Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA OBJAVILA OTVORENO PISMO

Slađana: Doktor je odbio da me pregleda!

Autor: B. R. | 05.08.2014 - 10:30:00h | Komentara: 13

Rok ikona Slađana Milošević ne samo da je preživela pravu dramu zbog pada i preloma ključne kosti, šake i zgloba, već je navodno u takvom stanju imala probleme i sa lekarima, koji nisu želeli da je pregledaju.

Intervjue će davati tek kada potpuno ozdravi: Slađana Milošević

Intervjue će davati tek kada potpuno ozdravi: Slađana Milošević | Foto: Petar Marković

Na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici osvanulo je obaveštenje da je zbog odbijanja lekara iz Vojnomedicinske akademije u Beogradu da je primi pevačica morala da se leči privatno.


- Slađana Milošević je doživela težak pad i tom prilikom joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka i nagnječeni su unutrašnii organi. Ugruvana i u modricama, javila se najbližoj bolnici. Međutim, dežurni ortoped i osoblje VMA, u čijoj blizini Slađana stanuje, odbili su da joj pruže prvu pomoć! Lekar se nije ni pojavio, a tehničarka je umetnici i njenom bratu odgovorila da pomoć potraži negde drugde. Ime lekara nismo još saznali. Slađana se za pomoć javila privatnim lekarima - stoji u saopštenju, uz napomenu:

- Od svih javnih ličnosti, humanitarni rad Slađane Milošević je posebno važan i javnosti poznat. Čitavom narodu je u najtežim situacijama pružala pomoć, okupljala dobročinitelje, umetnike, sama se odricala svog novca, organizovala dobrotvorne akcije, o čemu svedoče brojna priznanja koja je dobila.
Podsetićemo da je Slađana Milošević godinama sa svojom organizacijom u Americi, u saradnji sa Pravoslavnom crkvom, prikupljala donacije Srbiji u lekovima i zdravstvenoj opremi u vreme sankcija. Samo u jednom navratu, 1993. godine, uz njenu pomoć naši iseljenici su prikupili milion i po dolara u lekovima. Da li je moguće da nekom ko je toliko pomoći i dobra doneo ovom narodu lekar odbije da pruži prvu pomoć?! Ko su onda lekari Srbije? Da li se sme dozvoliti ovakva nehumanost?- stoji u saopštenju na društvenoj mreži.
 
Poslednji komentari
  • Mimi Vreme: 05.08.2014 07:14h

    Ne bi trebalo da bude pa ona je Slađana Milošević / DOBROTVOR, JAVNA LIŠNOST.../ Gde je LEKARSKA ETIKA ZA BILO KOGA?????? Slađana je DIVNA osoba i ZAISTA NIKADA NEĆU RAZUMETI TAKOVO PONAŠANJE MA KOGA A POSEBNO LEKARA! Pozdrav i brz oporavak SVETSKOJ ŽENI!

  • jelena Vreme: 05.08.2014 11:49h

    Strasno,sramota za nase zdravstvo.Ona je veliki dobrotvor,a i da nije tako se ne postupa sa ljudima.Otkaze gospodi koja je odbila da pruzi pomoc,jer na birou ima i previse lekara koji cekaju posao.

  • maki Vreme: 05.08.2014 13:28h

    Zdravstvene ustanove su striktno podelile dezurstva po danima.Odbice svakoga-bio on poznat,nepoznat,human,nehuman.Zasto bi ona bila izuzetak?"VMA" je dezuran sredom.Kada sam nedavno u gluvo doba noci /cetvrtak/na "Banjici"cekao gips video sam povredjene koji su dolazili posto su bili odbijeni u "Urgentnom".Mora da se proveri ko dezura,a onda da se ode.Zao mi je sto je gospodja povredjena,ali je ispostovan princio jednakog postupanja za sve.

  • Miroslav Nikolic Vreme: 05.08.2014 13:35h

    Sve nam je u drzavi kriminalizovano, da ne moze biti gore, a zdravstvo nam u korupciji i kriminalu prednjači. Zašto niko do sada nije objavio izjavu coveka sto je ubio hirurga u Kraljevu o razlozima zasto je to ucinio. Nama se serviraju ocigledno pogane laži i prikriva istina o tome. Kada bi se desilo da u jednom danu pacijenti ubiju 100 lekara u Srbiji, opet se ništa ne bi promenilo, ostali lekari bi nastavili da rade kao do tada, jer je cilj da se uzme novac od pacijenta, a šta će sa pacijentom biti to nije od značaja. A kada protiv lekara ološa i kriminalca preduzmete krivično gonjenje, tek onda imate da doživite šok od smradnih sudija koji do maksimuma zloupotrebljavaju svoju sudijsku dužnost i dodvoravaju se lekaru ološu i hohštapleru, samo što mu se u dupe ne uvuku, s očiglednom namerom da ga po svaku cenu oslobode krivične odgovornosti. To je naša rak rana, koju ova vlast i ne pokušava da reši.

  • Worm Vreme: 05.08.2014 14:28h

    Kakva organizacija. Kad se covek poverdi prvo mora da telefonira i proveri ko dezura pa da ide tamo. Nema veze ako iskrvari u medjuvremenu :p

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP