Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U TO SOKOBANJE NE ODUSTAJU OD PEVALJKE:

Dovodimo Rozgu i isplatićemo joj 800.000 dinara

Autor: D. P. | 10.08.2013 - 08:45:00h | Komentara: 13

Uprkos tome što znaju da je Jelena Rozga pevala na proslavi godišnjice vojno-policijske akcije „Oluja“ u Kninu, njen nastup u akva-parku „Podina“ u Sokobanji, ljudi iz organizacije neće otkazati! Tako nam je juče rekao Saša Đokić, predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Sokobanja, koji je ovu pevaljku odabrao za nastup 19. avgusta na Preobraženje.

Jelena Rozga

Jelena Rozga | Foto: G. Srdanov

- Kako da otkažem nastup Jeleni Rozgi? Pa plaćali bismo penale. To nećemo uraditi, mi smo potpisali ugovor i ona će pevati. A to što je tog dana praznik Preobraženje, to se slučajno poklopilo. Mi smo u maju doneli odluku da Jelena peva, ona je do tada bila vrlo dobrodošla u Srbiji - počinje priču Saša Đokić, predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Sokobanja i dodaje da ni po koju cenu neće otkazati nastup Rozgi.


- Čak i kada bi sada došao neki domaći izvođač istog kalibra kao Jelena da peva besplatno, ne bismo joj otkazali nastup, jer bismo ispali neozbiljni i kasnije bismo imali problema prilikom sklapanja dogovora sa drugim izvođačima - dodao je Đokić.

S druge strane predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić kaže da, iako je akva-park „Podina“ u vlasništvu opštine, Upravni odbor Turističke organizacije njihovog gradskog naselja odlučuje o izvođačima, pa on smatra da bi otkazivanje nastupa Rozgi sve koštalo mnogo novca.

Dimitrije Lukić

Dimitrije Lukić

- Ja tu ne vidim svoju objektivnu odgovornost, jer ja nisam odlučivao o tome, ali ipak sam odgovoran samim tim što sam na ovoj funkciji. Ono što mogu da vam kažem je da bi otkazivanje nastupa Jeleni Rozgi Sokobanju koštalo 800.000 dinara, koliko je ugovorna cena. Njoj će taj novac biti isplaćen kroz prodate karte tog dana u akva-parku, a ako novca od prodaje ne bude dovoljno biće isplaćeno iz budžeta opštine. Naravno, ako bi se otkazao taj nastup, svih 800.000 dinara bilo bi isplaćeno iz opštinske kase. Ono što mogu da kažem je i da je Upravi odbor doneo odluku da će ona pevati u maju, kada je ona svuda u Srbiji bila veoma zastupljena - tvrdi predsednik opštine Sokobanja.

Poslednji komentari
  • Васке Vreme: 10.08.2013 09:31h

    Најбоље би било отказати Јеленин концерт, а позвати праве Србе Николу Урошевића-Геџу, Бају Малог Книнџу или Миломира Миљанића.

  • ana Vreme: 10.08.2013 10:40h

    ko je predložio treba da bude suspendovan.Zar ne postoe nadležni sa programom manifestacija i preporukama ko može a ko ne. zar ne postoji neko ko štiti nase pevace.Obva sve pesme peva isto pa se moze zakljuciti da ima jak hrvatski lobi u Srbiji.

  • Dusan Vreme: 10.08.2013 10:47h

    Deca nam umiru jer roditelji nemaju mogucnosti da ih lece, a vi dovodite Rozgu, koja je pevala na proslavi Oluje i jos joj za to placate 800.000rsd!Nas narod nema sta da jede, taj novac treba da se da Mariji iz Opova da se leci i da svom sinu kupi krem bananicu!Stidi se Srbijo! Sramota

  • Petar Vreme: 10.08.2013 10:56h

    Kakvi jadni kadrovi Sns i kavo nepostovanje svoje zemlje.Ali ,nisu oni krivi jer i njihov celnici glume Europejce .

  • Mitke Vreme: 10.08.2013 11:35h

    Leeleee ala laze ovaj Djokic iz upravni odbor - ( niste potpisali ugovor jer ste tek 06.08. raspisali javnu nabavku za koncert na pevaljku Rozgu Jelenu koja pre toga pevase na proslavi Oluje u Hrvatskoj - a rok za ponude jos nije isteko i traje do 12.08.) LEELEE ...predsednice opstine Dimitrije i ti kao ne znas da ugovor jos niste potpisali jer javna nabavka koju raspisaste jos nije zavrsena . Najbolje cutite si - pokrite se usima - ne brukajte se vise - ne lazite vise narod i dovedite Rozgu pevaljku da vam peva 19.08. al je vi predsednici , upravnici od bazeni i upravni odbori platite licno - IZ SVOJ DZEP .a javnu nabavku za ovuj pevaljku stopirajte i u budzet ne dirajte.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP