Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Tenis

Kraj za Novaka, sjajni Nišikori u finalu Njujorka!

Novak Đoković nije ličio na sebe u polufinalu US Opena protiv Keija Nišikorija, pa je na kraju morao ...

  • Tatjana Stankovic Vreme: 09.09.2014 14:38h

  • razocaran Vreme: 08.09.2014 12:35h

  • anazg Vreme: 07.09.2014 21:38h

    trebalo bi Vas biti sram, kada pobjeđuje "mi veliki Srbi", "Nole Srbine" sad čovjek izgubio pljujete ga k'o konja...stidite se vi foteljaši koji ne vrijedite ku...ca a znate pljuvat po nečijem radu i trudu...Čiliću čestitke iz Hrvatske i ako izgubi u finalu nećemo mu sudit,jer tko više želi tu pobjedu od njih samih, samo...to je sport...Novaku sretno i sretno slatko isčekivanje bebice

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • ceca Vreme: 07.09.2014 13:43h

    kakavi glupavi komentari!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • dada Vreme: 07.09.2014 04:51h

    Najnovija Noletova knjiga OD PALACINKE DO GREND SLEMA I NAZAD.....Vrati se stramo zanatu i idi pravi palacinke na Kopaonik-po mogucnosti prosiri MENY i ubaci burek sa sirom,spanacem i mesom a mozes i proju pod uslovom da je od zutog zrna kukuruza

    Preporuka čitalaca: +5 - 5

  • Trnko Vreme: 07.09.2014 04:51h

    Ajde vi "ljupatelji" negativnih, zabole me što ce te se i kod mene "nalupati negativki", ali tako je to kad je neko slep i ne vidi ocigledno. Nol' je zvršio svoje i vrlo brzo ce biti Goodby svetski Number One. Da se Nadal nije povukao, ne bi se ni sada vratio na prvo mesto, nego bi polako poceo da silazi i da se vraca na niže grane gde mu je i mesto. Što je igrao - igrao je .... i to je to.

    Preporuka čitalaca: +7 - 6

  • Trnko Vreme: 07.09.2014 04:50h

    Ne trenira se i ne "nabija" kondicija u krevetu, prijemima, intervjuima i acenjem i šegacenjem i izigravanjem "velikog glumca" i imitatora, vec na trim stazi, teretani i terenu. Prvi reket sveta je postao trom, inertan, u svakom mecu prepoznatljiv i "citljiv" protivnicima, koji ga listaju kao bukvar. Nema promene ritma, prilagodavanja i traženje igre prema protivniku i igranje tenisa "glavom", vec na snagu i lupanje po loptici pa ako "ude" dobro je. Njegovo "lupanje" dijagonala do besvesti bez ideja da promeni ritam i uglove, vec i vrapci znaju i protivnici ga na tu foru i dobijaju. Servis (prvi, a i drugi) - ocajan. Nema poena. Kad "pogodi" As, slavi kao da je ne znam šta uradio...treba da uci od Cilica, Raonica, Vavrinke, Federea i još po nekog....

    Preporuka čitalaca: +8 - 4

  • Trnko Vreme: 07.09.2014 04:49h

    Forehand - kastrofalan i naviše izgubljenih poena, covek nemože a da ne "promaši" aut... Drop shot - "jezivo" ocajan... Od 100 puta prebaci 5 puta preko mreže.... Loob udarac - svaki mu je poklon poen protivniku... Slice i Volley - nikad da nauci i da ga upotrebi... I na sve to, dodajte još saplitanje, klizanje i padanje... E sad, lepo kad sve to zbrojite šta dobijete....? Sirovu snagu sa ostatkom udaraca u tenisu i to vam je broj 1.

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • Trnko Vreme: 07.09.2014 04:47h

    Mene licno, bilo bi sramota pred nacijom ( a da sam na mestu br.1), da gubim od nekoga ko je ispod petog mesta, a tek ispod desetog i da ne govorim. Koliko mu još izgubljenih turnira treba da "presabere" utiske. Žao mi je što ova nacija nije inventivnija i individualnija, vec traži i ceka "idola" i "reprezenta", da se kolektivno poistovecuje sa njim i euforicno prazni i "ratuje" preko njega sa "ostatkom sveta", koji mu je kriv za sve neuspehe licne prirode. Pomirite se sa tim da uskoro nema broja 1 i od sada tražite drugog reprezenta.

    Preporuka čitalaca: +8 - 4

  • dada Vreme: 07.09.2014 04:35h

    Najnovija Noletova knjiga .... OD PALACINKE DO GREND SLEMA I NAZAD..vrati se straom zanatu i idi pravi palacinke na Kopaonik...proslo je tvvoje vreme - ali prosiri MENY i ubaci i burek sa mesom ,sirom ,spanacem i proju po mogucnosti zutu

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

  • razocaran Vreme: 06.09.2014 23:10h

    bruka i sramota!!Jos jednon nas je razocarao!Dotle vise? Obesi reket pa idi i cuvaj ovce tu ces valjda bplje prolaziti! Sramota!!!!!

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • Sale Vreme: 06.09.2014 21:53h

    Obožavam Noleta ,ali ovo je sramota !!!

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • jj Vreme: 06.09.2014 21:48h

    Noletu vec dugo nesto ne stima svaka cast Japancu,

    Preporuka čitalaca: +10 - 2

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 06.09.2014 21:39h

    dosta dizanja u nebesa,ne moze uvek da se pobedjuje,a i brate dosadno je kada unapred zans ishod,ovako je zanimljivije,a to sto nekom ne odgovara poraz,to nije novakov problem,njemu je najteze,ali covek stoji na zemlji i ide dalje,za razliku od slabica koji nemaju muda da sami urade bilo sta nego se hrane uspehom drugog,pod parolom velikih fanoiva,i sto je najgore kada izgubi onda na njega drvlje i kamenje.

    Preporuka čitalaca: +6 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>