Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Milan u agoniji jer ne viđa sina!

Dok Severina Vučković pomera datum kada će ponovo spojiti svog sina Aleksandra sa njegovim ocem Milanom ...

  • SEVE cArIcA Vreme: 22.08.2013 14:25h

    ko sam ja da ulazim u njihov privatan zivot, al jedno mogu reci da je jadno Milanovo ponasanje...zna se da ovakve stavri se resavaju preko suda iza zatvorenih vrata...ipak treba da razmisli da da li je dete vredno vise ili da tabloidi imaju ocemu da raspredaju....

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Melanija Nićiforović Vreme: 22.08.2013 09:47h

    Mi znamo za ovu Tamaru Pavlović iz Borče i za njeno Udruženje "Spas sa nama". Mi se suprostavljamo njoj i njima. Oni su plaćenici, da preko interneta šalju reklame za tog Trivan Dragana i za njegovu ženu Jelenu Trivan poslanicu. Trivanovima se loše odvija i oni su pronašli udruženje "Spas sa nama" iz Borče kod Doma zdravlja Dunavski venac, koji za pare reklamiraju Protectu, Trivanove, Karamelu, tv preljubnike, skidanje sa magije. Za Popovića nama spasa u Trivanovima. On mora na srpski sud sa ovom Severinom, koja je nezakonito prekrstila srpsko dete u katoličku veru. U tome je problem. Severina je bacila crne čini na Milana i dokle god ne skinu magiju sa Milana, nema mu spasa. Možda Trivan skida magiju, ali to nije poznato. Ne može Trivan da vrati Popovićevo dete iz katolika u pravoslavlje. Ni Trivan nije srpski pravoslavac, jer je montenegrin iz duklje. To može samo sud.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Zbog?? Vreme: 22.08.2013 08:16h

    Sta god se desilo izmedju njih dvoje, u ovom slucaju ne postoji opravdan razlog da majka ne dozvoljava ocu da bude sa detetom i .

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • ja tanja Vreme: 22.08.2013 08:15h

    Morala sam da se oglasim. Razvedena sam i imam dete od 5 godina. I bez obzira na odnos mene i mog bivseg muza dete ne sme da ispasta i mora da ima oba roditelja uz sebe. To sto se ona glupira jednog dana ce joj se obiti o glavu. A to da li Milan ima drugu ili ona nekog drugog nema veze sa detetom. Ona da je nekom valjala valjda bi je jedan od tih 6 verenika koje je imala i ozenio. Ja sam nju jako volela, ali sam se toliko razocarala da me je sramota kao zenu. Milane, samo napred!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Ivana Vreme: 22.08.2013 00:19h

  • majka vesna Vreme: 21.08.2013 23:10h

    Jadan je ovaj Milan stvarno. Juce je bio po novinama srecan s novom devojkom, a danas ko bajagi pati za sinom. Kakav licemer. Samo pljuvanje po Severini, pa posto mu ona ne odgovara, sad je spusti loptu spreman i da zaplace...jadno jadno...Seve cuvaj i sebe i sina. Zene iz Srbje te razumeju...

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • mix Vreme: 21.08.2013 22:07h

    Neka, tako mu i treba! Znao je dobro s kakvom ccokom ulazi u "biznis"! Morao je da razmislja mnogo pametnije, ako to uopste ume! Ko mu je kriv. Neka je dete zdravo, treba mu pomoci i biti uvek uz njega ne samo fizicki, a ovaj mgc neka se okrene normalnom zivotu, novoj vezi, pravoj osobi a ne spodobama! Zao mi sto sam morao ovo da napisem, sasvim dobronamerno.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Tamara Pavlović Vreme: 21.08.2013 22:03h

    Milane, angažuj agenciju Protecta sa Voždovca i njihovog gazdu doktor Trivan Dragana. On rešava sve probleme. On će ti vrattiti otetog sina. U Trivanu je spas.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>