Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI SUPRUG SAOPŠTENJEM PONOVO NAPAO GOCU TRŽAN

Ivan pljuje a Goca se posvećuje detetu!

Autor: Ekipa Alo! | 19.08.2013 - 16:57:00h | Komentara: 9

Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tražan poslao je saopštenje u kome navodi par sočnih detalja o svom životu sa pevačicom. Dok Ivan optužuje svoju bivšu suprugu za sijaset stvari, iz PR službe poznate pevačice su saopštili da je Tržanova preko advokata obavestila nadležne institucije o svemu i da se posvećuje svom detetu i poslu.

Bivši supružnici: Goca Tržan i Ivan Marinković

Bivši supružnici: Goca Tržan i Ivan Marinković | Foto: Nenad Milošević

Ivan između ostalog u svom saopštenju kaže:

Povodom cele situacije koja se poslednjih dana odvija u mom životu, a poučen od strane moje bivše supruge želim i ja da se na isti način obratim saopštenjem. S obzirom na to da nemam PR timove iza sebe, savetnike, advokate i ljude koje plaćam da me slikaju, citiraju i savetuju šta da kaže, daju medijski prostor...

Elem, sačekao sam da moja bivša supruga napuni sve moguće naslovne strane, da se pošteno ispovedi i islika. I dočekao da joj odgovorim na sve neistine i laži koje je izrekla.

Prvo želim da vama i njoj napomenem da se pomiri sa činjenicom da jesam BIVŠI MUŽ Goce Tržan i da sam nažalost samim tim, negde “poznat". Dve godine me nije bilo u medijima niti sam želeo da budem, iako su me često zvali za izjave.

Nisam želeo da se oglašavam jer ne planiram da postanem voditelj ili pevač. Da pređemo na stvar, a opet ću morati da iskorpiram svoju bivšu ženu. Bez blama, šta ću. Rekoh naučen i poučen, pa ću se obratiti sličnim rečima kao ona. Eto, učim polako. Podsetiću je, a i vas da sam iz stana izašao kao i svaki bivši muž jer je u ovoj zemlji zakon surov . Izašao sam bez ičega, bez i jedne zajedno stečene stvarčice. Samo sa svojom garderobom. Ne bunim se, čak sam srećan jer je sve stečeno da moje dete uživa. Podsetiću je da je pri mom izlasku zahtevala da dođe sa advokatom i da se napravi zapisnik šta sam odneo iz stana, koji posedujem. Pa je pitam, što je taj isti zapisnik potpisala ako sam “ukrao” pedeset evra iz kasice prasice, ili još bolje “neke hiljade eura” o kojima ona priča. Podsetiću je da sam joj tom prilikom predao kompletno Lenino zlato i da za to postoji zapisnik.

Goca Tržan i Ivan Marković

Goca Tržan i Ivan Marković imaju ćerku Lenu | Foto: Jelena Vučetić

Gospođa Marinković, a znam je od svih vas bolje, pokušava da me ocrni i predstavi kao najgoreg jer ne može da se pomiri sa činjenicom da smo bili u braku u kome je svaki dinar bio zajednički, da sam svih pet godina vredno radio i privređivao pa sada pokušava da kaže kako je nju neko pokrao. Podsetiću je da se priseti mnogih situacija kada smo bili bez i jednog dinara, kada se čupala za kosu jer nije navikla da živi “skromno”, a ja sam je tešio da ćemo uvek imati za hleb i mleko. Pa je pitam, gde su te hiljade eura koje sam pokrao? Podsećam je na činjenicu da smo od gostiju sa svadbe tražili novac umesto poklona, koji nam je i te kako trebao da se skućimo i da otplatimo dinarski kredit moje majke kako bi ona bila sposobna da nam da hipoteku. Bez ikakvih uslova i preduslova zbog koje sada godinama ne spava mirno, jer znamo da je Goca spremna na sve.

E pa Goco, maco, to su zajedničke pare od svadbe, za koju nismo imali para da je platimo, dok ne skupimo sve koverte u noći, nakon iste. Pa te pitam, o kojoj ti tvojoj ili našoj ušteđeveni pričaš, kada nikada nismo imali “štek”? Ako misliš na dve hiljade evra koje su bile na mom ličnom računu prilikom razvoda, onda OK. Uzeo sam ih i smatrao da mi bar nešto iz tog braka ostaje, a koje su desetak dana pre toga bile zajedničke. Ili možda misliš na 4.900 evra koje sam lično dao tvojoj drugarici dok si bila na putu, da “obrne” turu robe u Franscuskoj?! Da sam bio pametan, i tražio potpis od iste, danas bi ti ćutala a ja bih imao dokaz da sam ih ja lično dao.
Ali Ivan nije takav, ja sve radim srcem i drugarski iako mi se to često obija od glavu. Podsećam te da smo svih pet godina živeli skromno, da sam te sto puta molio da ne trošiš pare na gluposti, ali avaj! Navikla si na lagodan život jer si pre mene bila sa muškarcima koji su sumnjivim poslovima imali da ti priušte bunde, cipele od hiljadu evra i ostale, manje bitne stvari u životu. Pred kojima si bila manja od makovog zrna, koje nisi smela da prijaviš kada su te tukli I maltretirali, a koji su većina od njih pokojni ili u zatvoru. Pa do onih koji su te ozbiljno pokrali, pa smo zajedno pokušavali da povratimo taj novac, ali nismo uspeli. Znam da ti je bilo teško da živiš sa čovekom koji je pošteno radio za platu od 500 evra, ali eto tako ti se potrefilo.

Znam da ti je bilo krajnje vreme da rodiš dete, I da su te roditelji pritiskali I eto desio se ja, Ivan. Zaljubio se, a sve ostalo je istorija. Da li se sećaš kada si se kod moje majke raspitivala, koliko sam zdrav I plodan I da li u porodici ima nekih naslednih bolesti? Sećaš li se da si mi pričala o svim svojim bivšima sa kojima si htela dete, a niko nije hteo? Ja se za razliku od tebe ne stidim I ne kajem braka sa tobom, iako imam više činjenica I razloga za to jer moja prošlost nije burna kao tvoja. Srećan sam što imam najdivnije dete koje neizmerno volim. Seti se, s obzirom na to da spominješ starateljstvo, pa moram da te obavestim da si pogrešno pročitala deo iz ugovora o razvodu, ja baš naprotiv imam maksimalno moguće pravo koje otac može da imam. Jer da ga nema, kako kažeš, ne bi morala da mi tražiš potpis kada vodiš Lenu van zemlje ili ako želiš da promeniš adresu, prebivalište… Ali si zato dobro bila namazana i naučena i uspela da mi uvališ deo u kome znaš da ti ne mogu ništa, povodom solidarnog dužnika i hipoteke, da mogu samo da probam da te tužim ali ništa od toga ne dobijam. Neka, eto ti prisvoji i stan moje mame pošto svoj nemaš, a i taj što imaš moraš da otplaćuješ narednih dvadeset godina.

Goca Tržan i Ivan Marković

Zajedno su nekada posećivali dešavanja u prestonici | Foto: Nenad Milošević

S obzirom na to da imam dva stana, nadam se da nećeš tražiti ovaj drugi jer sam planirao da ga ostavim Leni. Podsećam te na milione tvojih intervjua, godinama unazad u kojima si i bogu i narodu dosadila, o priči kako je Ivan divan muž, otac, vredan, dobar, pažljiv…pa te pitam, imaš li stida I obraza, pošto pameti nemaš I ne sećaš se šta si pričala – da sad pričaš kako sam te udarao I maltretirao?

Da li bi normalna žena pričala o svom mužu sve najbolje, a on je, kako kažeš potkrada I maltretira? Valjda bi se nekome obratila za pomoć? Našla si mene koji nisam kriminalac, koji ti nije pretio da će te gurnuti niz stepenice ako ostaneš trudna, koji te nisam tukao kao prethodni, koji imaju debele krivične dosijee. Pa udri slobodno, jer ja nemam veze po raznim ustanovana, i od mene nema razloga da se plašiš. Ja se ničega ne stidim. To što ponekad popijem čašu piva sa društvom, ti karakterišeš kao alkoholizam? Ja se ne krijem da to radim, evo slikaću se u kladionici sa mojim društvom i čašom piva, sa osmehom na licu jer sam to radio i pre nego što sam tebe upoznao, a na kraju krajeva to nije ništa što bi sada tebe zanimalo, i što ne radi 80 odsto muškaraca!
S obzirom na to da nisam javna ličnost kao ti, jako sam opušten o tome šta će ko o meni misliti, znam ko sam i šta mi je važno u životu. Jedino me plaši što znajući tebe, saznanje da si spremna da gaziš po mrtvima da bi došla do svog cilja, a tu prvenstveno mislim na to da ćeš Lenu pokušati da osvojiš od mene, I da te na tom putu neće ništa sprečavati. Ja ću pokušati da se “pravdam” I “branim” kako umem I znam, sam bez ičije pomoći. Pa i sve veze koje povlačiš ne bi li me predsravila kao manijaka, a ja ni mrava nisam zgazio i nemam sa svojih 35. godina policijski dosije. Jako volim žene i poštujem ženski rod. Ubio bih se kada bi bio toliko slab da udarim ženu. Neka ti je sve na čast i samo napred. Toliko od mene za sada i dragi novinari ako mi date da se čuje i deo moje priče, hvala vam. Hvala i Goci, što sam njen bivši muž i što sam normalan dečko koji želi da se odbrani od laži i nesitina.
Srdačno
Ivan Marinković

Saopštenje PR službe Goce Tržan:

"Gospođa Tržan je već o čitavoj situaciji obavestila sve nadležne institucije i angažovala advokata Branislava Bogdanovića koji će podneti tužbe po više osnova protiv njenog bivšeg supruga. Ona se više neće oglašavati povodom bilo kakvih neosnovanih optužbi svog bivšeg supruga već će pustiti da se čitavim slučajem bave državne institucije, uverena da će pravda i zakon na kraju pobediti. Umesto da bude uvučena u prljavi medijski obračun, posvetiće se, kao i dosad, svom detetu i svom poslu."

Poslednji komentari
  • NeFer Vreme: 19.08.2013 17:19h

    Kenjaju se i mažu vlastitim fekalijama.Sramota !

  • Marko Vreme: 19.08.2013 18:24h

    Koliko bedan i jadan moras biti pa iznositi u javnost sav prljav ves iz braka iza sebe.Ne znam sta se desava sa danasnjim muskarcima. Shvata li ovaj da pljuvanjem po majci svog deteta,pljuje i po sebi i svom detetu? Shvata li da ce to isto dete uskoro moci da procita i shvati sta je njen otac pricao o njenoj majci? Shvata li on da se ovo ne iznosi u javnos i da je INTIMA upravo to-intima i treba da ostane izmedju njih,a ne i mi da znamo njihove pikanterije? Shvata li on da je jadan i smesan? Ivane, bolje zaradi tu alimentaciju za dete,uradi nesto za svoje dete i prekini da joj kvaris detinjstvo ovakvim ogavnim komentarisanjem. Bedan si...

  • Marko Vreme: 19.08.2013 18:33h

    I treba da je pljuje jer ona je PRVA počela da iznosi prljav veš! Žena je dno dna. Žao mi je deta. Zar jedna majka, žena tako priča za čoveka s kojim ima dete. Teška primitivka za lovu bi sve prodala. Jada je!

  • Jasna Simonovic Vreme: 19.08.2013 21:02h

    Nije mi jasno zašto sud ostavlja nerešena pitanja pa se ljudi koji su ionako u stresnoj situaciji oko razvoda dovode u situaciju da se svađaju...odn. kako to da sud prilikom razvoda rešio pitanje hipoteke na stanu kao i pravo na udeo od profita na poslove kojima su se bavili u vreme bračne zajednice konkrezno na eventualna autorska prava pesama i sl.

  • Sima Vreme: 19.08.2013 23:42h

    A Trzan Goca kao da je marija Kalas....Kakva arogancija...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP