Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Saška Karan: Neka Stanija sama sebi kupi stan!

Nakon što je juče posredstvom našeg lista Beograđanka V. V. ponudila Staniji Dobrojević besplatan ...

  • marija Vreme: 27.07.2013 15:43h

    "gospodju" je iznedrilo bolesno društvo, sve je u najmanju ruku bolesno. Da li je bilo normalno da neko od javnih ličnosti pre Karanove objasni sličnim gospodjama da bi bilo mnogo humanije da prime na stan makar na par dana neke roditelje iz unutrašnjosti koji imaju malu decu na lečenju u prestonici, a nemaju uslove da budu uz decu pošto u našim trulim bolnicama deca umiru usamljena jer mesta za roditelje nesu predv idjena.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • sa Vreme: 26.07.2013 16:56h

  • dragan Vreme: 26.07.2013 15:42h

    zasto saska ne veruje da bi neko nekome ustupio stan.SASKA je zaboravila 95 god.kada smo mnogi mi pa ia ustupili ne stan nego citavu kucu porodicama iz njenog kraja.Neka malo razmisli ako ima cime ili je sve to brzo zaboravila.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • johan Vreme: 26.07.2013 15:04h

    to je sve fol kao ono tetka stanije se javi redakciji ili poznanica nudi fufiki fifiki stan a oni na kraju odbiju jer navodno lete u ameriku cist marketinski trik.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • duca Vreme: 26.07.2013 14:48h

    o stano zar te nije sramota tvoj fifi duguje bolesnoj deci krvavo zaraden novac a vama za ljubakanje nude stan sram bilo i tu babuuuuuu

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • buba Vreme: 26.07.2013 13:54h

    Ko normalan moze da shvati da neko u danasnje vreme, tako jednostavno nudi svoj stan na koriscenje, iz razloga sto mu je neko "simpatican"! Pitam se da li je moguce, da su toliko odvratni svi koji se bave likom ove k........ne, da prelaze granice dobrog ukusa! U Srbiji deca gladuju, zive na ivici bede...O cemu prica gospodja V.V. "gasterbajterka"? Neka usmeri svoju ljubav i humanost u neke korisnije svrhe! Mislim da je degutantno cak da ovo i pisete, pa narodu se vec povraca od njih! Cime se sve ne bave da bi skrenuli paznju na sebe... strasno!!!

    Preporuka čitalaca: +21 - 3

  • milan Vreme: 26.07.2013 13:09h

    Za mene je Saška Karan super žena...Žena ostvarena u svakom smislu...Od nje se može toga mnogo naučiti...Hvala Saška što postojiš....

    Preporuka čitalaca: +11 - 8

  • gavrilovic Vreme: 26.07.2013 10:52h

    Pojedine izbeglice su neunistive.Puni su ko brod i mnogo lazu.Ova sa farme je prototip prevaranta.Mnogo je zauzeta...CIME?

    Preporuka čitalaca: +18 - 3

  • Stevan Vreme: 26.07.2013 09:22h

    Momak ima oca koji ima mlekaru i na farmi se hvali kako on poseduje 450 kvadrata kuće i iylayi najmanje tri puta nedeljno na najelitnije splavove i klubove.. Cura se hvlai da letuje na egtzotičnim mestima, naplaćuje silne honorare u Americi, yađštitno je lice nekog velikog kazina. I njima ce gopspodja dati na koriscenje stan bey naknade. A sto taj gest ne bi gospodja ucinila prema nekim talentovasnim studentima iz provincije koji nemaju da plate stan. Tada bih skinuo kapu i rekao bravo gospodjo. Ovako samo - bljak.

    Preporuka čitalaca: +24 - 1

  • profesor Vreme: 26.07.2013 08:49h

    Preko 200 dece bez roditeljskog staranja, sa napunjenih 18 godina nema mesto stanovanja, ni stan, pa gospodja moze uraditi dobro delo i dati toj deci na koristenje stan..ocito ima veliki broj neupotrebljivih nekretnina...odakle ???...i poklanja jednoj starleti..strasno

    Preporuka čitalaca: +23 - 1

  • Ivan Vreme: 26.07.2013 07:53h

    Pa naravno da nemoye da shvati.Da bi to shvatila treba da ima dusu i srce,a njoj to ocigledno fali u inventaru.

    Preporuka čitalaca: +7 - 14

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>