Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NESREĆA

Stefan: Pomislio sam da se živi nećemo izvući!

Autor: A. Veljković | 24.02.2013 - 16:58:00h | Komentara: 9

Nakon teške saobraćajne nesreće na autoputu za Novi Sad koja je zadesila mlade zvezde „Granda“ Vanju Mijatović, Anu Sević i Stefana Petrušića, mladi pevač koji je bio za volanom i dalje je u šoku zbog toga što im se dogodilo i moli boga za zdravlje svojih koleginica. Stefan je za „Alo!“ ispričao kako je došlo do udesa i istakao da je u trenutku pomislio da se živi neće izvući.

Brine za Vanju: Stefan Petrušić

Brine za Vanju: Stefan Petrušić | Foto: Z. Ilić

- Kao da sam predosećao da će nešto da se desi i tri minuta pred nesreću sam Anu podsetio da veže pojas. Poslednje čega se sećam neposredno pred udes je da je sneg toliko padao da se nijedan znak nije video i iz mraka se samo odjednom stvorila naplatna rampa koja je u izgradnji. U trenutku sam reagovao najbolje što sam mogao, ali sam točkovima zakačio bankinu i onda je počela scena koju ću pamtiti dok sam živ. Nisam stisnuo kočnicu, pustio sam gas i u tom trenutku smo bili prepušteni sudbini. Automobil je počeo da se odbija od ivičnjaka do ivičnjaka i vazdušni jastuci su se odmah aktivirali. Pomislio sam da se živi nećemo izvući koliko je strašno sve delovalo - ispričao je pobednik „Zvezda Granda“ za naš list i dalje pod utiskom svega što se dogodilo.

Stefanov automobil posle nesreće

Stefanov automobil posle nesreće

- Čim smo se zaustavili, prva Anina i moja reakcija bila je da se okrenemo i vidimo kako je Vanja. Sedela je savijena, pognute glave i na naše pitanje kako je, rekla je: „Samo me ispravite“. Nije imala snage ni da priča, a kasnije smo saznali da je to posledica povreda koje je zadobila. Sledećih desetak minuta, koliko je trajalo čekanje Hitne pomoći, delovalo nam je kao večnost i samo smo brinuli o tome da Vanja bude dobro. Tražila nam je vodu i dali smo joj, a ona je teško disala i nije mogla da priča. U tom trenutku su lekari stigli i odvezli su Vanju i Anu, a ja sam čekao da stigne policija - izjavio je Stefan za naš list i prokomentarisao kako mu je jedino bilo važno da su Vanja i Ana dobro, a da na svoj pregled nije ni pomislio.

U bolnici: Vanja Mijatović

U bolnici: Vanja Mijatović | Foto: Jelena Vučetić

- Baš kada su ih lekari odveli su naišli Indi i Bojan Bjelić, koji su bili na istom nastupu i ponudili su mi da pređem kod njih u automobil dok ne sačekam da se obavi uviđaj, jer je padao sneg i bilo je vrlo hladno. Jedino o čemu sam razmišljao je kako su njih dve. Odmah je stigao i Darko Lazić, koji me je kasnije odvezao u bolnicu, gde sam čekao rezultate. Nisam ni pomislio na to da lekari mene pregledaju već samo da one budu dobro. Nisam želeo da idem kući celu noć, već sam bio sa Vanjom sve do ujutru. Kasnije su Vanju prevezli u kraljevačku bolnicu i sve dok mi nisu javili da je primljena nisam mogao oka da sklopim. Jedino o čemu sada razmišljam jeste da ona bude dobro i da se oporavi i tek onda ću biti miran - rekao je pevač, koji se trenutno nalazi u Beogradu sa svojim roditeljima.

Ana Sević: Imam teške povrede grudnog koša i vrata

Ani Sević juče su magnetnom rezonancom ustanovljeni ulegnuće grudnog koša i isčašenje četiri vratna pršljena zbog čega je pevačica odložila nastupe i prekinula vođenje emsiije "Zvezde Granda".

Ana Sević

Ana Sević | Foto: Goran Srdanov

- Iako su mi u Kliničkom centru u Novom Sadu rekli da imam lakše povrede, juče sam nakon detaljnog pregleda magnetnom rezonancom saznala da su posledice malo teže. Dijaganostikovano mi je ulegnuće grudnog koša, dok su mi četiri vratna pršljena i izmeštena- rekla je za "Blic" Ana Sević koja je u noći između četvrtka i petka doživela saobraćajnu nesreću sa kolegama iz "Granda" Vanjom Mijatović i Stefanom Petrušićem.

Pevačica je dodala da će izvesno vreme nositi kragnu na vratu i da će dodaljnjeg odlaziti na fizikalnu terapiju.

- Mada sam htela da vodim i jučerašnju emisiju "Zvezde Granda", svi su mi savetovali da je bolje da sačekam da se u potpunosti oporavim. Poznavajući sebe, verujem da ću moći da izdržim snimanje sledeće - poručila je ona.

Ona je stalnom kontaku sa roditeljima Vanje Mijatović i Stefanom Petrušičem i veruje da će se sve završiti na najbolji mogući način.

Automobil kojim je upravljao Stefan Petrušić pre dva dana je na autoputu u selu Kovilj u blizini Novog Sada udario u neobeležene betonske stubove. U autu su se nalazili i Ana Sević i Vanja Mijatović, koja je se trenutno nalazi na Odeljenju intezivne nege u kraljevačkom zdravstvenom centru "Studenica".

Poslednji komentari
  • Zoka Vreme: 24.02.2013 19:46h

    Nemam reci, uzas, Stefan, Vanja, Ana, mladi ljudi. Sutradan, na istom mestu gine devojka od 30.godina. Sta je sa ODGOVORNIMA, PUTARIMA,..? Gde je policija, makar je neko morao od njih i mora da usmerava saobracaj..pa nista nije obelezeno. Ko ste BRE vi da nam deca stradaju na putu NS-BG-NS. Samo ste vi bitni...OVO JE GREH I SRAMOTA ZA DRZAVU. Cuvajte se deco...a, sutra na "izbore", e pa malo sutra!!!!!!!!!

  • Dragan Stanisljevic Vreme: 24.02.2013 19:58h

    Nije mi jasno kako niko ne povede medijsku akciju da se utice na vlasti da se konacno uvede red na putnu infrastrukturu.Putevi su u Srbiji najgori u E vropi!U isto vreme dok mladi pevaci imaju udes Sasa Popovic tetosi Anu Bekutu koja podrzava Mrkonjica koji je najodgovorniji za stanje na putevima!ANA OKRENI SE OKO SEBE,kako mozes podrzavati nekog takvog neradnika i smutljivca, A ti Sasa pricaj o problemu sa putevima ,budi drustveno koristan ,ovo ti je povod!

  • Jasna Pavlovic Vreme: 24.02.2013 20:19h

    Ne mogu da verujem,da idioti nisu nista obelezili,a udes za udesemo.s=Stvarno jako me je sve ovo potreslo,svih tih mladih ljudi.

  • Sonja Vreme: 24.02.2013 20:32h

    Pridruzujem se apelu na nadlezne, ovo je bruka i sramota! Ostaviti te nebulozne stubove i rupe u koje moze autobus da upadne, neobezbedjene, neobelezene, neosvetljene pa to je bruka i sramota! Devojka je poginula, troje mladih ljudi zamalo stradali! Hoce li se neko pomeriti iz svoje udobne fotelje ili ce jadnom momku nakaciti "neprilagodjenu brzinu" pa jos i da odgovara za tudj javasluk? A ko ce tu nesrecnu devojku vratiti u zivot?

  • BATA Vreme: 24.02.2013 22:50h

    Pridružujem se da mnoge prepreke na putu nisu propisno obeležene ili obezbeđene .Red je da i nadležni za bezbednost saobraćaja budu odgovorni .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP