Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODI BORBU ZA DETE

Milan u agoniji jer ne viđa sina!

Autor: Dijana Petrović | 21.08.2013 - 21:07:00h | Komentara: 7

Dok Severina Vučković pomera datum kada će ponovo spojiti svog sina Aleksandra sa njegovim ocem Milanom Popovićem, poznati biznismen mnogo pati zbog toga i u potpunosti se posvetio sudskom procesu kako bi se što pre izborio da vidi svog jedinca.

Milan Popović

Pati zbog Aleksandra: Milan Popović | Foto: Rajko Ristić

Ipak, kako otkriva izvor blizak Popoviću, on je još uvek spreman na dogovor kako bi izbegao sud i kako bi se mirnim putem dogovorio sa Severinom o zajedničkom starateljstvu.

Ljubavna idila  ili najobičnija farsa?: Severina i Milan

Bitka za bebu sada je u rukama advokata: Par sa sinom Aleksandrom | Foto: RAS

- Ima više od mesec dana kako Milan nije video sina i veoma pati zbog toga, a sa Severinom se nije čuo od 27. jula, kada su prekinuli svaku komunikaciju i, što je najgore, dogovora o tome da vidi Aleksandra nema ni na vidiku.
Severina je sve predala advokatu Jadranki Sloković, kojoj su Milanovi pravnici pisali molbe u kojima on traži da vidi sina, no ona na to nikada nije odgovorila. Odnosno, odgovorila je na jednu molbu i napisala je da Aleksandar ne može raspust da provede sa ocem, jer „dete mora da ima red“, odnosno da se to ne uklapa sa Severininim rasporedom nastupa. Osim što se veoma loše oseća jer Aleksandra nije video mesec dana, Milan veoma malo i radi i neprestano traži načine da ugovori viđanje sa sinom. Prijatelji su veoma zabrinuti za njega jer ga ne znaju takvog, ali ovo je za njega stvarno bezizlazna situacija, koja uopšte ne zavisi od njega - tvrdi izvor blizak biznismenu.

O Popovićevom stanju juče smo pokušali da dobijemo komentar od njegove PR službe, no oni nisu želeli da komentarišu njegova osećanja. O ovoj temi, kao i o tome kada će mu dozvoliti da vidi sina, pokušali smo da dobijemo komentar od Severine, koja nam je odgovorila preko svog menadžera Tomislava Petrovića.

Severina

Ne želi zajedničko starateljstvo: Severina Vučković | Foto: Masanori Jošida

- Smatram da je ispravna Severinina odluka da zbog budućnosti svog sina javno ne komentariše takve stvari. Interes pojedinih medija i dela javnosti razumem, ali isto tako i Severininu želju za privatnošću u ovom slučaju - rekao je Petrović.

Severinina pravnica branila Sanadera!
Bivšem premijeru Hvatske Ivi Sanaderu, osuđenom na 10 godina robije zbog korupcijske afere, i Severini Vučković zajedničko je to da im je oboma advokat Jadranka Sloković.
Ova zastupnica zastupala je i Sanadera, a sada je preuzela slučaj Severine Vučković, koju je sudu u Zagrebu tužio bivši partner Milan Popović.
 

Poslednji komentari
  • Tamara Pavlović Vreme: 21.08.2013 22:03h

    Milane, angažuj agenciju Protecta sa Voždovca i njihovog gazdu doktor Trivan Dragana. On rešava sve probleme. On će ti vrattiti otetog sina. U Trivanu je spas.

  • mix Vreme: 21.08.2013 22:07h

    Neka, tako mu i treba! Znao je dobro s kakvom ccokom ulazi u "biznis"! Morao je da razmislja mnogo pametnije, ako to uopste ume! Ko mu je kriv. Neka je dete zdravo, treba mu pomoci i biti uvek uz njega ne samo fizicki, a ovaj mgc neka se okrene normalnom zivotu, novoj vezi, pravoj osobi a ne spodobama! Zao mi sto sam morao ovo da napisem, sasvim dobronamerno.

  • majka vesna Vreme: 21.08.2013 23:10h

    Jadan je ovaj Milan stvarno. Juce je bio po novinama srecan s novom devojkom, a danas ko bajagi pati za sinom. Kakav licemer. Samo pljuvanje po Severini, pa posto mu ona ne odgovara, sad je spusti loptu spreman i da zaplace...jadno jadno...Seve cuvaj i sebe i sina. Zene iz Srbje te razumeju...

  • ja tanja Vreme: 22.08.2013 08:15h

    Morala sam da se oglasim. Razvedena sam i imam dete od 5 godina. I bez obzira na odnos mene i mog bivseg muza dete ne sme da ispasta i mora da ima oba roditelja uz sebe. To sto se ona glupira jednog dana ce joj se obiti o glavu. A to da li Milan ima drugu ili ona nekog drugog nema veze sa detetom. Ona da je nekom valjala valjda bi je jedan od tih 6 verenika koje je imala i ozenio. Ja sam nju jako volela, ali sam se toliko razocarala da me je sramota kao zenu. Milane, samo napred!

  • Zbog?? Vreme: 22.08.2013 08:16h

    Sta god se desilo izmedju njih dvoje, u ovom slucaju ne postoji opravdan razlog da majka ne dozvoljava ocu da bude sa detetom i .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP