Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Rudan: Milan nije pi*ka, on je ku*ac!

Hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan osvrnula se na priču o kraju ljubavi Milana Popovića ...

  • otac Vreme: 13.08.2013 23:00h

    pošto pravila ne dozvoljavaju upotrebu rečnika gospođe Rudan, prevešću na ono što je prihvatljivije. Gospođo Rudan, kojim peniščićem ste vi napravljeni? Ili možda prstom? Koji vam penis onda treba taj muž pored vas? Ja bih rekao da ste vi vaginetina od žene. Ajd do penisa!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • jovana Vreme: 10.08.2013 09:35h

    Iskreno,tuzno,ali i VEDRO !Svaka cast na komentaru!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • gavrilovic Vreme: 10.08.2013 09:30h

    Bravo,Rudan! Tako se to radi sa kraljevima bakra,ma sta to znacilo...Ko je ovaj covek i odakle sav taj novac, od koga se vrti u glavi?Zar vam ta fizionomija izgleda sposobna da za tako kratko vreme od taksiste postane kralj???!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Jovan Vreme: 10.08.2013 08:49h

    Draga redakcijo, sta ste videli u ovom tekstu? Ispod svake vrednosti, nekultura,prostakluk. Cenim ALO, ali ovim ste preterali. Kontrolisite sta pisete.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • namaste Vreme: 10.08.2013 08:27h

    gospodjo rudan, vas sam obozavalac, bilo bi mi drago imati vas za prijatelja, medjutim, ovog puta preteraste malo! severina, koja mi je takodje draga, svojim potezima doprinosi ruzne komentare. zar ne mislite da je to samo njihova privatna stvar, a tuzno je sto je predmet rasprave dete! majka deteta ima mnogo nacina da elegantno postigne sve sto zeli, kao sto su to njeni prvi koraci potvrdili. pametne zene to drugacije rade! ali dugorocno gledano, svima bi bilo dobro, samo kada se niko , ponajmanje mediji, ne bi mesao. naravno I bez grubih reci I uvreda. pri tom , majka deteta nije izabrala za oca svog deteta nekog shoshona, nego coveka koji ce sigurno biti dobar otac, a na zalost , mora da dokazuje to preko medija. sto bi se to nas uopste ticalo, jer nisu nas zvali dok su zakuvavali. vama zelim sve najbolje!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • bakicaaa Vreme: 10.08.2013 07:30h

    ...joj,ali zašto toliko prostota...po mom ukusu sadržaj je ipak neprimjeren za širu publiku...a ovo čita i mlađa populacija...u vidu neke književne forme da,ali u vidu članka ovo nije za moje uši... ...ne zato jer se sa Vedranom Rudan ne bi složila već zato jer ovo nije način i rječnik za portal...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Lala Vreme: 10.08.2013 00:18h

    ''Ona je žena kojoj se na trenutak svidio komad mesa, sve smo bar jednom bile u toj priči.'' Koga vi citirate?! Književnicu i feministkinju za koju je Vendi diplomata. Ali pošto je hrvatska onda je in i kul i intelektualna. Svideli su se Severini mnogi ''komadi mesa'', i onaj iz pornića je bio MIlan, ima neki čamac, ali ne i jahtu, avion, rudnike po Rusiji i još po nešto. Treba joj medijska pažnja i znala je kako će dobiti, uzimanjem deteta za taoca za kog će tata odnosno ''vlasnik mlohavog k... ''da iskešira koliko ''nevoljenoj mami'' treba da bi snimala spotove na ezgotičnim ostrvima, plaćala rate kredita za kuće u Splitu i Zagrebu i sl. Zbog čega za 15 dana ima 11 koncerata?! i koliko ima vremena za dite, ko ga u njenom odustvu čuva i da li je njegov otac Milan ''persona non grata'' za njegovog sina Aleksandra?! Ovo su pitanja na koja ni Severina ni njen pravni tim, a posebno ne Vedrana Ridan nemaju odgovore.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>