Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Estrada

Tanja tražila razvod od muža!

Posle skoro četiri godine, došao je kraj braka između Tanje Savić i Dušana Jovančevića! Naime, ...

  • moskito Vreme: 01.12.2014 07:13h

    Novinar se i pre rasprave o razvodu odlučio ko mu je favorit. Pouzdani izvori ne moraju da budu nosioci istine, ponekad je u pitanju dobro osmišljena igra. Tanja od kada se vratila iz Australije radi na svome razvodu i to radi veoma perfidno i manirom iskusne brakolomnice. Od samog početka se Dušan okrivljuje za loš rejting, spočitava mu se ljubomora (ima i razloga) i upire prstom kako on brani njoj da učestvuje u nekim emisijama (kojim). Taktička priprema za razvod ima u sebi težinu optužbi da će kindapovat decu iako Dušan nije niti spomenuo razvod. Nitko ne brani Tanji da nastavi karijeru onako kako ona misli da treba, čak što više, Dušan joj je govorio i u Australiji "Idi nastavi karijeru, ali decu sa sobom nećeš voditi" Pošto je Tanja izuzetni egoista i u stanju je brinuti se samo o sebi, on nije video način da se može brinuti o deci i karijeri. Što je i istina !

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Brisbane Vreme: 30.11.2014 06:45h

    Znate li sta je problem Tanja je totalni anonimus u Australiji tamo se radi ,a ne kao ona misli na pevanje i Srbiju. Drge zene bi pozelele doci u ovu prelepu zemlju medjutim doticna misli da je neka pevaljka ,koga zanimaju njene pesme

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • goaldcoast Vreme: 30.11.2014 03:57h

    Tako bje to kada ozenis pevaljku znao si sa kim je sve pre tebe bila u semama znam boli to saznas da si 6-7 a ono 10 njega stiti zakon u ovom slucaju deca su rodjena u Australiji Australci su moze da bude jedino ravnopravna ako je tu, u protivnom nemoze mu oduzeti dete i voditi za Srbiju. Oteraj je zemljace neka ide u Srbiju ali bez dece ,

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • Igrač Vreme: 30.11.2014 00:53h

    @Ljilja, zato tvoj komentar nema tačke, "ne" pišeš spojeno sa glagolom. Nisi baš pozvana da nekome pripovedaš o pismenosti i nepismenosti.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Spiridon Vreme: 29.11.2014 13:50h

  • ljilja Vreme: 29.11.2014 13:35h

    Pa i treba da je ostavi Dusan zato sto mu nedozvoljava da vidja dete iz prvod braka,Neka je ostavi i neka se upise u osnovnu skolu da nelupeta vise gluposti. Jedan dan kaze imaju seks svakog dana dvaput, drugi dan se razvodi. Nepismena je ona za sve u zivotu.

    Preporuka čitalaca: +14 - 14

  • Драгомир Vreme: 29.11.2014 13:20h

    РАЗВОД БРАКА!Бедније ситуације у животу нема!И неће бити.Како сам ја неколико деценија у успешном браку а оженио сам девојку која је била оличење пргавости,препотентности а да је била прелепа шо јес јес!Так'а је и данаске.Први договор је био што сам ја стриктно тражио да она командује!Да све буде по њеном!Обећао сам јој живот без алкохола!Да је никада нећем да ударим!Да нећем да се шванлеришем!Да ћу јој давати сваки динар који зарадим! ... И очас је цела њена фамилија сазнала да је њихова мезимица нашла највећу будалу у околишу Београда!Највећу да веће нема!И шта ми фали?Ништа.Имам све што ми треба.Само ланац ми није баш подугачак!И сада ви мислите да вам стари Драгомир пише глупости?Јок,бре!Ајд здраво јер моја Радојка виче да се манем лапа топе јер ме чека торта а довече гибаница.Сељачка посла!Али брак траје скоро е четири деценије,бато!

    Preporuka čitalaca: +14 - 8

  • Gordana Vreme: 29.11.2014 07:52h

    U kom veku živite. Prošla su ta vremena kada je žena od muža tražila razvod. Jednostavno,podneseš zahtev za razvod Sudu a ne mužu i na drugom ročištu se razvedeš, ali ako jedan od njih to želi.Razvod ti ne daju ni mediji preko kojih se dotična reklamira mašući razvodom, niti muž već Sud.

    Preporuka čitalaca: +24 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>