Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA TVRDI DA STARLETA SEBI MOŽE DA PRIUŠTI NEKRETNINU

Saška Karan: Neka Stanija sama sebi kupi stan!

Autor: A. Radojević | 26.07.2013 - 10:00:00h | Komentara: 10

Nakon što je juče posredstvom našeg lista Beograđanka V. V. ponudila Staniji Dobrojević besplatan boravak u svom stanu, bivša farmerka Saška Karan smatra da to nije neophodno, jer, kako navodi, starleta može sama sebi da kupi stan. Naime, Saška se nadovezala na Stanijinu izjavu sa farme da poseduje svoju neketninu, te je poručila Dobrojevićevoj da proda stari stan u Novom Sadu i kupi drugi u Beogradu.

Ne sviđa joj se ideja da Filip i Stanija  žive u tuđem stanu

Ne sviđa joj se ideja da Filip i Stanija žive u tuđem stanu | Foto: Dušan Milenković

- Stanija je pričala kako poseduje svoj stan. Neka ona proda svoj stan i neka kupi sebi u Beogradu ili gde već želi da živi. To je bar lako, ali pitanje je šta ko ima da proda? Moj muž i ja smo se godinama bavili nekretninama, tako da tačno znam kako te stvari funkcionišu - ispričala je Saška za dnevni list “Alo!”, a zatim i dodala kako je zatečena izjavom da neko nudi stan Staniji Dobrojević, a mnogi nemaju uslova za normalan život.

U potrazi za toplim  porodičnim domom: Stanija i Filip

U potrazi za toplim porodičnim domom: Stanija i Filip | Foto: Nebojša Marković


- Ja sam zatečena i ne mogu da pronađem odgovarajuću reč za to. Kako možete da date nekome stan na korišćenje, a i ne poznajete ga! Po meni to nije normalno. U ovoj situaciji, u kojoj mnogi ljudi nemaju novca, nekome ponuditi stan, ja mislim da je to foliranje. Hiljadu posto sam sigurna da je to marketinški trik, ne možete se vezati za nekoga koga ne poznajete.
Simpatije prema nekome možete izraziti i tako što mu pošaljete poruku ohrabrenja na Fejsbuku ili drugačije. Ali dati stan, po meni je to laž - izjavila je za dnevni list “Alo!” Saška, koja je ostala pri svojim rečima iako smo joj objasnili da su namere naše čitateljke ozbiljne.

Bograđanka V. V.: Moje namere su ozbiljne!

Naš čitateljka V. V., koja je kontaktirala sa našom redakcijom u nameri da ponudi Staniji Dobrojević besplatno svoj stan, juče nas je ponovo pozvala kako bi nam se zahvalila što smo je spojili sa starletom.
- Želim da vam se zahvalim što ste me spojili sa Stanijom. Ja sam nju zvala, ali pošto je bila u gužvi, nismo mnogo razgovarale. Želim samo da kažem da su moje namere ozbiljne i da stvarno želim da im ustupim stan na korišćenje. Sutra putujem na odmor, ali kada se vratim, ponovo ću se čuti sa njima kako bi došli da pogledaju stan - ispričala je naša čitateljka.

Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 26.07.2013 07:53h

    Pa naravno da nemoye da shvati.Da bi to shvatila treba da ima dusu i srce,a njoj to ocigledno fali u inventaru.

  • profesor Vreme: 26.07.2013 08:49h

    Preko 200 dece bez roditeljskog staranja, sa napunjenih 18 godina nema mesto stanovanja, ni stan, pa gospodja moze uraditi dobro delo i dati toj deci na koristenje stan..ocito ima veliki broj neupotrebljivih nekretnina...odakle ???...i poklanja jednoj starleti..strasno

  • Stevan Vreme: 26.07.2013 09:22h

    Momak ima oca koji ima mlekaru i na farmi se hvali kako on poseduje 450 kvadrata kuće i iylayi najmanje tri puta nedeljno na najelitnije splavove i klubove.. Cura se hvlai da letuje na egtzotičnim mestima, naplaćuje silne honorare u Americi, yađštitno je lice nekog velikog kazina. I njima ce gopspodja dati na koriscenje stan bey naknade. A sto taj gest ne bi gospodja ucinila prema nekim talentovasnim studentima iz provincije koji nemaju da plate stan. Tada bih skinuo kapu i rekao bravo gospodjo. Ovako samo - bljak.

  • gavrilovic Vreme: 26.07.2013 10:52h

    Pojedine izbeglice su neunistive.Puni su ko brod i mnogo lazu.Ova sa farme je prototip prevaranta.Mnogo je zauzeta...CIME?

  • milan Vreme: 26.07.2013 13:09h

    Za mene je Saška Karan super žena...Žena ostvarena u svakom smislu...Od nje se može toga mnogo naučiti...Hvala Saška što postojiš....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP