Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Stefan: Pomislio sam da se živi nećemo izvući!

Nakon teške saobraćajne nesreće na autoputu za Novi Sad koja je zadesila mlade zvezde „Granda“ ...

  • Tajana Vreme: 25.02.2013 19:53h

    Mislim strasno...sta reci...Popovicu reaguj!!! Sasa Popovic tetosi Anu Bekutu koja podrzava Mrkonjica koji je najodgovorniji za stanje na putevima!ANA OKRENI SE OKO SEBE,kako mozes podrzavati nekog takvog neradnika i smutljivca, A ti Sasa pricaj o problemu sa putevima ,budi drustveno koristan ,ovo ti je povod! Ovo je pravi komentar!!! Zelim vam svima da se brzo oporavite,pozdrav Vanjinoj porodici,Ani Sevic...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • dare Vreme: 25.02.2013 09:00h

    mnogo ste svi pametni...kad neko vozi normalno i polako a ne luduje po putu sve izgleda drugacije...bitno je da mu ga daju po gasu,zao mi tu devojku a njega nimalo ne zalim,udarila para u glavu pa kupuju besna auta a do juce glodjali salamu

    Preporuka čitalaca: +0 - 6

  • dragan Vreme: 25.02.2013 00:48h

    Ne bih zeleo da krivicu celu svalim na putare ali postoji i dobar deo krivice na Stefanu koji nije prilagodio svoju voznju i brzinu uslovima na putu i za ovo ce morati da odgovara.

    Preporuka čitalaca: +0 - 7

  • scorpio78 Vreme: 25.02.2013 00:08h

    Dosta vise, i Stefan i Ana se reklamiraju danima,,o Bozeeeeeee,pustite da se devojka oporavi, jbt devojka lezi u bolnici a oni se brinu kako ce sve to ispasti u novinama, Ana daje izjave da je i ona povrijednjena gotovo kao Vanja a Stefan se prestavlja kao andjeo te on je bio u z nju te ovo ,te ono,, dosta jbt,, Laksa nesreca je bila hvala bogu--i zacepite vise.

    Preporuka čitalaca: +1 - 7

  • BATA Vreme: 24.02.2013 22:50h

    Pridružujem se da mnoge prepreke na putu nisu propisno obeležene ili obezbeđene .Red je da i nadležni za bezbednost saobraćaja budu odgovorni .

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Sonja Vreme: 24.02.2013 20:32h

    Pridruzujem se apelu na nadlezne, ovo je bruka i sramota! Ostaviti te nebulozne stubove i rupe u koje moze autobus da upadne, neobezbedjene, neobelezene, neosvetljene pa to je bruka i sramota! Devojka je poginula, troje mladih ljudi zamalo stradali! Hoce li se neko pomeriti iz svoje udobne fotelje ili ce jadnom momku nakaciti "neprilagodjenu brzinu" pa jos i da odgovara za tudj javasluk? A ko ce tu nesrecnu devojku vratiti u zivot?

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Jasna Pavlovic Vreme: 24.02.2013 20:19h

    Ne mogu da verujem,da idioti nisu nista obelezili,a udes za udesemo.s=Stvarno jako me je sve ovo potreslo,svih tih mladih ljudi.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Dragan Stanisljevic Vreme: 24.02.2013 19:58h

    Nije mi jasno kako niko ne povede medijsku akciju da se utice na vlasti da se konacno uvede red na putnu infrastrukturu.Putevi su u Srbiji najgori u E vropi!U isto vreme dok mladi pevaci imaju udes Sasa Popovic tetosi Anu Bekutu koja podrzava Mrkonjica koji je najodgovorniji za stanje na putevima!ANA OKRENI SE OKO SEBE,kako mozes podrzavati nekog takvog neradnika i smutljivca, A ti Sasa pricaj o problemu sa putevima ,budi drustveno koristan ,ovo ti je povod!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Zoka Vreme: 24.02.2013 19:46h

    Nemam reci, uzas, Stefan, Vanja, Ana, mladi ljudi. Sutradan, na istom mestu gine devojka od 30.godina. Sta je sa ODGOVORNIMA, PUTARIMA,..? Gde je policija, makar je neko morao od njih i mora da usmerava saobracaj..pa nista nije obelezeno. Ko ste BRE vi da nam deca stradaju na putu NS-BG-NS. Samo ste vi bitni...OVO JE GREH I SRAMOTA ZA DRZAVU. Cuvajte se deco...a, sutra na "izbore", e pa malo sutra!!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>