Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Ana: Adilu ne dam dete, hoću samo dobru alimentaciju!

Pevač Adil Maksutović i njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski uveliko posećuju socijalnog radnika ...

  • Stefani Vreme: 19.06.2014 15:48h

  • draga Vreme: 19.06.2014 12:04h

  • Laura Vreme: 19.06.2014 07:12h

  • Natasa Vreme: 19.06.2014 03:02h

    I kako da radi i da hoce -kad beba ima 6 meseci?!

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Natasa Vreme: 19.06.2014 03:00h

    salko@ Ja iz vase dve recenice vec shvatam mnogo o vama. Da ste razvedeni, da ste osvetoljubivi, da ste negativni, da se podsmevate, da ste podli, sebicni,i los roditelj sklon subjektivnim zakljucima! "Podigla mi se kosa na glavi" od vaseg komentara! Pa vi ne znate koliko ste izgubili za tih koliko- bar 10-15 godina -dok je vasa kcerka odrasla da "dodje sama", a likujete nekakvu pobedu nad bivsom zenom? Promasili ste poentu skroz, trebali ste se truditi da dete ima srecno detinjstvo, da su dostupni oba roditelja i da se ponosi na oba, koliko god je moguce! Kakva god da je istina o vama i vasoj bivsoj supruzi- cemu opterecivanje deteta time?! Takodje, sigurna sam da postoji , kako vasa, tako i istina vase supruge! I cemu prepucavanje preko deteta, zagorcavate joj detinjstvo, trujete joj ljubav prema drugom roditelju! Uzas, sebicno od vas, prepuni ste zlobe, pobeci ce ta kcerka od vas jos brze!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • sibinka Vreme: 18.06.2014 21:35h

    Cinjenica je da nijedna zena ne rastura porodicu ako nije izmorena ,izmaltretirana i fizicki i psihicki!Gledam Adila, govor njegovog tela kad prica o tome je:Kriv sam pa sta ona ,Ana i mjen tata su nula~~`on je psihopata koji ce se jednog dana kajati i oprostaj traziti!Digni glavu Ana nisi sama,Mlada lepa pametna !Napred duso,samo napred ostavi ga u njegovom sramnom ponasanju on je nula od muskarca!

    Preporuka čitalaca: +8 - 4

  • bordzija Vreme: 18.06.2014 20:07h

    Ana je večim delom ovog sukoba ćutala, nije se želela eksponirati i davati novinarima materijala da bi se prepucavala sa Adilom. On je pak to vešto koristio i gde je god mogao pljuvao po njoj i Dzeju. Potpuno je u pravu, doviđenja Adile i plaćaj alimentaciju kad nisi hteo da budeš čovek. Zar bi ona trebala da radi a pre šest meseci se porodila ? Dali to netko brani Adilov postupak ? Adil je mamin sin i sve žene koje budu sa njim provodile vreme, imat će sa njom problema.

    Preporuka čitalaca: +8 - 3

  • podrska Vreme: 18.06.2014 19:13h

    Tako treba sa nasilinikom!

    Preporuka čitalaca: +7 - 4

  • stevan Vreme: 18.06.2014 14:00h

    Pa ovaj list bi trebalo da pokrene inicijativu da se sve mlade dame koje nece da rade udale rodile jedno dete i hoce da zive od alimentacije javno obeleze kao na stubu srama. Pa neka izvuce ruke iz guze pa neka radi malo neka savije svoju kicmu i neka privredjuje malo za svoju porodicu a ne samo da se povlaci po kojekakvim novinama . Ispade sada da je Adil nije ni tukao jer nije ni osudjen napravili ste hajku na covekla verovatno zbog jedne ljubomorne zene koja je htela da manipulise preko deteta. Ko njoj brani da radi ? sram je bbilo ne znam gde su je naucili da se zivi od alimentacije isto se ponasa kao zzena od onog golmana partizana valjda .... Ne kazem da ne treba da se daju pare ali treba da se pokriju detetove potrepstine a ne njeni hirovi kojih verovatno ima na pretek . A dete cim poraste i shvati ko je ko ima da je sutne sto dalje od sebe kome trebaju lenstine i paraziti

    Preporuka čitalaca: +20 - 9

  • boki Vreme: 18.06.2014 13:36h

    ana bravo sine ljubite cika sloba samo tako nedaj na sebe a kazi cika slobi staimas od skolske spreme dalicjes znati da nacrtas cifru elementacije i kocje dati izbroji toliki novac koji budes dobila od tod ministra adlera.tobi najbolje bilo da tata dzej popakuje u one kutijice od sibica sa kojimateje skolovao i hranio itebe i mama nadu

    Preporuka čitalaca: +7 - 13

  • taxista Vreme: 18.06.2014 13:13h

    Njihova posla...!!!

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • mirjam Vreme: 18.06.2014 12:04h

    "Nek cuti i peva..." hahahahhaha tesko izvodljivo...jadno je to kad se dvoje rastanu pa se prepucavaju preko medija koji samo ko sakali cekaju i vrebaju :( Strasno

    Preporuka čitalaca: +8 - 3

  • m@ Vreme: 18.06.2014 11:42h

    Kako covek moze da cuti i peva u isto vreme? Sta je s mozgom gospodjo? Zaposli se i radi nesto umesto sto sedis i cekas njegove pare.

    Preporuka čitalaca: +14 - 6

  • salko Vreme: 18.06.2014 09:56h

    Gospodjo,tako se ponasala i moja bivsa supruga,pa sada cerka zivi kod mene.Dosla sama.Shvatila pravu istinu.Tako ce biti i sa Vama.Ko se zadnji smeje,najsladje se smeje.

    Preporuka čitalaca: +20 - 10

  • Драгомир Vreme: 18.06.2014 09:49h

  • toki Vreme: 18.06.2014 08:58h

    Završne reči u poslednjoj rečenici teksta uopšte nisu u skladu s pravopisom, odnosno gramatikom. Umesto, kao što je napisano "da je tukao", treba da stoji "da ju je tukao"! Jer ovako kako je napisano, moglo bi da se odnosi na to da je tukao bilo koga, a pravilno napisano tačno definiše da je tukao ovu gospođu koja daje izjavu. Neko će reći da to nije mnogo važno, pošto će svi razumeti šta se htelo reći, ali verujte mnogo je važno, pogotovo kada greše oni kojima su pisanje i reči posao.

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • Luka Vreme: 18.06.2014 08:30h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>