Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJILJANA JAKŠIĆ PRIČA ZA ALO! 24 SATA NAKON POROĐAJA

Salveta: Ćerkin
otac mi nije čestitao!

Autor: J. Jokanović - A. Radojević | 27.11.2013 - 18:00:00h | Komentara: 7

Jedan od najsrećnih dana u životu za Ljiljanu Jakšić (52), poznatu kao Salvetu iz serije “Kursadžije”, biće svakako onaj kada je na svet donela malu devojčicu, kojoj je dala ime Darija jer, kako smatra, za nju je to dete dar od Boga.

Ljiljana u drugom stanju

Videla sam je samo jednom i tada sam je i prvi put dojila. Bila sam zatečena i očarana u isto vreme

„Darijinom ocu nisam javila da sam se porodila. Mi nismo u kontaktu, a rastali smo se zbog toga što on nije želeo da bude roditelj to je njegovo pravo i nikom ne treba nametati obavezu roditeljstva”, ispričala nam je glumica

Trenutak kada je malenu Dariju prvi put uzela u naručje za nju je bio nestvaran, a dete će nositi prezime Jakšić, jer se biološki otac odrekao svojih prava i obaveza, a kako glumica kaže, nije pozvao ni da čestita.

- Darijinom ocu nisam javila da sam se porodila. Mi nismo u kontaktu već šest meseci, a rastali smo se zbog toga što on nije želeo da bude roditelj, to je njegovo pravo i nikom ne treba nametati obavezu roditeljstva. Zato sam smatrala da nema potrebe da mu javljam. Nije ni on pozvao da čestita, a iskreno nisam to ni očekivala. To je njegov izbor i ja ću to poštovati - izjavila je Salveta za “Alo!” i opisala trenutak kada je prvi put uzela u ruke ćerku.
- Mnogo mi je lepa, nestvarna. Dala sam joj ime Darija jer je ona moj dar od Boga. Vaspitaću je tako da svima daruje ljubav i dobrotu kao što je ona meni darivala smisao života. Dakle, sve je u znaku darivanja. Videla sam je samo jednom i tada sam je i prvi put dojila. Bila sam zatečena i očarana u isto vreme. Uopšte nisam imala reakciju u prvom trenutku, ali ovo je zaista najlepši period mog života - iskrena je bila Ljiljana, kojoj je drago što je javnost pozitivno reagovala na njenu trudnoću.

Mnogo mi je lepa, nestvarna. Dala sam joj ime Darija
jer je ona moj dar od Boga

- Drago mi je da je javnost veoma pozitivno reagovala na vest o mojoj trudnoći jer sam se plašila negativnih komentara o tome što rađam u ovim godinama. Međutim, stvarno čujem samo pozitivne reči. Zovu me žene koje još uvek nisu uspele da se ostvare kao majke i kažu mi da sam im ja ulila nadu da je sve moguće. Sada znam da je roditi dete najlepši osećaj na svetu, sve deluje kao čarolija i žao mi je što mi se to ranije nije desilo - iskrena je glumica.

Podsećanja radi, Ljiljana Jakšić se porodila u ponedeljak u 12 časova, i to deset dana pre predviđenog roka, ali je tako konzilijum prilikom poslednjeg pregleda odlučio. Devojčica Darija je teška 3.400 grama i dugačka 52 centimetra, a Ljiljana je odlično podnela porođaj.

Prva mi je čestitala sestra!
Glumica Ljiljana Jakšić presrećna je što je postala mama, a kako kaže, prva joj je čestitala sestra, koja živi u Subotici.


- Telefon ne prestaje da zvoni. Prva je čestitala sestra, koja je i tokom trudnoće mnogo pazila na mene. Inače, ona živi u Subotici i uvek je usklađivala svoje obaveze da bi mogla što više da bude sa mnom. Zovu prijatelji, kolege, svi se prosto utrkuju ko će da mi se nađe. Trebalo bi da izađem posle vikenda, ali sve to zavisi od postoperativnog toka. Sam porođaj je protekao u savršenom redu. Sada malo krvarim i imam bolove, ali je sve to normalno. Moram da pohvalim osoblje i doktora Dejana Dimitrijevića, koji me je porodio. Svi su fantastični i tako uigrani, učinili su da moj boravak ovde bude prijatan - kaže glumica.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 27.11.2013 18:56h

    Ја Љиљну Јакшић сматрам као београдску глумицу а не као ,,Салвету,, из најмизерније емисије мизерне тв станице ПИНК!Да се ја питам курсаџије би заувек биле забрањене јер оно што сам некада гледао је испод сваке критике!Гомила безвредних вицева који нису ни за забиту сеоску биртију.

  • Teks Viler Vreme: 27.11.2013 19:08h

    Pa sta si ocekivala ?! Sama si rekla da je jos na pocetku trudnoce izjavio da ga ona uopste ne interesuje . Ne razumem cemu sada ovakve izjave? U svakom slucaju od mene postovanje za hrabrost i puno srece tebi i bebironu. Gurajte sami ,ko vas nece - taj vas i ne zasluzuje !!! Imate jedno -drugog i podrsku citave Srbije!

  • ana Vreme: 27.11.2013 19:50h

    Cestitam Jos jednom,nego da je dar od Bog. A Sta ce reci ljudi?Zaboravi to,uzivaj sada ovo je predivno da si postala majka.Neka te zdravlje sluzi I odgojices svoju kcerkicu bez oca.Na zalost kod nas ljudi imaju predrasude kada je dobro ili nije roditi dijete.Ja ti se divim,i samo naprijed.Sve najbolje tebi I Dariji.

  • Seka Vreme: 27.11.2013 20:37h

    Iskrene čestitke, ali senu na ovaj podvig baca nebulozna priča o izmišljenom ocu. Niko je ne tera da prizna da je u pitanju donirana sperma, ali ne treba ni da laže. Uvlači se malograđanima ovakvim nepotrebnim pričama.

  • Rodoljub Vreme: 28.11.2013 06:34h

    ..ZATO TI MI ČESTITAMO OD SVEG SRCA. NEGUJ DETE I NASTOJ DA POSTANE POZNATA I UGLEDNA OSOBA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP