Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Salveta: Ćerkin otac mi nije čestitao!

Jedan od najsrećnih dana u životu za Ljiljanu Jakšić (52), poznatu kao Salvetu iz serije “Kursadžije”, ...

  • nedjo Vreme: 28.11.2013 13:29h

  • Marija Vreme: 28.11.2013 13:17h

    Prirodno pravo svake zene jeste da ima dete.Bilo bi najbolje da to dete dodje iz jedne harmonicne veze, ali i ako nije tako to joj niko ne moze zabraniti.Salveta, ja imam dete iz bracne veze sa covekom koji nikada nije bio pravi otac.Bila sam i otac i majka u ranoj mladosti.Danas je moje dete lekar, docent na dva svetska univerziteta!Zato hrabro napred, kad dete odraste samo ce ocenjivati i majku i oca.Nadam se da ce znati da ceni majcinu brigu i pozrtvovanje.Zelim Ti od srca sve najbolje, poljubac malom andjelu!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Milankossss Vreme: 28.11.2013 12:17h

  • Jasna Simonovic Vreme: 28.11.2013 07:42h

    Neka je blagoslovena devojčica koja se rodila sa svojom majkom! Baš kao i svako već rođeno dete! Ali ovo nije primer za ugled! Ne zbog godina već zbog "prava na roditeljstvo" na koje se gdja Salveta poziva! To pravo treba da imaju i žena i muškarac....Pravco na roditeljstvo znači i pravo na vlasništvo svog biološkog materijala kroz koji dar od Boga daruje deci sve najlepše od oba roditelja...Ovako dete ostaje uskraćeno neželjenošću sa jedne strane i svim eventualnim problemima koja mogu nastati iz toga...... Mislim da svaki prisni odnos muškarca i žene podrazumeva dogovor o eventualnom začeću....Pa zato su napravljene banke sperme da muškarci ne doživljavaju ovakve "uvrede" od žena i to u 21. veku kada kontracepcija postoji na svakom ćošku!... Ponovo ponavljam: ovaj komentar se odnosi na kvalifikaciju ovoga primera a ne na rođeno dete...Sva rođena deca na ovome svetu treba da imaju pravo na oba roditelja...

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Rodoljub Vreme: 28.11.2013 06:34h

    ..ZATO TI MI ČESTITAMO OD SVEG SRCA. NEGUJ DETE I NASTOJ DA POSTANE POZNATA I UGLEDNA OSOBA.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Seka Vreme: 27.11.2013 20:37h

    Iskrene čestitke, ali senu na ovaj podvig baca nebulozna priča o izmišljenom ocu. Niko je ne tera da prizna da je u pitanju donirana sperma, ali ne treba ni da laže. Uvlači se malograđanima ovakvim nepotrebnim pričama.

    Preporuka čitalaca: +2 - 10

  • ana Vreme: 27.11.2013 19:50h

    Cestitam Jos jednom,nego da je dar od Bog. A Sta ce reci ljudi?Zaboravi to,uzivaj sada ovo je predivno da si postala majka.Neka te zdravlje sluzi I odgojices svoju kcerkicu bez oca.Na zalost kod nas ljudi imaju predrasude kada je dobro ili nije roditi dijete.Ja ti se divim,i samo naprijed.Sve najbolje tebi I Dariji.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • Teks Viler Vreme: 27.11.2013 19:08h

    Pa sta si ocekivala ?! Sama si rekla da je jos na pocetku trudnoce izjavio da ga ona uopste ne interesuje . Ne razumem cemu sada ovakve izjave? U svakom slucaju od mene postovanje za hrabrost i puno srece tebi i bebironu. Gurajte sami ,ko vas nece - taj vas i ne zasluzuje !!! Imate jedno -drugog i podrsku citave Srbije!

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Драгомир Vreme: 27.11.2013 18:56h

    Ја Љиљну Јакшић сматрам као београдску глумицу а не као ,,Салвету,, из најмизерније емисије мизерне тв станице ПИНК!Да се ја питам курсаџије би заувек биле забрањене јер оно што сам некада гледао је испод сваке критике!Гомила безвредних вицева који нису ни за забиту сеоску биртију.

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>