna izmisljotina. Ne branim nikoga, nego govorim kako jeste...

  • crni Vreme: 23.08.2013 10:54h

    pa ja zivim pored ovog hotela i iskreno vecu glupost u zivotu nisam cuo.Tu radi jako ljubazno osoblje i vasa prica je jako ruzna i zlonamerna

  • Milan Vreme: 23.08.2013 11:31h

    Dakle, Zvezda udomljava "bivse" dilere, lepo mesto za pranje novca!

  • andrea Vreme: 23.08.2013 12:39h

    prolazeci sa zadnje strane kontakta jedne veceri, svojim ocima sam videla tri devojke cca 17-19 godina i kokezinog oca ili bliskog rodjaka, nisam sigurna jer mnogo lice. a i svojim ussima cula, ovaj im je objasnjavao sta treba da rade u drustvu i kako da vode u sobe, mozete i sve tri ali bolje je po jedna sa jednim ili dvojicom, rece im covek nasta su one bosanskim akcentom rekle ne brinite znamo mi kako...i da i ja zivim u blizini neposrednoj i jako dobro znam sta se ovde desava. sobe doduse i nisu na sat, smestaj je ukljucen u cenu posto devojke uglavnom borave ovde.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP