Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Bora nije dočekao da unuka vodi na more

- Bora Todorović je bio moj sjajan prijatelj i saradnik. Kupio je za karte za more, kuda je planirao ...

  • nedjo Vreme: 12.07.2014 19:48h

    večna mu slava! a to kako se sin obukao nije vasa briga

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

  • koje_je_boje_tuga Vreme: 12.07.2014 17:17h

    Odlazak gospodina Todorovića je nenadoknadiv gubitak, pre svega za njegove najdraže, a onda i za sve poštovaoce njegovog glumačkog genija. Ali ne mogu a da ne napišem i ovo: samo onaj ko je izgubio toditelja zna koliko to boli i zaista je sramno što neki komentarišu Srđanovu odeću. Moj otac je umro pre 20 godina, nisam nosila crninu, a ne prođe dan da ne pomislim na njega. Ako već ne umete da napišete nešto lepo o velikom glumcu, makar se uzdržite od sitnodušja.

    Preporuka čitalaca: +29 - 0

  • verica Vreme: 12.07.2014 12:50h

    Pa zaista je mogao da se obuce pristojno.To je njegov otac,to je pristojnost,obicaj,kultura,postovanje...kako god.Trebalo je bas zato sto je beogradjanin"kako neko kaze ako je to merilo

    Preporuka čitalaca: +0 - 13

  • Milos Vreme: 12.07.2014 03:42h

    Moralisti, Srdjan je posle 20 godina braka dobio prvo dete, postao otac, pre nekih mesec dana. Zar da obuce crninu? Nikad. Oca ce zaliti iskreno, u srcu. Nedostajace mu, cuvace uspomene. Ali ce se zivotu radovati, jer je dobio toliko zeljeno dete. Cuvajte svoje moralisanje za sebe i svoju porodicu. Naravno da covek koji je toliko dugo cekao srecu ne treba da nosi crno.

    Preporuka čitalaca: +23 - 1

  • sanja Vreme: 12.07.2014 01:41h

    @dance evo zena mu se pristojno obukla, uredna, ocesljana, a i bora je takav bio. ne ides nikome u trenerci na sahranu. verovatno ni udovici nije bilo do sredjivanja, mogla je i ona u trenerci i nekoj kucnoj majcici

    Preporuka čitalaca: +3 - 11

  • hmmm Vreme: 12.07.2014 01:37h

    da je ovaj neki grandov pevac svi bi pisali kako je dosao ovako sa masnom kosom u majici za spavanje ocu na sahranu. posto je on nasa "glumacka velicina" onda je ok sto se ne kupa i slicno. a sto se tice vodjenja unuka na more, on je sa 84 godine vec trebao praunuke da seta tako da ne pravite senzacije, nije bas bio u cvetu mladosti

    Preporuka čitalaca: +1 - 18

  • Sanchi Vreme: 12.07.2014 01:02h

    Crnjinu nije obukao jer ima malu bebicu, zali se u dusi a ne oblacenjem...Srdjan je pravi naslednik svoga slavnog oca!

    Preporuka čitalaca: +17 - 1

  • Mirka Vreme: 12.07.2014 00:11h

    Ode jos jedna legenda.

    Preporuka čitalaca: +18 - 0

  • žeks Vreme: 11.07.2014 22:09h

    Dadice, razlikuj običaje i kulturu. Kultura je dostojanstvo, poštovanje,... i ja mislim da je Srđan trebao da obuče odelo.

    Preporuka čitalaca: +8 - 13

  • Nina Vreme: 11.07.2014 20:19h

    @dance -postoji nesto sto se zove tradicija i obicaj,a kako vidim to vam je strano.Pa trebalo bi Srbi da igraju i pjevaju na sahrani,da bi bili "moderni" i daleko od pagana?

    Preporuka čitalaca: +5 - 9

  • nije docekao. Vreme: 11.07.2014 17:25h

    Bora nije dočekao da unuka vodi na more Moj otac nije docekao da vidi kako odrastam,kako idem i vracam se iz skole kako se pripremam za udaju ,prvo,drugo unuce ...... nije video ceo moj zivot ZASTO? zato jer nas je napustio kad sam ja imala 3 god. brat 1 sestra jedna 2 god a druga 4 god. stradao je u saobracajnoj nesreci. I KAD STAVITE OVAKVE NASLOVE ZA COVEKA KOJI JE DOZIVEO I PROZIVEO SVOJ VEK .......... ONA TO ZVUCI SEBICNO .

    Preporuka čitalaca: +10 - 12

  • zorica Vreme: 11.07.2014 17:03h

    zar je u toj tuzi vazno kako je ko obucen, Srdjan je neformalista i zali oca i srcem i dusom. tuzno, Boro, legendo. zauvek ces ostati u nasim srcima.

    Preporuka čitalaca: +19 - 6

  • Nina Vreme: 11.07.2014 16:46h

    Kada bih imala tako slavnog oca,bila bi mi cast da mi se sin zove kao i on.Pa kada takav legendarni otac umre,obukla bih crninu,bar na dan sahrane i komemoracije.A posto mi znamo da je Srdjan bio glavni glumac u sramnom Srpskom filmu,to sve ne treba da nas cudi.A sto se ostalih gostiju tice i njihovog neprikladnog oblacenja-pa Beogradjani su to!

    Preporuka čitalaca: +6 - 25

  • dance Vreme: 11.07.2014 16:29h

    @jasna- srdjan nije osoba koja ce se u crnini pojaviti, to ni njegov otac ne bi zeleo, a jos manje drzi do sveta kao sto ste vi! uopste nije vazno ko je sta obukao, vazno je srce, samo srce I dusa I patnja za nekim koga obozavas i gubis zauvek! samo kod nas naricu, zavijaju se u crno, daju nedelju dana, pa sest mesece, pa godinu, pa na svako crveno slovo se trci na groblje sa gomilom hrane i pica, jede se i najmanje prica o pokojniku. a o grobnicama da ne pricamo, samo fali peceno prase , ambijent kao u dnevnoj sobi , a na sredini pokojnik. iz paganskog se ni pedalj nismo pomakli. ko su ti sto znaju ,,za red,,? sin ispraca oca, sve ostalo nije vazno, koga se to uopste tice!? u nekim drugim delovima sveta, odlazak najdrazih se slavi uz igru i pesmu, a na sahranu se odlazi kao u setnju nedeljom popodne i to je prava stvar!!!

    Preporuka čitalaca: +31 - 7

  • VITEZ Vreme: 11.07.2014 15:51h

    Da, nepristojno se obukao njegov sin, i ova Mančićeva pored Bjele , Trivalićke i Dobre. Crninu oblače najbliži koji i nastavljaju da je nose.

    Preporuka čitalaca: +8 - 25

  • Jasna Vreme: 11.07.2014 08:20h

    Strashno je koliko nas svet ne zna, kako se to lepo kaze, "za red". Umetnik ili ne, svako treba da zna kako treba da se obuce kada ide na komemoraciju ili sahranu...

    Preporuka čitalaca: +9 - 22

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>