Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAMADANOVSKA PROGOVORILA O TRENUTNOM ODNOSU SA MAKSUTOVIĆEM

Ana: Adilu ne dam dete, hoću samo dobru alimentaciju!

Autor: B. Radulović | 18.06.2014 - 08:00:00h | Komentara: 12

Pevač Adil Maksutović i njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski uveliko posećuju socijalnog radnika i psihologa kako bi se dogovorili koliko će njihov sin provoditi vremena sa kojim roditeljem, a to će u narednom periodu odrediti sud, kao i sumu novca koju će na mesečnom nivou Adil izdvajati.

Ogorčena  na ponašanje oca svog  deteta:  Ana Ramadanovski

Ogorčena na ponašanje oca svog deteta: Ana Ramadanovski | Foto: Dimitrije Goll

„Njegova obaveza je
da daje novac, naročito
zato što ja nisam zaposlena,
ali će sud odrediti koliko
će to biti, shodno njegovim
primanjima, koja, ja vrlo
dobro znam, nisu mala”
kaže Džejeva ćerka

Baz obzira na to što nisu venčani, Adil je dužan da plaća alimentaciju, jer je priznao sina, a Ana je ekskluzivno za „Alo!“, prvi put otvoreno pričala o tome kakav stav ima o pevaču i kako se on ophodi prema njoj.


- Adil brine o potrebama deteta, ali da li je to dovoljno, to samo on zna. Neću da pričam o brojkama u javnosti i tome koliko novca daje na mesečnom nivou, neka vam on kaže ako ga nije sramota. Njegova obaveza je da plaća alimentaciju, naročito, zato što ja nisam zaposlena, ali će sud u narednom periodu odrediti koliko će to biti, shodno njegovim primanjima koja, ja vrlo dobro znam, nisu mala - kaže ćerka popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, koja priznaje da je revoltirana što Adil koristi svaki medijski prostor da priča o njihovom odnosu.

I dalje ne priča za medije o sukobu sa  nevenčanom suprugom: Adil Maksutović

I dalje ne priča za medije o sukobu sa nevenčanom suprugom: Adil Maksutović | Foto: Goran Srdanov

"On je pevač i neka radi svoj posao, nek‘ ćuti i peva. To što na svakom koraku blati mene i tatu više govori o njemu nego o nama, a on zna šta je istina", kaže Ana

- On je pevač i neka radi svoj posao, nek‘ ćuti i peva, a ne da iznosi prljav veš čim stigne. To je bilo i prošlo, za mene je ta priča završena. Muka mi je od svega i neću da se prepucavam preko medija, sve što imam, rekla sam pred sudom. To što na svakom koraku blati mene i tatu više govori o njemu nego o nama, a on zna šta je istina. Treba da ga je sramota, jer svakom svojom izjavom pada sve dublje i dublje - ističe Ana.

Navode da Adilova majka, dok je dete kod njega, potpuno brine o mališanu, zbog čega je pevač navodno razmišljao da zatraži starateljstvo, ona komentariše na sledeći način.

- Ne želim da potvrdim niti demantujem da li je tražio starateljstvo, ali to što našeg sina čuva njegova majka kada je tamo, dokazuje da je on nesposoban da sam brine o detetu. Njegova majka je odgajila troje dece, tako da nema potreba da gaji i vaspitava moje dete, jer sam ja za to i više nego sposobna - zaključuje Ana, koja je pevača napustila pre pet meseci kada ga je optužila da je pretukao.
Poslednji komentari
  • toki Vreme: 18.06.2014 08:58h

    Završne reči u poslednjoj rečenici teksta uopšte nisu u skladu s pravopisom, odnosno gramatikom. Umesto, kao što je napisano "da je tukao", treba da stoji "da ju je tukao"! Jer ovako kako je napisano, moglo bi da se odnosi na to da je tukao bilo koga, a pravilno napisano tačno definiše da je tukao ovu gospođu koja daje izjavu. Neko će reći da to nije mnogo važno, pošto će svi razumeti šta se htelo reći, ali verujte mnogo je važno, pogotovo kada greše oni kojima su pisanje i reči posao.

  • salko Vreme: 18.06.2014 09:56h

    Gospodjo,tako se ponasala i moja bivsa supruga,pa sada cerka zivi kod mene.Dosla sama.Shvatila pravu istinu.Tako ce biti i sa Vama.Ko se zadnji smeje,najsladje se smeje.

  • m@ Vreme: 18.06.2014 11:42h

    Kako covek moze da cuti i peva u isto vreme? Sta je s mozgom gospodjo? Zaposli se i radi nesto umesto sto sedis i cekas njegove pare.

  • mirjam Vreme: 18.06.2014 12:04h

    "Nek cuti i peva..." hahahahhaha tesko izvodljivo...jadno je to kad se dvoje rastanu pa se prepucavaju preko medija koji samo ko sakali cekaju i vrebaju :( Strasno

  • taxista Vreme: 18.06.2014 13:13h

    Njihova posla...!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP