Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Dovodimo Rozgu i isplatićemo joj 800.000 dinara

Uprkos tome što znaju da je Jelena Rozga pevala na proslavi godišnjice vojno-policijske akcije „Oluja“ ...

  • Srbijanka Vreme: 15.08.2013 22:58h

    Podstaknuta od strane nekih Sokobanjaca, procitah vase komentare, pa vidim iste te Sokobanjce, dzabolebarose, Glave, Mitkice, Simice iitd. Kako vas bre nije sramota. Jedni leba ne bi imali da jedu da ih ne izdrzavaju clanovi porodice, drugi bi i rodjenog brata popljuvali ako bi uradio nesto dobro. Sedite za racunarima i Boga molite da neko nesto uradi, pa da pljujete, vredjate, lazete, ponizavate.Pa znamo vas gospodo bukaci, pokazali ste se. Ajd vi nesto uradite za Sokobanju, ajd makar jednu stvar promenite u vasim zivotima. Pa ni rodjena deca nece imati po cemu da vas pamte, vec po tome kako scucureni za kompjuterom pokusavate da unistavate tudje zivote. Sram vas bilo. Zahvaljujuci vama ja, iako sam u mogucnosti, nikada necu da se vratim i nikada nista za Sokobanjunecu da uradim jer ne zelim da trosim svoje pare, vreme i ugled svoje porodice na vas koji to ne zasluzujete. Ljudima koji izginuse da urade nesto za Sokobanju porucujem da beze otuda, da vas ostave da smrdite jer ni sopstvene zivote niste u stanju da uredite.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Sima Vreme: 10.08.2013 23:11h

    Održavanje koncerta Sokobanju košta znatno više od ovih 800 000 din. Čak i da se proda 3000 ulaznica po ceni od 300 din. za koncert na bazenu čiji je kapacitet 2000 ljudi zarada pokriva samo honorar dične pevaljke i eventualno čišćenje bazena nakon koncerta. A gde su još troškovi ozvučenja, postavljanja bine i.t.d. Povrh svega bazeni tog dana, a to je vrhunac sezone sezone, rade samo polovinu radnog vremena i ulaznice se prodaju upola cene. Dakle šteta je ogromna plus ova negativna reklama koja uopšte ne treba Sokobanji pored svih problema sa nestašicom vode koje već ima. Ove marionete od predsednika opštine i direktora OTKS i akva parka da imaju imalo obraza podneli bi ostavke. Kažem marionete jer su bazeni i izgađeni tu gde jesu kako bi se podigla vrednost nekretnina, Đilasovog pulena, podpresednika DS Dejana Nikolića. Bilo bi zanimljivo videti ko je sve upleten u organizaciju tog koncerta.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • jasmina Vreme: 10.08.2013 22:03h

    Prekinite vise da ponizavate ljude koji su izginuli u Hrvatskoj i koji su izbegli iz nje! Dokle vise forsiranje njihovih pevaca, imamo mi i svoje kvalitetne pevace!Sram vas bilooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • saša pantelić Vreme: 10.08.2013 16:11h

    kako to gospodo organizatori, ne znadoste u maju, da je 19.08.preobraženje(veliki pravoslavni praznik)?zašto ne nađošte srbina da vam peva?koliku proviziju imate od ugovora sa Rozgom?pametnije bi bilo da je platite iz budzet opštine,nego da perete ruke preko naroda(gledalaca)Sram vas bilo, da njoj dozvolite da šeta zemljom Srbijom! Ponizujete ovaj narod !DOKLE BRE! saša Lazarevac!

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • anja Vreme: 10.08.2013 14:51h

    Kako vas nije sramota, tolike pare za sve te kvazi umetnice, a deca nam umiru od teskih bolesti i Srbija skuplja milostinju da im pomogne a vi se razbacujete. Ucinite dobro delo za spas sopstvene duse pa dajte u humane stvari.

    Preporuka čitalaca: +12 - 2

  • Vitez Vreme: 10.08.2013 13:51h

    Naravno da nećeš odkazati jer si ugovorio i proviziju možda i pola pola.

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

  • gledalac Vreme: 10.08.2013 13:49h

    Izdajnici poklonite pevaljki i stan kao sto su Novo Becejci poklonili Severini pa kada su je pitali na Hrvackoj tv Novi gde se nalazi Novi Becej on je rekla negde u Srbiji kod Sapca.I kada je Djordje Balasevic pre dve godine u Zrenjaninu dobijo 20000 eure svi su se razgalamili da je mnogo.Zovi te i ugostite je nevalja vam ni jedna od nasih 1000 pevaljki Izdajnici

    Preporuka čitalaca: +12 - 2

  • srbin Vreme: 10.08.2013 12:30h

  • Domacin coek Vreme: 10.08.2013 11:45h

    Mozemo mi da je "nagovorimo" da odustane.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Mitke Vreme: 10.08.2013 11:35h

    Leeleee ala laze ovaj Djokic iz upravni odbor - ( niste potpisali ugovor jer ste tek 06.08. raspisali javnu nabavku za koncert na pevaljku Rozgu Jelenu koja pre toga pevase na proslavi Oluje u Hrvatskoj - a rok za ponude jos nije isteko i traje do 12.08.) LEELEE ...predsednice opstine Dimitrije i ti kao ne znas da ugovor jos niste potpisali jer javna nabavka koju raspisaste jos nije zavrsena . Najbolje cutite si - pokrite se usima - ne brukajte se vise - ne lazite vise narod i dovedite Rozgu pevaljku da vam peva 19.08. al je vi predsednici , upravnici od bazeni i upravni odbori platite licno - IZ SVOJ DZEP .a javnu nabavku za ovuj pevaljku stopirajte i u budzet ne dirajte.

    Preporuka čitalaca: +13 - 2

  • Petar Vreme: 10.08.2013 10:56h

    Kakvi jadni kadrovi Sns i kavo nepostovanje svoje zemlje.Ali ,nisu oni krivi jer i njihov celnici glume Europejce .

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Dusan Vreme: 10.08.2013 10:47h

    Deca nam umiru jer roditelji nemaju mogucnosti da ih lece, a vi dovodite Rozgu, koja je pevala na proslavi Oluje i jos joj za to placate 800.000rsd!Nas narod nema sta da jede, taj novac treba da se da Mariji iz Opova da se leci i da svom sinu kupi krem bananicu!Stidi se Srbijo! Sramota

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • ana Vreme: 10.08.2013 10:40h

    ko je predložio treba da bude suspendovan.Zar ne postoe nadležni sa programom manifestacija i preporukama ko može a ko ne. zar ne postoji neko ko štiti nase pevace.Obva sve pesme peva isto pa se moze zakljuciti da ima jak hrvatski lobi u Srbiji.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Васке Vreme: 10.08.2013 09:31h

    Најбоље би било отказати Јеленин концерт, а позвати праве Србе Николу Урошевића-Геџу, Бају Малог Книнџу или Миломира Миљанића.

    Preporuka čitalaca: +10 - 8

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>