Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Slađana: Doktor je odbio da me pregleda!

Rok ikona Slađana Milošević ne samo da je preživela pravu dramu zbog pada i preloma ključne kosti, ...

  • gavrilovic Vreme: 06.08.2014 14:58h

    Meni ova "dobrotvorka" deluje skroz povredjeno...A jel deli i nacionalnu penziju sa siromasnima?

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • ceca Vreme: 05.08.2014 23:21h

    Pre nego sto bilo koga osudite valjda bi osnovni red bio cuti sta i doticni doktor ima da kaze.Istina uvek ima vise lica.Valjda kad se neko toliko povredi zove najpre hitnu pomoc.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • zoran Vreme: 05.08.2014 21:29h

  • Dragan Vreme: 05.08.2014 20:49h

    Želim joj bezbolan oporavak.Nisam za odbijanje pomoći al pretpostavljam da bi zbog renomea VMA bila prebukirana beograđanima ukoliko bi se to dozvolilo.Mora se poštovati svačiji posao,lekar na VMA bi suprotno morao znati sve naše dobročinitelje.

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • misel Vreme: 05.08.2014 19:31h

    kada sam slomio nogu nisu hteli da me snime dok ne platim jer nisam imao overenu knjizicu ,a svaki put mi se redovno odbijalo od plate za zdravstveno osiguranje, kada sam intervenisao u fondu rekli su mi da uplata stize sa zakasnjenjem tako da nikad nemam uslov za overu knlizice, i moram da platim svaki pregled ,a po uplati nemam pravo na nadoknadu jer nije po zakonu. sta sve nece pacovska banda smisliti. napomena : ovo vazi za republiku srbsku.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 05.08.2014 19:26h

    Svojevremeno putovala je za Niš sa svojom ekipom na koncert -vozom tako je tada billo. Ako se nevaram imala je tada oko 22 god. sedeli smo u istom kupeu, bila je prelepa i već slavna. Jedva sam se usudio da joj potražim autogram, potpisala se vrlo rado na moju ,,režijsku kartu,,( radio sam na železnici) i danas to čuvam... Imidž je imidž, i u njenim godinama sada žene izgledaju savršeno, ali ona... Pretpostavljam da se dotični doktor malo uplašio ili je nije prepoznao. U svakom slučaju u tom pa i u svakom trenutku moraju svakom pomoći i da već utuve (oni nesavesni) sebi u glave da su ZAKLELI HIPOKRATOVOM ZAKLETVOM, ali izgleda da su to mnogi zaboravili

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • saly Vreme: 05.08.2014 17:54h

    SRAMOTA!!!!!!!DA IM JE NESTO TUTNULA I NJIHOV DZEP, BILA BI STO POSTO PRIMLJENA...SVI ZNAMO DA SU LEKARI DKOSTA KORUMPIRANI..PA NEKA CITAJU I MOJI PRIJATELJI DOKTORI...GOVORIM ISTINU

    Preporuka čitalaca: +11 - 4

  • Ja Vreme: 05.08.2014 16:14h

    Svidja mi se lekarska etika i profesionalizam u modernoj drzavi Srbiji.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Dan Vreme: 05.08.2014 14:53h

    Ma nije moguce, otisla na VMA? Pa svi mi obicni smrtnici se javljamo kad zagusti dezurnoj ustavnovi a ne tamo gde mislimo da je najbolje ili gde nam je najblize. Zasto bi ona bila izuzetak? Ko je bre ona uopste? Sexy dama? Ma daj! Ste se utripovala. Uostalom, neka plati ima nacionalnu penziju!!!! (Pitam se zasto, al valjda zbog Sexy dame?)

    Preporuka čitalaca: +9 - 9

  • Worm Vreme: 05.08.2014 14:28h

    Kakva organizacija. Kad se covek poverdi prvo mora da telefonira i proveri ko dezura pa da ide tamo. Nema veze ako iskrvari u medjuvremenu :p

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

  • Miroslav Nikolic Vreme: 05.08.2014 13:35h

    Sve nam je u drzavi kriminalizovano, da ne moze biti gore, a zdravstvo nam u korupciji i kriminalu prednjači. Zašto niko do sada nije objavio izjavu coveka sto je ubio hirurga u Kraljevu o razlozima zasto je to ucinio. Nama se serviraju ocigledno pogane laži i prikriva istina o tome. Kada bi se desilo da u jednom danu pacijenti ubiju 100 lekara u Srbiji, opet se ništa ne bi promenilo, ostali lekari bi nastavili da rade kao do tada, jer je cilj da se uzme novac od pacijenta, a šta će sa pacijentom biti to nije od značaja. A kada protiv lekara ološa i kriminalca preduzmete krivično gonjenje, tek onda imate da doživite šok od smradnih sudija koji do maksimuma zloupotrebljavaju svoju sudijsku dužnost i dodvoravaju se lekaru ološu i hohštapleru, samo što mu se u dupe ne uvuku, s očiglednom namerom da ga po svaku cenu oslobode krivične odgovornosti. To je naša rak rana, koju ova vlast i ne pokušava da reši.

    Preporuka čitalaca: +11 - 3

  • maki Vreme: 05.08.2014 13:28h

    Zdravstvene ustanove su striktno podelile dezurstva po danima.Odbice svakoga-bio on poznat,nepoznat,human,nehuman.Zasto bi ona bila izuzetak?"VMA" je dezuran sredom.Kada sam nedavno u gluvo doba noci /cetvrtak/na "Banjici"cekao gips video sam povredjene koji su dolazili posto su bili odbijeni u "Urgentnom".Mora da se proveri ko dezura,a onda da se ode.Zao mi je sto je gospodja povredjena,ali je ispostovan princio jednakog postupanja za sve.

    Preporuka čitalaca: +9 - 8

  • jelena Vreme: 05.08.2014 11:49h

    Strasno,sramota za nase zdravstvo.Ona je veliki dobrotvor,a i da nije tako se ne postupa sa ljudima.Otkaze gospodi koja je odbila da pruzi pomoc,jer na birou ima i previse lekara koji cekaju posao.

    Preporuka čitalaca: +10 - 8

  • Mimi Vreme: 05.08.2014 07:14h

    Ne bi trebalo da bude pa ona je Slađana Milošević / DOBROTVOR, JAVNA LIŠNOST.../ Gde je LEKARSKA ETIKA ZA BILO KOGA?????? Slađana je DIVNA osoba i ZAISTA NIKADA NEĆU RAZUMETI TAKOVO PONAŠANJE MA KOGA A POSEBNO LEKARA! Pozdrav i brz oporavak SVETSKOJ ŽENI!

    Preporuka čitalaca: +14 - 8

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>