Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Ivan pljuje a Goca se posvećuje detetu!

Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tražan poslao je saopštenje u kome navodi par sočnih ...

  • LOGIKA Vreme: 20.08.2013 11:19h

    IZ ISKUSTVA ZNAM -KAO I VI- DA UKOLIKO TE SE NEKO NE PLASI-NEMAS LEDJA NOVAC ILINISI GRUBIJAN- ZAISTA POCNE DA SE IZIVLJAVA NA TEBI. VERUJEM DA ONA MNOGE STVARI NE BI REKLA DA SE ZAISTA NJEGA PLASI. GOCU ZNAMO PO PREVARAMA, SETITE SE SAVA CENTRA I KONCERTA KOJIM JE POVUKLA ZA NOS PUBLIKU. IPOSLE TOGA SE VRATILA KAO DA SE NISTA NIJE DESILO.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • erasmus Vreme: 20.08.2013 10:02h

    Pazite , molim Vas , kazu , " ... , PR SLUZBA pevacice , ... " , ma koji MEGA - STAR , pa koncentracija " mozgova " u SLUZBI ! Uzasno iznosenje prljavog vesa , javno , pa ce to PR SLUZBA da " ispegla " . Potpuna beda , tuga , jad , blato , dno , ... , ovih nasih KVAZI - STAROVA ! Za pretpostaviti je , da ce JOJ u sledecoj vezi - " braku " , izabranik njenog zivota imati bar , 17.god. !

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • stefan Vreme: 20.08.2013 05:48h

    Ja zaista ne mogu da poverujem kao musko da pojedini muskarci razmisljaju u ovako pogresnom smeru?!Da li se svi prave ludi da ne poznaju cuvenu SRCE Gocu Trzan??!Pa nemojmo se praviti ludi,zena je frik,pedofilicarka,puna sebe,jezicine do poda,koketira sa svima,o sexu prica kao o dorucku,a da ne spominjem njuenu burnu proslost!!!Ivana svi manje vise poznajemo iz njene price!!!On je super muz,otac itd.Decko je to i dokazao i potvrdio samim tim sto se nije eksponirao svih ovih godina,a o Goci bi bilo najbolje da se napise neka knjiga njene biografije pa da se jednom za sva vremena vidi ko je SRCE GOCA TRZAN???Bruka zenskog roda!!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Srecko Vreme: 20.08.2013 01:27h

    Ne pljuje on nju, vec iznosi ulepsane cinjenice. Svako ko poznaje Gocu, zna koliko je ta zena vulgarna, arogantna, neprijatna i nepostena... Toliko psovki u jedinici vremena i vulgarnih reci ne izgovara niko koga poznajem!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Sima Vreme: 19.08.2013 23:42h

    A Trzan Goca kao da je marija Kalas....Kakva arogancija...

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Jasna Simonovic Vreme: 19.08.2013 21:02h

    Nije mi jasno zašto sud ostavlja nerešena pitanja pa se ljudi koji su ionako u stresnoj situaciji oko razvoda dovode u situaciju da se svađaju...odn. kako to da sud prilikom razvoda rešio pitanje hipoteke na stanu kao i pravo na udeo od profita na poslove kojima su se bavili u vreme bračne zajednice konkrezno na eventualna autorska prava pesama i sl.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Marko Vreme: 19.08.2013 18:33h

    I treba da je pljuje jer ona je PRVA počela da iznosi prljav veš! Žena je dno dna. Žao mi je deta. Zar jedna majka, žena tako priča za čoveka s kojim ima dete. Teška primitivka za lovu bi sve prodala. Jada je!

    Preporuka čitalaca: +10 - 4

  • Marko Vreme: 19.08.2013 18:24h

    Koliko bedan i jadan moras biti pa iznositi u javnost sav prljav ves iz braka iza sebe.Ne znam sta se desava sa danasnjim muskarcima. Shvata li ovaj da pljuvanjem po majci svog deteta,pljuje i po sebi i svom detetu? Shvata li da ce to isto dete uskoro moci da procita i shvati sta je njen otac pricao o njenoj majci? Shvata li on da se ovo ne iznosi u javnos i da je INTIMA upravo to-intima i treba da ostane izmedju njih,a ne i mi da znamo njihove pikanterije? Shvata li on da je jadan i smesan? Ivane, bolje zaradi tu alimentaciju za dete,uradi nesto za svoje dete i prekini da joj kvaris detinjstvo ovakvim ogavnim komentarisanjem. Bedan si...

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

  • NeFer Vreme: 19.08.2013 17:19h

    Kenjaju se i mažu vlastitim fekalijama.Sramota !

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>