Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEVERINOLJUBAC

Rudan: Milan nije pi*ka, on je ku*ac!

Autor: Pulsonline | 09.08.2013 - 20:50:00h | Komentara: 7

Hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan osvrnula se na priču o kraju ljubavi Milana Popovića i Severine Vučković u novom blogu koji vam prenosimo.

Vedrana Rudan

Bez dlake na jeziku: Vedrana Rudan | Foto: N. Milošević

- Kad naši prostori prestanu biti mračna vukojebina u kojoj kusi pas više vrijedi nego žena, sigurno ćemo to dočekati, Severina će i službeno postati hrvatska Žena Nad Ženama. Iskreno joj se divim. Trebalo je preživjeti onaj film u zemlji u kojoj si kurva i kad počiniš mnogo, mnogo manji zločin. Kad se poželiš, primjerice, rastati od mužjaka koji se s tim ne slaže. Nas obične žene u tim trenucima tresnu, u najboljem slučaju, ili skrate za glavu što se dešava češće.Punoljetne žene ma gdje živjele i čime se god bavile dijele se na kurve, ako su neudane, i na majke, ako su udane i imaju djecu. Udane koje nemaju djecu su perverzne kuje koje ganjaju karijeru ili nedovoljno uporne kučke nesposobne da pokrenu crknute spermiće svojih muževa. U takvom svijetu Severina se kresnula pred kamerom.

Nema medija koji se na ovaj ili onaj način nije očešao o Severinu. Sve su novine objavile Vijest. Novinari i novinarke osuli su drvlje i kamenje na slobodnu žensku kojoj nije bila sveta činjenica da je njen partner oženjen muškarac i otac troje djece. Njegova je žena preko noći postala Svetica Hrvata, Vlasnik Mlohavog Kurca Žrtva a Severinu je hrvatski katolički narod spaljivao na milijun načina.

Za sina želi luksuz: Severina, Milan i Aleksandar

Na strani majke: Severina, Milan i Aleksandar | Foto: B92

 
Uzalud. Ovoj ženi ni hrvatski ženomrsci ni hrvatske ženomrzice ništa ne mogu. Dok se Severinu nabijalo na kolac kritičarima njenog lika i djela nije palo na pamet da su se jebale i još se jebu njihove majke, sestre, susjede i žene. Sve dok se žena praši daleko od nadrkane gomile to joj se nekako oprašta. Reflektori? Nikad!

Pa ipak… Severina je preživjela. Čak je i dijete rodila što joj je narod oprostio ali joj ne oprašta otac djeteta. Ovih je dana njegova “glasnogovornica”, tko sve danas ima “glasnogovornicu”, majko moja, poslala medijima priopćenje. Otac nam javlja kako on “gospođicu Vučković” ne voli već jako dugo. Diskretno nam daje do znanja da je nikad i nije volio. Ali… Preko svojih će se advokata ipak svim silama boriti da postane Otac djeteta nevoljene majke.
Zašto u priopćenju Otac sa velikim O? Bit će da je “glasnogovrnica” nepismena. Objasniti tome nečemu što znači biti otac jako bi dugo trajalo i bilo bi uzalud. I otac sa o malim poput buhine bebe zna da se ne smije boriti za svoje dijete hračkajući njegovu majku. Otac sa o malim poput komarčevog oka nikad neće priopćiti puku kad je prestao voljeti majku svoga djeteta. Tako se ponašaju samo divljaci, mužjaci, prostaci i “ugledni poslovni ljudi.”

Tko je Severina u ovoj priči? Ona je žena kojoj se na trenutak svidio komad mesa, sve smo bar jednom bile u toj priči, ostala je trudna i rodila dijete. Kad rodiš dijete, sve smo bile u toj priči, ne uznemiruje te činjenica da si ga dobila valjajući se sa kretenom. Otac je otac a dijete je dijete. Mi žene znamo kako je naša ljubav prema djetetu bezgranična i bezuvjetna a prema njegovom ocu jaaako ograničena i jaaaaaako uvjetna.

Većina nas običnih žena, nažalost, ne može platiti ono što smo poželjele odmah nakon poroda, poslati oca u očeva jaja. Severina je žena koja ima talente, slavu, lovu. Kad sve to imaš, čak i na Balkanu, ti si carica. Zato se ne brinem za Severinu. Ona je Mama i ni veći Otac od Oca iz priopćenja u borbi za njeno dijete ne bi imao nikakve šanse.
Zašto sam napisala ovaj tekst? Zato jer sam ljuta na sebe. Kad sam pročitala obznanu prvo mi je palo na pamet, bože, kakva je pičkica ovaj lik. A lik nije pičkica. Lik je kurčić.
Poslednji komentari
  • Lala Vreme: 10.08.2013 00:18h

    ''Ona je žena kojoj se na trenutak svidio komad mesa, sve smo bar jednom bile u toj priči.'' Koga vi citirate?! Književnicu i feministkinju za koju je Vendi diplomata. Ali pošto je hrvatska onda je in i kul i intelektualna. Svideli su se Severini mnogi ''komadi mesa'', i onaj iz pornića je bio MIlan, ima neki čamac, ali ne i jahtu, avion, rudnike po Rusiji i još po nešto. Treba joj medijska pažnja i znala je kako će dobiti, uzimanjem deteta za taoca za kog će tata odnosno ''vlasnik mlohavog k... ''da iskešira koliko ''nevoljenoj mami'' treba da bi snimala spotove na ezgotičnim ostrvima, plaćala rate kredita za kuće u Splitu i Zagrebu i sl. Zbog čega za 15 dana ima 11 koncerata?! i koliko ima vremena za dite, ko ga u njenom odustvu čuva i da li je njegov otac Milan ''persona non grata'' za njegovog sina Aleksandra?! Ovo su pitanja na koja ni Severina ni njen pravni tim, a posebno ne Vedrana Ridan nemaju odgovore.

  • bakicaaa Vreme: 10.08.2013 07:30h

    ...joj,ali zašto toliko prostota...po mom ukusu sadržaj je ipak neprimjeren za širu publiku...a ovo čita i mlađa populacija...u vidu neke književne forme da,ali u vidu članka ovo nije za moje uši... ...ne zato jer se sa Vedranom Rudan ne bi složila već zato jer ovo nije način i rječnik za portal...

  • namaste Vreme: 10.08.2013 08:27h

    gospodjo rudan, vas sam obozavalac, bilo bi mi drago imati vas za prijatelja, medjutim, ovog puta preteraste malo! severina, koja mi je takodje draga, svojim potezima doprinosi ruzne komentare. zar ne mislite da je to samo njihova privatna stvar, a tuzno je sto je predmet rasprave dete! majka deteta ima mnogo nacina da elegantno postigne sve sto zeli, kao sto su to njeni prvi koraci potvrdili. pametne zene to drugacije rade! ali dugorocno gledano, svima bi bilo dobro, samo kada se niko , ponajmanje mediji, ne bi mesao. naravno I bez grubih reci I uvreda. pri tom , majka deteta nije izabrala za oca svog deteta nekog shoshona, nego coveka koji ce sigurno biti dobar otac, a na zalost , mora da dokazuje to preko medija. sto bi se to nas uopste ticalo, jer nisu nas zvali dok su zakuvavali. vama zelim sve najbolje!

  • Jovan Vreme: 10.08.2013 08:49h

    Draga redakcijo, sta ste videli u ovom tekstu? Ispod svake vrednosti, nekultura,prostakluk. Cenim ALO, ali ovim ste preterali. Kontrolisite sta pisete.

  • gavrilovic Vreme: 10.08.2013 09:30h

    Bravo,Rudan! Tako se to radi sa kraljevima bakra,ma sta to znacilo...Ko je ovaj covek i odakle sav taj novac, od koga se vrti u glavi?Zar vam ta fizionomija izgleda sposobna da za tako kratko vreme od taksiste postane kralj???!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP